יש לי משהו מיוחד

gamari

New member
יש לי משהו מיוחד

ספר שנקרא הרפואה העממית הטבעית ביהדות פרס מאת ד"ר אהרון פיקל (PHD) לצערי מאד עסוק בימים אלו... אתפנה מעט, אכין מאמר המקיף את כל צמחי המרפא בקרב יהודי פרס עם סגולותיהם...

פרויז1

New member
תוכל למכור את המאמר לפורום.

תרוויח ים כסף. יש לנו כבר הכנסות על הנייר מג'ון ג'ון. היא חייבת לשלם לניה ע"ח שעורי ניקוד 350 ש"ח + מע"מ כולל ניכוי מס במקור.

gamari

New member
עניין של זכויות יוצרים

מכיוון שזה ספר שנועד למטרות רווח, , וכולנו פרסים שרוצים בחינם, , צריך לבדוק את עניין הפרסום, זו זכותו המלאה של המחבר לדרוש תמלוגים. יכול להיות שאבחר לקט ואכין מאמר מקוצר.. עניין של כמה ימים

פרויז1

New member
עיזם !

אנחנו מי שָׁא ללֶּ מייייים אע'ה ג'ון! יש לנו קוּ פפפּה יה יה כסף, מי שָׁא ללֶּ מייייים .

mbar30

New member
נשמע מעניין מאוד

מעניין אותי אם יש את אותם צמחי מרפא גם בישראל או שמיבאים לכאן מיובשים....

niya

New member
יהההההה gamari

כמה שאני מחפשת ספר רפואה עממית של יהודי פרס.... בבקשה - איזו הוצאה הוציאה את הספר? איפה השגת אותו? אנא, פרטים...

gamari

New member
ממש במקרה

לאמא שלי יש את הקשרים הכי טובים בעולם... המחבר בעצמו, ד"ר אהרון פיקל.... מעבר לזה אסור לספר. מתישהו בעשור האחרון , כאות הוקרה , הקדיש לאמא שלי העתק של הספר.... כתב אותו בשנת 97 הוא אדם דתי, גר בישוב כוכב יעקב. המו"ל "הוצאת הספר" מעבר לזה אין לי עוד פרטים. "הרפואה הטבעית עממית ביהדות פרס" \ אהרון פיקל (PH.D), ד"ר.

niya

New member
../images/Emo3.gifבינתיים אני לא מוצאת

אפילו לא את ההוצאה...

gamari

New member
למען ההגינות

כדי שלא תחשבו שאני עובד עליכם.... מצורפת הכריכה של הספר, למרות שגם זה לא בטוח שיעזור. בכל אופן, רק סבלנות, מבטיח להכין סיקור מלא ומעניין של הדברים החשובים. מוכרח לציין שאני ורפואה טבעית לא חברים טובים, אני רק אוהב לאכול דברים טעימים,

niya

New member
niya גשש בלש לא תנום ולא תשקוט

עד שתניח ידה על העליונה
אֶהההההההההההה, על הספר
GAMARI אם לאמא שלך יש עוד קשר לבחור שכתב את הספר, נא לבדוק איפה אפשר לרכוש את הספר... וגם להגיד לי איך מגיעים אליו - אולי נארח גם אותו בפורום במסגרת קידום הפורום

gamari

New member
יקירתי

במקומך הייתי נכנס לאינטרנט, מחפש תחת השם ד"ר אהרון פיקל מהישוב "כוכב יעקב" , זה נמצא אפילו בין ירושלים לרמאללה. ואני בטוח שתדלי פיסת מידע. . ואולי גם טלפון או כתובת. מכאן והלאה המרחק קצר עד שיגיע לפה. אותו דבר גם עם הרשימה של המוסיקאים שנתתי לך בפרטי וכנ"ל השף " *-י-*-י *-*-י-*-י-א-* " כל שבוע מומחה אחר. בקרוב גם מומחה לשטיחים, מומחה לתבלינים, וכו' וכו' בחודש הקרוב אפרסם פה מאמר די מקיף על ההסטוריה של איראן בנק' ציון, לפי שושלות מלוכה, שתוכלי לפרסם פה בפורום. שבוע מצוין

למעלה