יש לי מספר שאלות , משום מה

../images/Emo23.gifתשובות!

שלום לך ! מכיוון שהנושא נרחב מאד אשמח באם תיצור קשר ישיר טלפוני או אחר ואוכל לענות לך על כל שאלותיך. בברכה ארנון הר לב עגור AGUR.CCC.CO.IL [email protected] 03-5067467 03-6580144 050-2791079 עגור

יוטו2

New member
לפחות תכתוב מחירים וזמן הקורס ,

שאדע אם זה רלוואנטי בכלל בשבילי ..

הפורום הוא סוג של תקשורת

ולא ניראה לי שהוא ביקש ממך לגלות לא את סודות האטום אז מה הבעיה לענות לא . נראה לך שהוא יתקשר אליך אם אתה לא נותן לא סיבה ? אולי הוא רוצה לדעת קצת פרטים לפני שהוא מתקשר?

בכל זאת ,קבל:

ממה שנישאר לי עוד מהתקופה שריחפתי. 1. מצנח למתחילים + ריתמה ממוגנת עלויות 1500-4000$ תלוי אם משומש או חדש. 2. שעות חשיפה לשמש בד המצנח מוגבל לבערך 400 שעות שמש אח"כ זורקים לפח את החופה וקונים חדש . 3.לא. צריך לעשות גם קורס רכס. 4. יש את מוקד ידע מיקצועי, האגודה הישראלית למיצנחי רחיפה, רוח הקודש לכול האתרים הנ"ל יש קישור בראש העמוד הזה. 5. יש . כדי קודם ללמוד את הנושא ורק אז להחליט אם לקנות משומש. בהצלחה

נכון!../images/Emo23.gif

שלום לך יניב! נכון הפורום הוא סוג של תקשורת, אבל הבן אדם יכול לבחור לאיזה תקשורת לכוון. האם אתה מסכים אשמח לשמוע את התייחסותך החשובה. בברכה ארנון הר לב עגור - המועדון לגלישה אווירית, לרחיפה וטרקטורונים מעופפים שחוגג השנה 30 שנה לקיומו הרציף.

לידיעתך!

דעתי אינה חשובה מכיוון שאינני מבין גדול. הבנאדם בחר בפורום כאמצעי היתקשרות. ועוד דבר נותני שירותים ומומחים גדולים ממני וממך ( רופאים , פרופסורים ע"ד יועצים וכו ) עונים לגולשים בפורומים השונים ( בדוק) ואפילו נותנים מחירים. יום טוב.

L a u r y n

New member
../images/Emo23.gifיניב!

ראשית דעתך חשובה, שאם לא מדוע אתה מתנדב לכתוב בשמו של מתעניין אנונימי? שנית אם התנדבת רצוי שתמסור מידע עדכני! שלישית הבן אדם(אני חוזר על עצמי כדי שתבין)יכול לבחור לעצמו את אופן הקשר שהוא מעדיף, הבנת! בברכה ארנון הר לב עגור-המועדון לגלישה אווירית, מצנחי רחיפה וטרקטורון מעופף שמציין השנה 30 שנות פעילות רצופה.

אני לא מדבר בשם אף אחד

ואם אתה חושב שהגישה הקדומה שלך עוזרת לך להשיג לקוחות שיבושם לך.

../images/Emo23.gifהי יניב!

אני מקווה שהשיח ביננו הוא בידידות?! תסביר לי בבקשה מה זה "גישה קדומה" ? רק שאבין ואולי אשנה את הגישה. לגבי לקוחות, אני מציע מקצועיות שנתמכת בפעילות רצופה בענף במשך 30 שנה וגם רקע קודם לפעילות זו. ירצו יבואו לא ירצו יעשו את אשר ברצונם. לך אני מאחל הרבה טרמיקות ושעות ריחוף בכף. ארנון הר לב עגור

למעלה