יש לי מחשב

shanty4

New member
יש לי מחשב

סוף סוף יש לי מחשב משהי/ו יכול/ה להסביר לי איך נכנסים למקומות מעניינים ? איפה מכירים בחורות ???

ToryMaster

New member
תהרגו אותי

למה אנשים ממשיכים לחשוב שפורום "חיי הרווקות" זה פורום הכרויות. בשבילי הפורום הזה מסמל מקום שבו אין ממה לפחד לא להיות במערכת יחסים זוגית. ולעניין - צא מהבית, תסתובב קצת, ים, בית קפה, קניון, שם יש המון בחורות.

../images/Emo45.gif

לגמרי.. גם כשהיה "רווקים רווקות" כולם חשבו שזה שידוכים.. אולי בגלל שכל אחד פה לבד והרעיון של איחוד לבבות נשמע להם טוב..

ToryMaster

New member
אני חייבת לציין שזה לא קל לי

כי את יודעת איך אני, אני רוקה וטוב לי, לא מחפשת קשר, לא צריכה אותו [ולפני שיבו איזה חכמולוג, אם יש זה נחמד, אם אין זה גם טוב] וזה לוידעתף קצת גורם לי להרגיש שמנסים להגיד לי שזה לא בסדר שאהיה רווקה ומאושרת.

עזבי אותך מהם

לדעתי מי שלא יודע להנות לבד לא יכול להנות במערכת יחסים.. ואת זה למדתי על בשרי.. זה שכ"כ טוב לך לבד מבחינתי מגיע לך
דעי לך שלא לכולם זה קל, לא לכולם יש את הכוח הזה... וזה שתהיי רווקה ומאושרת זה פשוט כ"כ יפה בעיניי.

ToryMaster

New member
טוב נו

אנחנו יודעות שזה בא לי ביזע ודמעות, וגם לך, כפרעלייך.

shanty4

New member
תגובה

למה את חושבת שאני חושב כך ? נהפוך הוא ... אני מאוד אוהב להיות רווק אבל ... גם כרווק ...לפעמים יש צורך בחברה נשית ומכיוון שהנחתי שגם לרווקות יש צורך דומה (בחברת בן הזוג השני ) חשבתי ( ואולי אני טועה )שזה מקום מצוין ... למצוא דרך מעניינת להעביר את השבת בכייף ...

למעלה