יש לי משהו להגיד

שחררר

New member
יש לי משהו להגיד

אני לא יכולה ככה! כל הודעה שנייה שאני קוראת זאת הודעה כועסת על אנשים שמעצבנים אנשים אחרים. מה קרה פה? זה ממש מקלקל את הפורום. אני כבר לא נהנית לקרוא כאן. אז אנשים, תקשיבו- קודם כל כולם חייבים להבין שצריך לשרשר! אוף אני מרגישה דיי שתלטנית אבל מצטערת זה כבר בלתי נסבל. ועוד דבר מעצבן זה שכל שנייה כותבים על סופי למרות שזה דבר שאני לא יכולה להגיד לכם לא לעשות אבל בכל זאת אתם לא חושבים שזה קצת מוגזם? שימו לב שכמעט אחרי כל הודעה שמישהו כותב שאפילו לא קשורה לסופי פתאום מתחילים לכתוב עליה משהו כאילו היא אלוהים או משהו. ואחר כך כולם מתחילים לריב על זה שהיא כמו גורו בלה בלה בלההה וגם זה מעצבן. אז בקיצור דיי מספיק בואו נחזור להיות פורום נחמד ונעים. מסכימים? ועכשיו עוד משהו, לא מזמן מיכל ביקשה שלכל אחד יהיה תפקיד בפורום ואני הצעתי לעזור בלרשום ימי הולדת של חברי הפורום. אז הנה אני עושה את זה. כל מי שלא רשם את יום ההולדת שלו בלוח האירועים שירשום לי פה עכשיו.

pompii

New member
אין בעיה שחררר../images/Emo13.gif

אני לא יודעת אם אני נמצאת ברשימה שם אז אני אכתוב בכל מקרה... 18.2.85 ואם את עושה גם מזלות אז אני מזל דלי
ובקשר לנושא השני שלך, את צודקת, ואל תדאגי, יהיה בסדר

pompii

New member
אין בעיה שחררר../images/Emo13.gif

אני לא יודעת אם אני נמצאת ברשימה שם אז אני אכתוב בכל מקרה... 18.2.85 ואם את עושה גם מזלות אז אני מזל דלי
ובקשר לנושא השני שלך, את צודקת, ואל תדאגי, יהיה בסדר ועכשיו אני חוזרת ללמוד אנטיגונה

יש לי משחק המשחק אומר...../images/Emo124.gif

ככה שמחק ...את מי הייתה רוצה להיות משחקני לחיי האהבה ולמה? רוצים לשחק?

SofyTofy

New member
עשינו את זה פעם. ומיצינו.../images/Emo31.gif תמצא

תמצא רעיון אחר.

אני ימשיך לדבר על סופי..יודעים מה?

תעשו פה פורום רק לסופי צדקה ואולי אז רק אני לא אדבר עליה כ"כ הרבה... סתם רעיון...

חחחחחחחח ניבה.....

אז אולי באמת תציעי להנהלת הפורומים לפתוח פורום סופי צדקה,או אפילו תמלאי טופס ניהול פורום....אבל באמת לא צריך להגזים עם כל הדבורים כאן על יהודה\סופי וכו´...כמה אפשר לכתוב שיהודה חתיך וסופי מושלמת?אם אתם חייבים שכולם יידעו שאתם מתים עליהם,אז פשוט תכניסו את זה לחתימה שלכם.שמעו,אני מבינה אתכם,אני לא מאשימה אתכם או משהו,אבל בואו נדבר גם על דברים אחרים,כמו הסדרה למשל.

תגידו......./images/Emo41.gif

למי יש את היומן של יהודה לוי? מי שיש לו בבקשה ממנו שישים את התמונות שלו פה לא את כל התמונות חצי מהמן
..[

../images/Emo20.gifתגידו...איפה....

איפה שיחקו את לחיי האהבה? בראשון לציון או בהרצליה?

SofyTofy

New member
באולפני נווה אילן בירושליים... אגב,

כבר עשינו המון שירשורי תמונות של יהודה. אם אתה רוצה תמונות מהיומן, תפנה אליי באי מייל, או במסרים ונראה מה יהיה.

למעלה