יש לי משהו להגיד
במקום סתם לשלוח מסרים עם שירים לאנשים שאני לא מכיר בישביל להציק להם, אני אעשה משהו מועיל ( אגב היום מזיזים את השעון אחורה? ) אז ככה : אני כותב את זה בעקבות סתירה מאוד לא הגיונית שנתקלתי בה, וסוף סוף הבזיקה לי תשובה למוח, אז אני חושב שזה יהיה המקום הנכון לכתוב את זה. נתקלתי בהמון אירוניה מצד מוסלמים ויהודים ושאר ירקות ברגע שעולה על הפרק הנס של ההריון של הבתולה מרים או ההליכה על המים, או החיאת המתים, התחילו לזלזל ולצחוק ולהגיד " איך זה שבתולה נכנסת להריון? הדת שלכם דת מצחיקה, היא בטח בגדה ביוסף ונכנסה להריון וטייחו את הסיפור בזה שמי שהכניס אותה להריון היה רוח הקודש " ועוד כל מיני " יציאות " לשם שעשוע כאלה. וזה הרים לי גבה, איך בן אדם שמאמין באלוהים יכול להגיד ככה? ז"א המוסלמים מאמינים שאלוהים העלה את מוחמד אל השמיים, ואלוהים שלח עכביש שיסרוג רשת בפתח המערה, והיהודים מאמינים שאלוהים גרם למשה לפתוח את ים סוף לשניים, ואלוהים הנחית 10 מכות על מצריים, אבל לא מאמינים שהוא גרם לבתולה להרות, ז"א הניסים הם רלוונטיים ברגע שהם מתייחסים לדת מסויימת אבל בטלים כשהם קורים בדת אחרת? הרי זה אותו אלוהים שעשה את כל זה, אותו אלוהים שעשה נס עם " הדת " שלך, הוא אותו אחד שעשה את הנס בדת שלי, אז לניסים שעשה אלוהים בעם שלך אתה מאמין בהם בכל מאודך, אבל לניסים שאלוהים עשה בעם אחר אתה כופר בהם? איך זה יכול להיות? זו לא כפירה? אם אלוהים עשה נס במוסלמי או יהודי הוא לא יכול לעשות נס עם נוצרי? הנה עוד דרך לזהות כופרים !!!! יופי שחשבתי על זה עכשיו, אני אפסיק לשפוך מים קרים על מי ששואל אותי את זה בפעם הבאה ופשוט אהמםםםםםםם אותו בתאוריה שלי. תסעדו ותרבחו, לילה טוב.