יש לי משהו להגיד

junior gong

New member
יש לי משהו להגיד

במקום סתם לשלוח מסרים עם שירים לאנשים שאני לא מכיר בישביל להציק להם, אני אעשה משהו מועיל ( אגב היום מזיזים את השעון אחורה? ) אז ככה : אני כותב את זה בעקבות סתירה מאוד לא הגיונית שנתקלתי בה, וסוף סוף הבזיקה לי תשובה למוח, אז אני חושב שזה יהיה המקום הנכון לכתוב את זה. נתקלתי בהמון אירוניה מצד מוסלמים ויהודים ושאר ירקות ברגע שעולה על הפרק הנס של ההריון של הבתולה מרים או ההליכה על המים, או החיאת המתים, התחילו לזלזל ולצחוק ולהגיד " איך זה שבתולה נכנסת להריון? הדת שלכם דת מצחיקה, היא בטח בגדה ביוסף ונכנסה להריון וטייחו את הסיפור בזה שמי שהכניס אותה להריון היה רוח הקודש " ועוד כל מיני " יציאות " לשם שעשוע כאלה. וזה הרים לי גבה, איך בן אדם שמאמין באלוהים יכול להגיד ככה? ז"א המוסלמים מאמינים שאלוהים העלה את מוחמד אל השמיים, ואלוהים שלח עכביש שיסרוג רשת בפתח המערה, והיהודים מאמינים שאלוהים גרם למשה לפתוח את ים סוף לשניים, ואלוהים הנחית 10 מכות על מצריים, אבל לא מאמינים שהוא גרם לבתולה להרות, ז"א הניסים הם רלוונטיים ברגע שהם מתייחסים לדת מסויימת אבל בטלים כשהם קורים בדת אחרת? הרי זה אותו אלוהים שעשה את כל זה, אותו אלוהים שעשה נס עם " הדת " שלך, הוא אותו אחד שעשה את הנס בדת שלי, אז לניסים שעשה אלוהים בעם שלך אתה מאמין בהם בכל מאודך, אבל לניסים שאלוהים עשה בעם אחר אתה כופר בהם? איך זה יכול להיות? זו לא כפירה? אם אלוהים עשה נס במוסלמי או יהודי הוא לא יכול לעשות נס עם נוצרי? הנה עוד דרך לזהות כופרים !!!! יופי שחשבתי על זה עכשיו, אני אפסיק לשפוך מים קרים על מי ששואל אותי את זה בפעם הבאה ופשוט אהמםםםםםםם אותו בתאוריה שלי. תסעדו ותרבחו, לילה טוב.

ברוך השב אלינו../images/Emo45.gif

האמת מייק אני נתקלתי בזה מון וללעג הזה מצד אחינו המוסלמים, היהודים פחות בעיניין הזלזול במרים הקדושה אבל מה שהכי מצחיק אותי בכל העיניין הוא , שאלה שצחקו לא מבנים בדת בכלל ובמיוחד לא בדת שלהם, כל הקטע אצל המוסלמים הוא שיש להם, "סורית מרים" שכתוב שם בדיוק על מרים הקדושה אסלאם עלא אסמהא שהיא תכנס להריון מרוח הקודש וכל התהליך ותלד ילד שתקרא לו הנביא עיסא אני המון פעמים עניתי להם, תקראו את סורת מרים ואתם תתפלאו לגלות שלא רק אני מאמין בזה והדת שלי מסתמכת על כך ובוניה על כך , אלה גם הדת שלכם עם
באשר לאחינו היהודים או בני דודינו, הרי בתנ"ך יש המון נבואות ולא חסר על מרים הקדושה, ויש אין סוף שם פסוקים ונבואות שהיא תכנס להריון מרוח הקודש, אני לא אתחיל לחפש לך , אבל גם אותם לצערי שלחתי לקרוא את התנ"ך למרות שזה נשמע להם הזוי מי שיצחק תשאל אותו אם הוא מבין משהו בדת שלו או לא , אם יגיד לך כן, סימן שהוא סתם בלפן , כי אם הוא היה מבין בדת שלו, היה יודע שזה אפשרי ואל הכל יכול

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכיוון מחשבה מקובל והגיוני..

אבל לשים לב, שזה גם צפוי, שלא יתקבלו הניסים של דת אחרת על הדת השנייה רק מהרעיון ההתחלתי ש" רק הדת שלי היא הנכונה"!! כי בעיני יהודים אם הדת הנוצרית אמיתית, זה אומר שהם פספסו את הגלגל וצריכים כעת לחזור בתשובה ולהכיר במשיח שהם דחו לפני אלפיים שנה בכדי שתהיה להם ישועה. בעיני מוסלמים איך אפשר שהדתות שלפני אמיתיות ויש ללכת על פיהם אם עקרונותיהם סותרות את עקרונות האסלאם בחלק גדול, ובמיוחד ששתי הדתות האחרות מוזכרות שקוראן כדתות שאפשר להתחשב בהם פה ושם ובמקרים אחרים לא ממש היתה התחשבות, שזה אומר שהקוראן עצמו לא הכיר.. בעיני נוצרים, ישוע המשיח הוא בן אלוהים ואחריו לא יהיו עוד נביאים, כי אחרי שאלוהים שלח את הבן, כבר אין עוד כוח ושלטון שינתן לנביא תחת שמיים, ועל כן איך יקבלו שיש עוד נביא ודת שונה שמגיעה אחרי כמה מאות שנים. הקרבה היחידה הקיימת היא בין נוצרים ליהודים מהצד הנוצרי, כי נצרות מכירה ומאמינה ביהדות כי משם הכל התחיל
בכל ויכוח על דת (ואם לא חובה להיכנס אליו אז עדיף שלא כי כתוב שכל ויכוחי הסרק וההתנגחויות חסרי התועלת להתרחק מהם) במיוחד עם עקשנים או גזענים, ויכוחים זו לא הדרך לגעת ברוחם. כי הם לא יחפשו הגיון שתוכל לתת להם..הם צריכים קודם להיפטר מהקליפות שכל לימודי השנים הקודמות הצמיחו על עיניהם הפנימיות שכבר אינם מוכנים לקלוט שינוי בכוחות עצמם או בכוח שלנו בויכוח.. פה רק התערבות אלוהים עם תפילה תחילה יכולה לגעת בלב הכי מאובן שיש
- אמן.

למעלה