יש לי מחר התלמדות!

תלאבובה

New member
יש לי מחר התלמדות!

ממש מקווה שהכל יהיה בסדר... יש לי כמה שאלות - במקום עבודה שלכם מחזירים לכם על מוניות? זה הגיוני שכששאלתי אם מחזירים נסיעות אז אמרו לי שזה כלול בבסיס (5 ש"ח לשעה) שכולם מקבלים?... (משלימים ל20 ש"ח). לא הבנתי את זה כ"כ.. תודה! (ד"א אני ארוויח כמו המלצרים)

תלאבובה

New member
עוד שאלה

לא הבנתי משהו, מלצריות תעזרו לי! יש את הבסיס שהוא 5 ש"ח ומשלימים לי ל20. אלא אם כן אני מקבלת יותר בטיפים. עכשיו, אני מקבלת 5 לשעה בסוף החודש בכל מקרה? ואם נניח ביום אני מקבלת 25 לשעה בטיפים (אופטימית) אז נותנים לי רק 24 לשעה פחות החמישה שקלים לשעה?... אז זה יעני רק 20 לשעה?... אני לא מבינה כ"כ..

לא נראה לי שמחזירים על מוניות

אם את מתכוונת למונית ספיישל. במקומות שאני עבדתי, אלו ששילמו נסיעות עשו את זה במסגרת סכום בסיס חודשי, אז אולי לזה התכוונו. בתחום הזה ממש אין הגיון בכל הקטע של הנסיעות, כי מסיימים הרי לעבוד בשעות שכבר אין אוטובוסים ועוד לא שמעתי על אף בוס שדאג שעובדים שלו יחזרו הבייתה במונית על חשבונו (לי אפילו הייתה בוסית שהעיזה לכעוס על אחמ"שית שנתנה לעובדת כסף למונית, כי אני - מלצרית שלא קיבלה החזר נסיעות, לא הסכמתי להסיע אותה על חשבוני היות שהיא גרה מאוד רחוק ממני ובכיוון ההפוך, מה שהיה עולה לי לא מעט)

למעלה