יש לי משהו להגיד

יש לי משהו להגיד

אין לי כח לנסח את זה אז אני פשוט אשפוך את זה כמו שזה קרה: 1. חיפשתי קטנוע 2. פניתי לחבר'ה מפרפר 3. מצאו לי משהו שהתאים לי 4. לקחתי לבדיקה אצל סטפן (כן, ידעתי על השת"פ ביניהם ובכל-זאת) 5. בכלי נמצאו כמה תקלות, כראוי לגילו ואפילו קצת יותר. לא היה דבר אחד שניסו להסתיר, לכסות, למזער וכו', ולכל דבר ניתנה הפרופורציה שבה ראוי להתייחס אליו. החל מהקטן (למטרות מיקוח) ועד הגדול (חובה לתקן). 6. עם התוצאות חזרתי אל יורי, שדאג לתמחר את הכלי בהתאם לתוצאות הבדיקה, לתקן את הדבר שהכי חשוב היה לתקן (טעינה), ולדאוג לתקן את כל מה שדרשתי שיתוקן (כמעט כל מה שנמצא בבדיקה) במחירים שצרכן רגיל לא יראה לעולם על חשבון של מוסך. היום, כמעט חודש אחרי ביצוע העסקה, לא נותר לי אלא להגיד שאני יותר ממרוצה וממליץ בחום. אמנם השילוב באמת נראה מוזר, אבל מהצ'אנס שאני נתתי (הרגשתי שזה המינימום שאני חייב אחרי כל מה שקיבלתי מהם בעבר) לא התאכזבתי.

M.Z

New member
קיבלת רשת מטען וקסדת חצי ?

כדי לכתוב את ההודעה הזו כאן? תגיד את האמת?

malganis

New member
וואלה הייתי עושה גם אני אותו דבר.

ואני משער שגם חסרי נסיון כמוך יעברו תהליך הוגן ושאכן אפשר לסמוך על שיתוף הפעולה בין שני הגופים האלו. בעיניי מגיע להם לאור השקיפות ביחסים עם הלקוחות גם במציאות וגם ע"ג דפים אלו של הפורום. ועל הדרך סחתן ליורי סטפן ניסים ולך טיטו על העסקה.
עסקים בקטנה אבל ברוח טובה.

מה קטנוע????????

מה קרה עשית ZIP ל-R? עד שאני חוזר לתחום אתה מתכווץ?? ככה יפה? כשראיתי את ה-R שלך הגעתי למסקנה שקטנוע זה לא בשבילי וויתרתי על גרנד דינק לטובת אהובת ליבי דהיום. עכשיו כעונש תקיף את הקטנוע שלך 100 פעמים ותגיד "אני לא באמת רוצה קטנוע,זה סתם משבר חולף".

falx66

New member
גם אני קניתי מפרפר....

והייתי מרוצה, מצאתי לי ER שנראה טיפה מוזנח, ניקיתי אותו, תיקנתי את הכמה דברים קטנים שהיה צריך לתקן, וסה"כ אני מרוצה. אמנם המעבר מקטנוע לאופנוע קשה (פתאום חום המנוע הוא ישירות על הרגל שלי). אבל בסה"כ כעבור חודשיים ו-2000 + ק"מ מאז שקניתי אותו, טפו טפו אני מרוצה.

אבל למה לא בפורום קטנועים ? ? ?

לא סתם יש פורום לקטנועים כל מה שקשור לקטנועים צריך להיות שם , חבל להוריד את הרמה כאן , ולהתעסק בצעצועים.

יסלח לי המנהל . . ..

אבל לשמחתי הופרד פורום הקטנועים מהפורום הזה , ולא בכדי. לדעתי זה צעצוע , אבל בכל מקרה זה קטנוע ולא אופנוע ושייך לפורום ההוא (למה הוא קיים ?).

../images/Emo31.gif גדול לכל ההתייחסות

קטנוע איננו צעצוע , יש קטנועים שעדיפים על אופנועים מסויימים , וקטנוע יכול להוות פתרון טוב (יוסי שווץ כתב בטכנולוג מאמר בנושא קטנועים גדולי נפח , והוא בן אדם שרכב על המון אופנועים שאנשים כאן ראו רק באולם תצוגה). ולא זה העניין - פורום קטנועים בא כדי לתת תשובות בנושא קטנועים - ואולי זה טעות , כי אין פורום קאסטום ופורום טורינג (פורום שטח לא נכנס למשוואה , כי שם מדובר באנשים שלא רוכבים בצורה יומיומית). מכיוון שאנשים קוראים בשני הפורומים - עדיף לשים מידע בנושא דווקא כאן.

Pumi

New member
אתה ושימי מקימים קבוצת תמיכה?

יאללה תחזורו לאופנוע ותפסיקו לזיין את השכל.

למעלה