יש לי מספר שאלות:

שמשון 2

New member
יש לי מספר שאלות:

1. למה בכל פעם שאני מעלה את רמת החיטה היצור לשעה יורד אחרי יום? 2. איך אפשר ליצור ברית בעצמי? 3. למה זה טוב להיות בברית? 4. מה ההבדל בין השרתים, מה זה בכלל? מקווה שתענו לי...

abunadav1995

New member
אני יכול לענות על חלק

אתה צריך חיטה למשאבים אחרים יעני כאתה משפר חימר אז ירד התפוקה של החימר/חיילים שצורכים חיטה ולהיות בברית זה טוב כי מגנים עליך, עוזרים לך וכאלו דברים ה2 האחרים אנלא יודע

YitzchakRRA

New member
תשובות

1. תפוקת החיטה שלך שווה הייצור לשעה פחות הצריכה של הכפר. כל דבר שאתה בונה בכפר בין אם זה מבנים ובין אם זה חיילים צורך חיטה כל שעה. התפוקה האמיתית שלך רשום למעלה אחרי כמות המשאבים במחסנים שלך איפה שרשום (המספרים להמחשה בלבד) 114/130 ממש בסוף אחרי החיטה. זה אומר שהכפר שלך מייצרת 130 חיטה לשעה וצורכת 114. ההפרש ביניהם היא 16, וזה מה שרשום לך מטה בתפוקה לשעה. 2. ברית אפשר ליצור רק אם יש לך embassy רמה 3 ומעלה. ברמה זו אפשר להכניס לשלוחה 9 אנשים כולל אותך. לאחר מכן כל 3 אנשים אתה חייב לשדרג את הembassy ברמה אחת. 3. בלי ברית לא תשרוד במשחק הזה. 4. לפי מיטב הבנתי השרתים מחולקים לפי שפות, איזורים בעולם ומהירויות שונות. כל שרת הוא עולם אחר במשחק. חלק נמצאים בשלבים מתקדמים יותר במשחק מאשר אחרים.

naor20079

New member
ענית מעולה רק תיקון קטן

שרתים זה למעשה עולמות שונים לדוג' עולם 1 ועולם 4 שונים לגמריי מי שמקום ראשון ב4 לא חייב להיות גם ב1 כמובן שגם המהירויות שונות ולמעשה יש לך שרתים מהירים בהם בתפוקה יותר גדולה לשעה מכל דבר צריכים פחות נק' כדיי לעבור כפר ואתה עובר יותר שטחים לשעה ואתה בונה יותר מהר למעשה כל השאר אותו דבר

שמשון 2

New member
איך עלי לבחור לאיזו ברית להצטרף?

שחקנים ברמה שלי? שחקנים שקרובים אליי במפה? בריתות גדולות? וגם אם יש לכם עצות בשבילי בתור בתור שחקן די מתחיל, אני אשמח.

n lee

New member
בדר"כ

כדאי לבחור בברית שנמצאת באיזור שלך למשל TF נמצאת באזור SE שחקן שנמצא באיזור אחר אין לו מה לחפש בברית כי לא נוכל לעזור לו כשהוא יצטרך (הגנה/סיועים)

n lee

New member
תשובות טובות

אני אוסיף לגבי השרתים יש את השרת הבינ"ל (סיומת COM) שרתים מקומיים (שזה לפי השפה של המדינה, בעברית עדיין אין) ההבדלים העיקריים בשרתים זה שהם עולמות שונים ואי אפשר לערבב בין העולמות בנוסף בשרתים הקודמים יותר לא היו נווי מדבר (למשל) ועוד כל מיני אופציות נוספות שיש בשרת US למשל יש גם דבר שקוראים לו שרת מהיר ששם הכל זז מהר יותר השרת שTF נמצאת בו הוא שרת 1 רגיל US לגבי למה זה טוב להיות בברית אתה יכול לנסות לשחק לבד בלי ברית אבל אתה צריך להיות איימת המשחק ולתקוף בלי הכרה ככה שכולם יפחדו ממך יש כמה משתמשים שכבר עשו את זה (ואח"כ היו בברית) השמות שלהם היום מרעידים את השחקנים שמכירים אותם מהשרתים הקודמים

למעלה