יש לי מספר שאלות:

מצב
הנושא נעול.
יש לי מספר שאלות:

יש לי מספר שאלות:
קודם כל, הרשו לי להציג את עצמי: אני בחורה בת 21, מעולם לא הבאתי ילדים לעולם ואף לא נכנסתי להריון. אני בריאה לחלוטין, ומעוניינת לתרום או למכור ביציות, וכאן טמונה השאלה: האם מכירת ביציות היא חוקית או שיש חוק האוסר סחר בביציות? אם ניתן למכור, מה המחיר שניתן לקבל? במידה וארצה לתרום ביציות (ללא תמורה כספית) לזוג שזקוק לכך, כיצד יוצרים קשר עם זוגות כאלה? האם יש תנאים מקדימים לתורמת? (גיל, מצב בריאותי מסויים, מצב משפחתי וכו'). אודה על תשובה מהירה ככל האפשר.

לריה

New member
השם שלך מפחיד וגם הפרטים עלייך

יש לי מספר שאלות:
קודם כל, הרשו לי להציג את עצמי: אני בחורה בת 21, מעולם לא הבאתי ילדים לעולם ואף לא נכנסתי להריון. אני בריאה לחלוטין, ומעוניינת לתרום או למכור ביציות, וכאן טמונה השאלה: האם מכירת ביציות היא חוקית או שיש חוק האוסר סחר בביציות? אם ניתן למכור, מה המחיר שניתן לקבל? במידה וארצה לתרום ביציות (ללא תמורה כספית) לזוג שזקוק לכך, כיצד יוצרים קשר עם זוגות כאלה? האם יש תנאים מקדימים לתורמת? (גיל, מצב בריאותי מסויים, מצב משפחתי וכו'). אודה על תשובה מהירה ככל האפשר.
השם שלך מפחיד וגם הפרטים עלייך
קשה להתייחס ברצינות למה שכתבת. למה את קוראת לעצמך כך זה מרתיע.או שאלי אני תמימה ובעצם הכל מתיחה לא מצחיקה.

סביון1

New member
תרומת ביציות מותרת רק לנשים שעוברות

יש לי מספר שאלות:
בעצמן טיפולי הפרית מבחנה וללא תמורה כספית. זה החוק בישראל.

לריה

בעצמן טיפולי הפרית מבחנה וללא תמורה כספית. זה החוק בישראל.
לריה
אני איתך בהרגשה שלך גם לגבי השם וגם לגבי השאלות ולך לא רוצה לחזור על השם המפחיד הזה כאן אין מסחר בביציות לא מוכרים את זה לפחות לא בארץ וכמו שסביון אמרה לך רק בנות שעוברות טיפולים יכולות לתרום ביציות ולא תמורת כסף

מצב
הנושא נעול.
למעלה