De-Panther
New member
יש לי מחשב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני רוצה למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקיי סיכום יומי קם בבוקר אחרי שישנתי מאתמול בצהריים העירו אותי 20 דקות לפני שההסעה יוצאת והייתי כזה מסריח עשיתי מקלחת של 5 דקות זה שיא בשבילי... התארגנתי מהר הספקתי בקושי ראיתי את הפרה כבר יושבת באוטובוס היא ראתה אותי התחילה לרחל עם חברות שלה עלי(ניראה לי היא אמרה משהו בסגנון הנה הפריק הזה) ישר הלכתי אחורה לשבת במקום פנוי כל החלק הקידמי היה תפוס ע"י פרה... הגעתי לבית הספר מה מסתבר?? יש מבחן בפיסיקה!! וווייי לא ידעתי לא שמעתי לא ראיתי ישר נלחצתי על המבחן שלא ידעתי על קיומי כי אני לא בודק לוח מבחנים דיברתי עם כמה אנשים שגיליתי שהם קיימים ועליתי לכיתה לגלות שחבר שלי התחיל להסתובב עם אנשים לא טובים המכונים בשם כלליסתים(בקרוב הבעיה הקשה שלי) בקיצר הוא ניהיה קצת משוגע וככה הוא היה במשך כל היום היה לי יום דיי מוזר אנשים עדיין זוכרים את הסלסלה... היה את המבחן ואני אקבל בו 100 הודות לכך שאני גאון
התקשרתי לאבא שלי להודיע לו שאין לי שעות 8,9 אבל יש 7 והוא צעק עלי בלי סוף
בקיצר התווכחנו בטלפון תבוא לקחת אותי אל תבוא... הוא בא לקחת אותי שיגע לי את השכל כל הדרך ואני הייתי רעב מת הלכנו לקחת את המחשב שלי סידרו אותו... הלכנו לקנות לי בגדים... הלכנו לאכול סוף סוף רבע שעה לפני הטיפול בגב אכלתי מהר הגעתי לאיפה שהטיפול עשיתי את הטיפול הגעתי הביתה ראיתי את הכלבה של השכנים שוכבת על הכביש חשבתי שהיא מתה רצתי אליה בדקתי מה קורה איתה מסתבר סתם נרדמה אני לא מבין למה השכנים ממשיכים לגדל אותה אם הם לא יכולים!! זה פשוט נוראי הם רק נותנים לה אוכל והיא מסתובבת כל היום בחוץ והם לא נותנים לה אפילו להכנס לחצר!! (חוצמזה שהיו כמה בנות בחוץ אז מה אכפת לי לעשות רושם של בחור רגיש ומתחשב??גם ככה יש שמועות שכמה מתעניינות בי...) הגעתי הביתה אני מפעיל את המחשב ומה?? אין אינטרנט!! ירדתי למטה לסדר את זה הסתבר שניתקו את החיבור של המחשב שלי מניאקים... כן מניאקים בבית שלי!!!!!!!!!!!! ועוד אבא שלי מתלונן אחרי זה שאני נוגע הוא ואח שלי מתעסקים עם זה בלי סוף אני מסדר משהו שהם הרסו והוא צועק עלי!! בקיצר אבא שלי עשה שם גם כמה סיבוכים חדשים אבל עכשיו זה בסדר האינטרנט אחרי שהוא נזכר לסדר לי את ההגדרות באופן מיוחד תודה רבה באמת שהוא נזכר לאמר לי שצריך לסדר אותם והוא בכלל מתנהג אלי כמו אל טמבל ואומר שאני לא יודע ושאני לא מבין ואומר לי מה לעשות ודברים כאלה ברורים!! כאילו אני לא יודע כלום... כניראה אני צריך להזכיר לו שכשאני התקנתי בבית את האינטרנט ברשת זה עבד הכי טוב ורק כשהוא ואח שלי התחילו לשחק זה נהרס... בקיצר הוא התיישב לי בחדר התחיל לבדוק לי אימייל הכניס לי ווירוסים למחשב דרך אימייל עם וירוסים... אימייל זה לא דבר אישי?? הייתם נותנים לאנשים לקרוא לכם דברים אישיים ששלחו שם?? אני צועק עליו והוא ממשיך דווקא!! הוא כבר סידר תאינטרנט שיעזוב תמחשב למה להרוס הרגע חזר מתיקון!! בקיצר אחרי שהייתה לו שיחת טלפון הוא ניזכר לעזוב את החדר!! תודה לאל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז התיישבתי פה על המחשב ראיתי משהו שיש לי קשר אליו איזושהי תמונה של מישהי ששלחתי לאחד כי היא רצתה שיעשה לה פוטומונטאז´ והרגע אבא שלי סתם עושה משחקים עם האינטרנט!!! המניאק ניתק אותי לא ניראה לי שזה יתחבר שוב מקווה שאני אצליח לשלוח את ההודעה הזו היום!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!
נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב אז זה התחבר שוב... בקיצר ישבתי לי על האינטרנט קראתי הודעות הגבתי... הגעתי לפה כתבתי את ההודעה הזו אבא שלי ניתק אותי התחברתי מחדש ובקרוב אני ישלח את ההודעה הזו אחרי בעיה חשובה החבר הכי טוב שלי מסתובב עם האנשים שאני הכי לא סובל הם נקראים כלליסתים יש להם מוח בגודל של גרגיר חול בלי להעליב את גרגיר החול הם אנשים מרושעים מטבעם אוהבים להציק לכולם ידועים באלימותם ובכמה שהם אוהבים שוטרים... לפחות זה ניראה ככה כי הם כל הזמן ליידם
וכן הסתבכתי עם אחד מהם קטן ולא מזיק אבל פשוט בנאדם דוחה ודווקא חבר שלי מחבב אותו
ועכשיו חבר שלי ניהיה משהו בלטי נסבל!! הוא מתנהג כמו משוגע והוא בכלל מתדרדר בלימודים הוא בקושי משקיע וזה פשוט נוראי אני יודע שהוא היה אמור גם להגיע אולי לכללית אבל הוא הצליח לא להגיע למה הוא רוצה לרדת לשם בכוח?? זה אסון!!!!!!!!!! מה לעשות עם כזה חבר??
אני רוצה למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקיי סיכום יומי קם בבוקר אחרי שישנתי מאתמול בצהריים העירו אותי 20 דקות לפני שההסעה יוצאת והייתי כזה מסריח עשיתי מקלחת של 5 דקות זה שיא בשבילי... התארגנתי מהר הספקתי בקושי ראיתי את הפרה כבר יושבת באוטובוס היא ראתה אותי התחילה לרחל עם חברות שלה עלי(ניראה לי היא אמרה משהו בסגנון הנה הפריק הזה) ישר הלכתי אחורה לשבת במקום פנוי כל החלק הקידמי היה תפוס ע"י פרה... הגעתי לבית הספר מה מסתבר?? יש מבחן בפיסיקה!! וווייי לא ידעתי לא שמעתי לא ראיתי ישר נלחצתי על המבחן שלא ידעתי על קיומי כי אני לא בודק לוח מבחנים דיברתי עם כמה אנשים שגיליתי שהם קיימים ועליתי לכיתה לגלות שחבר שלי התחיל להסתובב עם אנשים לא טובים המכונים בשם כלליסתים(בקרוב הבעיה הקשה שלי) בקיצר הוא ניהיה קצת משוגע וככה הוא היה במשך כל היום היה לי יום דיי מוזר אנשים עדיין זוכרים את הסלסלה... היה את המבחן ואני אקבל בו 100 הודות לכך שאני גאון