יש לי מס´ שאלות....

אביטל23

New member
יש לי מס´ שאלות....

רציתי לדעת אם קיים איזה שהוא מדכא תיאבון שבאמת עושה את הפעולה, כי עם כול המוצרים האילו בשוק שמנסים לדחוף לנו אין לדעת. גובהי 1.68 ומבנה הגוף בינוני, הייתי רוצה לדעת מה משקל הגוף התקין שלי. שאלה נוספת, קראתי ספר שדוגל בהפרדת פחממות וחלבונים ובנוסף מבטל את השימוש במוצרי חלב. בביקור לפני זמן רב אצל דיאטנית היא ביטלה את שתי השיטות ולעומת זאת שמעתי על הרבה קליניקות שדוגלות גם הן בהפרדת מזונות. האם אפשר לקבל הסבר מדוייק על הנושא?? ירדתי במשקל באופן משמעותי, 35 קילוגרמים שלצערי עם הזמן העלתי כעשרה, כול ניסיון שלי לדיאטה מאז נחשל, אני מתמידה תקופה ולא מצליחה לרדת, האם יש סיבה כלשהי לעיניין?? כאילו הגוף מסרב לרדת. סליחה על ההצפה הזו של השאלות, פשוט רק היום ככה נתקלתי בפורום הזה. תודה אביטל

משקל 55-70 ק"ג

בקשר להפרדת חלבונים ופחמימות אני לא מת על הדיאטה כי אני לא בטוח שאפשר להחזיק בה הרבה זמן מעמד בכל מקרה אם לא יעזור אם תפרידי ותאכלי אותה כמות קלוריות. לא ברור לי מה משקל גופך כיום. והאם את עושה פעילות גופנית או לא אז השאלה השלישית תחכה

cwit

New member
אני באותו גובה ועם אותו מבנה

אני עד היום לא עשיתי הרבה דיאטות ולכן לא ירדתי המון וגם לא עליתי המון. אבל אני שוקלת 77 ק"ג. וזה לפי כל קנה מידה יותר מדי. גם ה-BMI הוא גבוה מהנדרש. אני רוצה לרדת. אני הולכת פעמיים בשבוע כ-40 דקות כל פעם. ועוד פעמיים בשבוע אני עושה פעילות אנ-אירובית, שבונה גמישות ומחזקת שרירים. אז מה אתה אומר, ניב?

למעלה