יש לי מחר מתכונת בהיסטוריה! אני מתה, אני לא יודעת כלום וזה מלא חומר!!!! תאחלו לי בהצלחה...
P Piper H New member 21/5/03 #1 יש לי מחר מתכונת בהיסטוריה! אני מתה, אני לא יודעת כלום וזה מלא חומר!!!! תאחלו לי בהצלחה...
S saiyanit New member 21/5/03 #2 ../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gifבהצלחה לך!! לי יש עוד יומיים! ואני ימות בכל מיקרה אחרי זה!! בהצלחה בהצלחה!!!!!!!! (אמן.) חיחיח
../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gifבהצלחה לך!! לי יש עוד יומיים! ואני ימות בכל מיקרה אחרי זה!! בהצלחה בהצלחה!!!!!!!! (אמן.) חיחיח
ע עוגיפלצת... New member 21/5/03 #3 בה.......צלחה !!! לי היה מלפני יומיים (יום שני) והיה ממש ממש קל !
ר רונקי New member 22/5/03 #4 פרח למזל..../images/Emo8.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo142.gif ../images/Emo23.gif
ח חיפiשית New member 22/5/03 #5 תקראי את החומר הרבה פעמים.. חוץ מזה שקבלי את ניחומיי..איכסטוריה זה איכסה ב-ה-צ-ל-ח-ה -ל-ך-!!
P Piper H New member 22/5/03 #6 תודה!! סוף סוף עברתי את המתכונת בהיסטוריה! איזה כיף! אחרי בוע שלא יצאתי מהבית ופשוט ישבתי ושיננתי, סוף סוף סיימתי עם המתכונת! איזה כיף! (אני מתעלמת מהעובדה שבחמש עשרה יש לי בגרות בהיסטוריה...)
תודה!! סוף סוף עברתי את המתכונת בהיסטוריה! איזה כיף! אחרי בוע שלא יצאתי מהבית ופשוט ישבתי ושיננתי, סוף סוף סיימתי עם המתכונת! איזה כיף! (אני מתעלמת מהעובדה שבחמש עשרה יש לי בגרות בהיסטוריה...)