ליש זה החבל שמחברים לרגל! אסטרודק לא בהכרח יש לכול גלשן,זה הספוג הזה שיש בחלק האחרוי של הגלשן ששמים עליו את הרגל האחורית שעומדים..זה כדיי למנוע החלקה. ובצד הקדמי כדיי למנוע החלקה שמים שעווה... זהו.
אסטרודק זה החבל?? 10 חרבות בממוצע???? בנאדם איפה אתה חי??? אסטרודק זה הספוג בחלק האחורי של הגלשן עליו שמים את הרגל, וליש בכלל זה החבל שקושרים לרגל. לגלשני גלים בדר"כ יש 3 חרבות.
אין לי בעיה עם ציוניות, אני בנאדם ש-90% מהאישיות שלו מורכב על גשרים גשרים של ציניות....אבל די נמאס כל הירידות על המתחילים, ועצם העובדה שאני מתחילה מעורר בי הציניות הרדו..... הזאת לסלידה
גולשי חדשים זה סבבה במיוחד מהמין היפה בזמן האחרון יש מלא צ'וצ'יות במים וזה מעביר לי את הזמן בין ההתקפות בכיף אבל ללכת למורה פרטי כדי ללמוד לחתור זה כבר לעשות מעצמך צחוק לא להיות מתחילה מבינה את ההבדל?
חח ממש לא. יום שישי הייתי בים להתאמן ממש לבדי...... אמרתי שוב, רק שיש גלים ממש חזקים אני אקח מורה...נגיד ה-3 מטרים...וגם זה לא יהיה בקרוב...ככה שבחורף אני אמשיך עם השיעורים...לבנתיים זה "רק אני והגלשן שלי".....
אני נמצא גם אצל המורה הזה שהיא לומדת אצלו ומה קשור בכלללל פשוט לא היה לי איך ללמוד וההורים שלי אמרו שהם לא מסכימים לקנות לי גלשן עד שאני ידע לגלוש אז הלחתי לשם גם שלא נדע כמה זה עולה 60 לשעה מחיר רגיל לשיעורים פרטיים זה לא איזה משהו יקר כל כך ומה קשור ילמד אותך לחתור כן בהתחלה לומדים קצת לחתור טוב אחרי זה תופסים גלים כרגיל אז קיצר שתוקקקקקקק
אסטרודק זה גריפ מגומי לגלשן מכיוון שאסטרודק היא החברה הכי טובה והכי מובילה בתחום רבים קוראים לגרים אסטרודק... ואין כזה דבר גלשן בלי חרבות מי שניסה למכור לך את זה הוריד את החרבות הנשלפות ב100%
ממהאלו שיביאו לך היסטוריה יאללה שתוק שתוק בא לי להגיד אסטרודק בכל מקום אומרים אסטרודק אפילו באתרים של החנויות גלישה הם אומרים ככה אז אל תשחק אותה המילון שלנו