יש לי מידע

יש לי מידע

מי אחראי לצילומים ולהתנכלויות להלל וליוצאים בשאלה (שלא תחשבו זה לא תופעה חולפת ארגון מסוים חרדי סימן אותכם למרר לכם את החיים!) כמה אתם משלמים על מידע מפורט? (במסר.

R a c h e

New member
לא משלמים על מידע

אם יש לך משהו חשוב לאמר ואם זה לא פוגע באף אחד פה ולא בתקנון תפוז, אתה מוזמן לכתוב כאן. אם יש לך מידע על משהו פלילי יש משטרה. אנחנו יודעים שיש מי שרוצה לפגוע בנו, מקווים לנהוג בחכמה כך שלא יצליחו לעשות זאת.

כך:

ישנה קבוצה משמעותית ששמה לה למטרה להלחם בקטע הזה של ארגוני היציאה בשאלה איני יכול לפרט מה כמה ולמה. אם תרצו מידע מפורט צרו קשר במסרים לטובתכם...

לטובתכם...

תראה אנשים פה הסתדרו יפה גם בלי הפחדות על אנשים ששמו אותם למטרה לא אכפת לי על הכוונת של מי אני נמצאת.. הסתדרתי עד עכשיו מעולה גם בלעדייך....

.

barr1969

New member
כן

אבל זה מידע מפורט שאיני יכולה לפרט מה כמה ולמה. אם תרצו מידע מפורט צרו קשר במסרים לטובתכם...

נמל אשדוד. המספנה הצפונית. מאחורי מכולה ריקה

צבועה בירוק חום. מחר בלילה. 02:00 תבוא לבד. אם אני רואה עוד מישהו (או משטרה) אין עסקה - אין כסף. לא תשמע ממני עוד.

שתי עגבניות רקובות

וחצי חצילון מטוגן, אמר יחזקאל ופרץ בצחוק, יהודה שעד כה לא התערב בשיחה, קם בכבידות מהאבן והתקרב בצורה מאיימת

laife

New member
../images/Emo13.gifהיו שם עוד כמה קטעים

שממש אהבתי, אחד האהובים עליי בילדותי הצעירה.

אוקי...

משהו כזה... הצעיר כיוון את האקדח ליחזקאל וצעק "זוז מדרכי!" אך משום מה הכלי לא עשה רושם על ידידינו והוא נשאר במקומו מחוייך, "אני אהרוג אותך!" צעק הצעיר ודרך את האקדח. יחזקאל לקח צעד קדימה ואמר "קדימה, תירה בי" הצעיר איבד את קור רוחו ולחץ על ההדק. נקישה עמומה נשמעה ויחזקאל פרץ בצחוק "יש חוק גדול בתולדות האקדחים, אקדח ללא כדורים אינו יורה, בדיוק כשם שמכונית ללא דלק אינה נוסעת וראש ללא שכל כשלך, אינו מביא שום תועלת.." יחזקאל תביא לי ילד!

uri80

New member
פססט, פססט....

רוצה לקנות קצת אויר? (פניה במסר כמובן) אנשים שחיים בסרט...

למעלה