יש לי מספר שאלות

me123

New member
יש לי מספר שאלות

1. מה זה אסטרודק? 2. האם יש "חובה" בחרבות על הגלשן או שיש מצב בלי? 3. כמה חרבות אפשריים לגלישה?

תשובות

אסטרודק זה החבל שקשור לרגל לא חייבים חרבות אבל הממוצע הוא 10 הכי טוב בלי חרבות זה יותר מהיר................

REAL boy

New member
%$#%^% !

ליש זה החבל שמחברים לרגל! אסטרודק לא בהכרח יש לכול גלשן,זה הספוג הזה שיש בחלק האחרוי של הגלשן ששמים עליו את הרגל האחורית שעומדים..זה כדיי למנוע החלקה. ובצד הקדמי כדיי למנוע החלקה שמים שעווה... זהו.

redlight driver

New member
?????

אסטרודק זה החבל?? 10 חרבות בממוצע???? בנאדם איפה אתה חי??? אסטרודק זה הספוג בחלק האחורי של הגלשן עליו שמים את הרגל, וליש בכלל זה החבל שקושרים לרגל. לגלשני גלים בדר"כ יש 3 חרבות.

REAL boy

New member
הממ ומה בדיוק היה מצחיק בזה?

בגרוש זה לא היה מצחיק אחי....פעם הבאה אל תטעה ככה אנשים שלא מבינים בזה...

faith2

New member
ממש לא לעניין....

הגולשים כאן היותר מנוסים פשוט מוצאים לנכון בכל דרך לרדת על המתחילים. חשוב שתזכור שגם אתה היית מתחיל!

וואי איך אפשר להיות כל כך צדיקה

תני לאנשים לצחוק קצת יא אללה... גם ככה שימי לב שהשאלות שהוא שאל ממש לא משמעותיות בשבילו. קח גלשן לך למים כבר חלאס דיבורים זה הכל חרטא ...

faith2

New member
אמממ....

כזאת אני
אין לי בעיה עם ציוניות, אני בנאדם ש-90% מהאישיות שלו מורכב על גשרים גשרים של ציניות....אבל די נמאס כל הירידות על המתחילים, ועצם העובדה שאני מתחילה מעורר בי הציניות הרדו..... הזאת לסלידה

redlight driver

New member
באמת לא הבנתי מה מצחיק....

סך הכל גולש מתחיל שואל שאלות ועונים לו, איפה הבדיחה פה?

faith2

New member
כנראה אתה חדש בפורום...

כאן לא מקבלים גולשים מתחילים..... הם מאמינים שהעולם אכזר מדי בשבילנו

sboarder

New member
מקבלים מאוד

גולשי חדשים זה סבבה במיוחד מהמין היפה בזמן האחרון יש מלא צ'וצ'יות במים וזה מעביר לי את הזמן בין ההתקפות בכיף אבל ללכת למורה פרטי כדי ללמוד לחתור זה כבר לעשות מעצמך צחוק לא להיות מתחילה מבינה את ההבדל?

faith2

New member
בשביל לחתור?

חח ממש לא. יום שישי הייתי בים להתאמן ממש לבדי...... אמרתי שוב, רק שיש גלים ממש חזקים אני אקח מורה...נגיד ה-3 מטרים...וגם זה לא יהיה בקרוב...ככה שבחורף אני אמשיך עם השיעורים...לבנתיים זה "רק אני והגלשן שלי".....

BADbob

New member
בואנה מה אתה משחק אותה סלייטר

אני נמצא גם אצל המורה הזה שהיא לומדת אצלו ומה קשור בכלללל פשוט לא היה לי איך ללמוד וההורים שלי אמרו שהם לא מסכימים לקנות לי גלשן עד שאני ידע לגלוש אז הלחתי לשם גם שלא נדע כמה זה עולה 60 לשעה מחיר רגיל לשיעורים פרטיים זה לא איזה משהו יקר כל כך ומה קשור ילמד אותך לחתור כן בהתחלה לומדים קצת לחתור טוב אחרי זה תופסים גלים כרגיל אז קיצר שתוקקקקקקק

faith2

New member
אסטרודק זה ...

מה שיש בסוף הגלשן....אמממ מין ריבוע כזה. והחבל של הליש.

טוב אם אתם לא צוחקת אז שתקי וזהו...

אסטרודק זה גריפ מגומי לגלשן מכיוון שאסטרודק היא החברה הכי טובה והכי מובילה בתחום רבים קוראים לגרים אסטרודק... ואין כזה דבר גלשן בלי חרבות מי שניסה למכור לך את זה הוריד את החרבות הנשלפות ב100%

BADbob

New member
מה אתה משחק אותה גולש בנשמההה

ממהאלו שיביאו לך היסטוריה יאללה שתוק שתוק בא לי להגיד אסטרודק בכל מקום אומרים אסטרודק אפילו באתרים של החנויות גלישה הם אומרים ככה אז אל תשחק אותה המילון שלנו

למעלה