יש לי מחשב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De-Panther

New member
יש לי מחשב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני רוצה למות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקיי סיכום יומי קם בבוקר אחרי שישנתי מאתמול בצהריים העירו אותי 20 דקות לפני שההסעה יוצאת והייתי כזה מסריח עשיתי מקלחת של 5 דקות זה שיא בשבילי... התארגנתי מהר הספקתי בקושי ראיתי את הפרה כבר יושבת באוטובוס היא ראתה אותי התחילה לרחל עם חברות שלה עלי(ניראה לי היא אמרה משהו בסגנון הנה הפריק הזה) ישר הלכתי אחורה לשבת במקום פנוי כל החלק הקידמי היה תפוס ע"י פרה... הגעתי לבית הספר מה מסתבר?? יש מבחן בפיסיקה!! וווייי לא ידעתי לא שמעתי לא ראיתי ישר נלחצתי על המבחן שלא ידעתי על קיומי כי אני לא בודק לוח מבחנים דיברתי עם כמה אנשים שגיליתי שהם קיימים ועליתי לכיתה לגלות שחבר שלי התחיל להסתובב עם אנשים לא טובים המכונים בשם כלליסתים(בקרוב הבעיה הקשה שלי) בקיצר הוא ניהיה קצת משוגע וככה הוא היה במשך כל היום היה לי יום דיי מוזר אנשים עדיין זוכרים את הסלסלה... היה את המבחן ואני אקבל בו 100 הודות לכך שאני גאון
התקשרתי לאבא שלי להודיע לו שאין לי שעות 8,9 אבל יש 7 והוא צעק עלי בלי סוף
בקיצר התווכחנו בטלפון תבוא לקחת אותי אל תבוא... הוא בא לקחת אותי שיגע לי את השכל כל הדרך ואני הייתי רעב מת הלכנו לקחת את המחשב שלי סידרו אותו... הלכנו לקנות לי בגדים... הלכנו לאכול סוף סוף רבע שעה לפני הטיפול בגב אכלתי מהר הגעתי לאיפה שהטיפול עשיתי את הטיפול הגעתי הביתה ראיתי את הכלבה של השכנים שוכבת על הכביש חשבתי שהיא מתה רצתי אליה בדקתי מה קורה איתה מסתבר סתם נרדמה אני לא מבין למה השכנים ממשיכים לגדל אותה אם הם לא יכולים!! זה פשוט נוראי הם רק נותנים לה אוכל והיא מסתובבת כל היום בחוץ והם לא נותנים לה אפילו להכנס לחצר!! (חוצמזה שהיו כמה בנות בחוץ אז מה אכפת לי לעשות רושם של בחור רגיש ומתחשב??גם ככה יש שמועות שכמה מתעניינות בי...) הגעתי הביתה אני מפעיל את המחשב ומה?? אין אינטרנט!! ירדתי למטה לסדר את זה הסתבר שניתקו את החיבור של המחשב שלי מניאקים... כן מניאקים בבית שלי!!!!!!!!!!!! ועוד אבא שלי מתלונן אחרי זה שאני נוגע הוא ואח שלי מתעסקים עם זה בלי סוף אני מסדר משהו שהם הרסו והוא צועק עלי!! בקיצר אבא שלי עשה שם גם כמה סיבוכים חדשים אבל עכשיו זה בסדר האינטרנט אחרי שהוא נזכר לסדר לי את ההגדרות באופן מיוחד תודה רבה באמת שהוא נזכר לאמר לי שצריך לסדר אותם והוא בכלל מתנהג אלי כמו אל טמבל ואומר שאני לא יודע ושאני לא מבין ואומר לי מה לעשות ודברים כאלה ברורים!! כאילו אני לא יודע כלום... כניראה אני צריך להזכיר לו שכשאני התקנתי בבית את האינטרנט ברשת זה עבד הכי טוב ורק כשהוא ואח שלי התחילו לשחק זה נהרס... בקיצר הוא התיישב לי בחדר התחיל לבדוק לי אימייל הכניס לי ווירוסים למחשב דרך אימייל עם וירוסים... אימייל זה לא דבר אישי?? הייתם נותנים לאנשים לקרוא לכם דברים אישיים ששלחו שם?? אני צועק עליו והוא ממשיך דווקא!! הוא כבר סידר תאינטרנט שיעזוב תמחשב למה להרוס הרגע חזר מתיקון!! בקיצר אחרי שהייתה לו שיחת טלפון הוא ניזכר לעזוב את החדר!! תודה לאל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז התיישבתי פה על המחשב ראיתי משהו שיש לי קשר אליו איזושהי תמונה של מישהי ששלחתי לאחד כי היא רצתה שיעשה לה פוטומונטאז´ והרגע אבא שלי סתם עושה משחקים עם האינטרנט!!! המניאק ניתק אותי לא ניראה לי שזה יתחבר שוב מקווה שאני אצליח לשלוח את ההודעה הזו היום!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!
נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב אז זה התחבר שוב... בקיצר ישבתי לי על האינטרנט קראתי הודעות הגבתי... הגעתי לפה כתבתי את ההודעה הזו אבא שלי ניתק אותי התחברתי מחדש ובקרוב אני ישלח את ההודעה הזו אחרי בעיה חשובה החבר הכי טוב שלי מסתובב עם האנשים שאני הכי לא סובל הם נקראים כלליסתים יש להם מוח בגודל של גרגיר חול בלי להעליב את גרגיר החול הם אנשים מרושעים מטבעם אוהבים להציק לכולם ידועים באלימותם ובכמה שהם אוהבים שוטרים... לפחות זה ניראה ככה כי הם כל הזמן ליידם
וכן הסתבכתי עם אחד מהם קטן ולא מזיק אבל פשוט בנאדם דוחה ודווקא חבר שלי מחבב אותו
ועכשיו חבר שלי ניהיה משהו בלטי נסבל!! הוא מתנהג כמו משוגע והוא בכלל מתדרדר בלימודים הוא בקושי משקיע וזה פשוט נוראי אני יודע שהוא היה אמור גם להגיע אולי לכללית אבל הוא הצליח לא להגיע למה הוא רוצה לרדת לשם בכוח?? זה אסון!!!!!!!!!! מה לעשות עם כזה חבר??

מיטללל

New member
עם כל הכבוד

איך לך זכות אחרי 30 דקות לכעוס... תן קצת זמן. אתה כותב המון. לתת לדברים להיכנס למוח. לחשוב מה לענות. התכוונתי לענות לך מחר.. אבל שיהיה. קודם כל אתה מאוד עצבני. מה יהיה? כל הדברים שקרו לך היום.. התעוררת מאוחר... האוטובס.. המבחן... הכלבה.. האינטרנט, הכל נגמר בטוב. לא שווה להתעצבן בגלל כל דבר! אני מניחה שאבא שלך באמת לא בן אדם קל והוא באמת משגע אותך.. אבל תפסיק לריב ולהתווכח איתו על כל דבר. יש סיכוי גדול שהאינטרנט התנתק בגלל המחשב שנדפק.. והוא נגע במייל בשביל לראות שזה עובד. אתה צועק עליו. הוא צועק עליך. זה הרבה צעקות. לא חבל? בקשר לבעייה שלך. קודם כל אם החבר שלך התחבר עם אנשים שאתה לא אוהב, זה זכותו. לא צריך להשפיע עליך. לא צריך להיות על החשבון שלך. תן לו להיות איתם. אתה תהיה איתו. בנפרד. מניסיוני אין סיכוי שתוכל לגרום לו לעזוב אותם. אם אתה רוצה אתה יכול רק לדבר איתו ולהגיד לו מה שאתה חושב. יותר מזה אין לך מה לעשות. כי אם תשגע לו את המוח יותר מדי, בהתחלה הוא יקישב לך ויגיד לך שאתה טועה. ואז ימאס לו והוא פשוט ינתק את הקשר איתך. מעבר לכך, תן לו זמן. הוא יכיר אותם לבד. יקלוט את ההשפעות שיש להם עליו, ואם הוא חכם הוא ידע לנתק את הקשר איתם.

De-Panther

New member
כי זה היה יום מעצבן ולא אני זה שצעק

לפחות לא בהתחלה... ולא הוא התחיל לקרוא לי אימייל ולהסתכל על כל דבר שכתוב... הוא כבר ראה שהאינטרנט עובד הוא לא היה צריך לקרוא לי אימייל מילא להתחיל לבדוק תאימייל ולעזוב את זה אבל הוא קרא הודעות!! וגם פתח לי אימיילים עם וירוסים כשהוא יודע שזה לא בסדר!! הוא כבר מכיר אותם יותר זמן ממני זו הצרה וחשבתי שהוא יודע להתרחק מהם אני לא אומר לו כלום... אבל אני מקווה שאני אוכל לעשות משהו כי הוא ממש יסתבך אם הוא ימשיך להסתובב איתם בלי סוף ואם זה היה להסתובב אז עוד בסדר אבל הוא ממש מתלהב מזה!! כאילו זה משהו מיוחד האינטרנט לא התנתק בגלל שהמחשב נדפק... הוא ניתק אותו מלמטה הוא פתח את הארון חשמל וניתק את האינטרנט וזה היה כשהייתי באמצע משהו לא רק באמצע כתיבת ההודעה והוא אפילו לא אמר לי על זה... והוא לפני זה רק צעק עלי וכעס עלי... ושמו שקית על האקווריום שאפילו לא התקרבתי אליו היום והוא היה כל הזמן ליידו מרגע שהגעתי והוא צועק עלי על זה שמישהו שם שקית וצועק עלי כאילו אני שמתי או אני יודע ולא עשיתי כלום בקשר לזה
הוא מגזים בקשר לכל דבר!!!

טוב, נגיד שהבנתי מה רצית להגיד

למרות ש"העמותה למען סימני פיסוק וסדר בהודעות" היתה שמחה לשוחח איתך בהקדם. אז היה יום מעצבן, נו, לנו אין כאלה. נראה אותך מבלה יום שלם בתיקון הפשלות של צוות חדש וירוק, שחזרו מפעילות ביוון, ובמקום לטפל בסגירת קצוות, הלכו לראות את המשחק של מכבי. לגבי החבר שלך, אתה דואג לו, והדבר הראשון שעליך לעשות הוא להגיד לו את זה. אל תטיף לו מוסר, זה בטח לא מה שהוא צריך, אלא דאגה כנה והבעת רצון לעזור לו. אתה יכול לנסות לבלות איתו קצת יותר זמן, דבר שאולי יימנע ממנו לבזבז את זמנו עם האנשים האחרים, אבל אם זה לא יילך, קח בחשבון שזו החלטה שלו עם מי הוא מסתובב ולמה, ואל תיקח על עצמך את המשימה להחזירו למוטב. אם הוא באמת לא מרגיש צורך להסביר או לנמק את התנהגותו, אתה בטח לא ההורים שלו, ולא צריך לדאוג לגבי הדרדרותו בלימודים. אתה כן יכול להגיד לו שהזמן איתו חסר לך, אולי זה יפתח שם משהו בראש.

De-Panther

New member
זה הסתדר בסוף... דיברנו והוא אמר לי

עם מי הוא בידיוק מסתובב שזה דווקא לא הגרועים מהם לפי מה שאני יודע... ומסתבר שגם הוא דיי לא סובל מספר אנשים משם שגם אני ממש לא סובל אז הכל בסדר בסופו של דבר ולפי מה שאני יודע הייתה לו כניראה איזושהי בעיה קטנה שלא קשורה לזה וככה הוא פשוט הוציא הכל אחוצה איתם... ובקשר אלי היום חזרתי הביתה עזרתי קצת בבית וסוף סוף שמעתי שאומרים לי תודה בבית הזה!! עבדתי בגינה דפקתי כמה קרשים לתוך האדמה ניסרתי עץ עקרתי את הגזע שלו מהאדמה אחרי זה... ולפי מה שאני יודע היו גם כמה שכנות בחוץ... מעניין אם זה הרשים או משהו
עכשיו אני עייף ואני התחלתי לעשות משהו שמזמן לא עשיתי וזה לקרוא ואתמול היום שלי לא היה כל כך מעצבן אלא סוף היום... שאבא שלי כל כך גרם לי להתייאש... היום לעומת זאת היה נחמד ואם לא הייתי מספר כבר למישהי את מה שעבר עלי היום הייתי כותב כאן... אבל יש לי מסכנה חשובה ומסר לכולם מזרחית זה רע!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה