יש לי מה שאלות :)

יש לי מה שאלות :)

תהיות שלי לי.
דבר ראשון שהייתי מערכות יחסים אף אחד לא הספיק ללכת בקצב שלי?
ואיכשהו לא יכולה להוריד קצב.
השאלה האם לתפשר במה שבאמת רוצה בזוגיות כי אולי דורשת יותר מידי או לשאר בשלי כי לפעמים מתפשרים השאלה בדרים שבאת חשבים לך ולא את מישהו שחושב ככה כמוך?
לוותר עלהם או בטוח אמצא?
דבר שני בקשר לפגישות שאתה בזוגיות שאתם למשל בזוגיות כמה מספק אתכם להפגש עם הצד השני?
נכון הכל תלוי מה יש מעבר?
אבל שוב עם אחד רוצה יותר והשני סתפק בפחות האם הזה שרוצה יותר מוריד או וותר כי השני לא יכולרוצה לעלות?

sani48

New member
מיקי יקירתי

רשמתי לך בעבר את דעתי לגבי הקשרים שלך עם גברים,אבל אני ירשום עוד הפעם
,כל הגברים בחייך שלא הספיקו ללכת בקצב שלך,זה לא בגלל שאת עשית טעות כלשהי,אלה הם פשוט לא באמת היו מעונינים בקשר רציני איתך,הם היו איתך בקשר מתוך נוחות בלבד,אז אסור לך להיתפשר ולהיסתפק בקשרים כאלה,כי ככה את תמשיכי כל פעם להיפגע מחדש,הטעות שלך(אני מניח שאת יודעת את זה כבר) שאת מתלהבת מהר מאוד מכל אחד שנותן לך טיפת יחס,ומיסתפקת פשוט בפירורים,את צריכה להיסתכל על כל הקשרים שהיו לך עד עכשיו,ולראות אם התנהלו בצורה דומה,ואם הם ניגמרו בצורה דומה,אם כן,אז זה טעות שלך בבחירות של הגברים שאת עושה,שאת מתפשרת יותר מדי,ושאת נותנת לאנשים סתם להשלות אותך,את רוצה שינוי?תתחילי להיות יותר מציאותית,ועל תשרפי זמן על אנשים שלא ראוים לזה,תנסי לצאת עם סוג שונה של אנשים שלא יצאת איתם עד עכשיו,שיהיה בהצלחה בובה

היי:)

תודה רבה על התגובה וככה האמת בפרצוף:)
יכול להיות שמתפשרת יותר מידי, העיקר שיהיה יחס כלושהו.
יכול להיות באמת זאת אני מתאהבת מהר מידי וחזק .
זה פשוט האופי שלי.
ובאמת אולי לא מצאתי שבאמת רוצה אותי למשהו רציני.
ולא יודעת להבדיל ונהיית עוירת.
או סתם לא רוצה להיות לבד ואז זה משיש ואז כואב או בזבזת את הזמן.
בקיצור הכל ביחד.

sani48

New member

תיהי סבלנית,עדיף להיות לבד מאשר לשרוף סתם זמן על מישהו שלא באמת מעריך אותך,בזמן הזה שאת שורפת עליו את יכולה להכיר מישהו שכן יעריך אותך,אז כל עוד תסנני את מי שצריך ,יהיה לך הרבה יותר סיכויים לקבל בסופו של דבר מישהו שכן יעריך אותך,תזכרי שמה שבא בקלות הולך בקלות,אז על תלכי על מה שקל ונוח לאותו רגע,תלכי על מה שנכון לטווח הארוך,גם אם זה אומר להיות תקופה מסוימת לבד עד שתמצאי את הבן אדם הנכון,בהצלחה נשמה יפה

שלום

צריך לתת בגלל רצון טוב, אופי טוב, חיבה ואהבה ורצון כן לשמח ולראות את האחר מאושר. לא צריך לוותר על מה שחשוב לנו ולהיות כנוע. צריך להיפגש ככל שזה מספק את האהבה ואת הקשר.

מה זה אומר "ללכת בקצב שלך?"

לגבי כמות הפגישות- אני חושבת שזה גם מאוד תלוי טיפוס, יש אנשים שאוהבים את הקשרים הרומנטים שלהם אינטנסיבים ויש כאלה שחייבים מרחב וחופש, שתי הדרכים נכונות ועל כל אחד לפעול על פי דרכו.... הטריק הוא למצוא את בני הזוג שחולקים איתך את אותה הגישה לגבי זוגיות... ואז זה זורם באופן טבעי לשני הצדדים

היי:)

כן צריך למצוא מישהו שחושב מה זה בדיוק זוגיות כמוך.
ההבעיה שבהתחלה מנסים לכבוש, כל מילים היפות והבטחות
שמרחק לא מפריע ונפגש כמה שרוצים, ואז הבטחות נופלות.
ופה מתחילה הבעיה.
כי אז נקשרים ומתאהבים ורואים שמרגישים לא אותו דבר, ורואים את הזוגיות לא אותו דבר.

sweetdreams

New member
וכשזה קורה, אז את מדברת איתם על זה?

יתכן בהחלט שאנשים שונים רואים זוגיות בצורה שונה, והם לא אינטנסיביים כמוך. אבל גם יתכן שאם שניכם מעוניינים בקשר, אז כשתדברו על הנושא תנסו ללכת יותר אחד לכיוון השני, כדי ששניכם תרגישו בטוב ובנוח.
אם אחרי שאתם פותחים את הנושא עדיין אין שינוי גישה או מענה לצרכייך, אז אולי יש באמת מקום לשקול האם הזוגיות הזאת בכלל מתאימה לך. אבל קודם תני לזה צ'אנס.

היי יקירתי , הנה כותבת שוב

קודם כל, לא הבנתי מה זה הקצב שלך..
אם את יודעת שאת נוטה לרוץ קדימה, אז בפעם הבאה פשוט קחי דברים לאט יותר.

מה זה אומר להוריד קצב?

אין חוקיות בנוגע לכמות הפגישות, זה יותר היכולת להעביר רגש גם בלי להפגש בצורה תדירה, זה מה שחשוב.
יש זוגות שקשר אינטנסיבי מתאים להם, יש כאלה שפחות, מה שחשוב זה שזה יהיה הדדי לשני הצדדים אחרת תמיד מישהו ישאר אומלל.

היי :)

בקיצור מה שאומרים פה שאמור להיות חשיבה הדדית
ואיכשהו שיהיה אמצע .
שכל צד יהיה מרוצה .
ואם לא אז מישהו יהיה אומלל

יש מקום תמיד לשינוי עצמי על הדרך.

אני אחת שגם נקשרת מהר, וגם מפתחת רגש, ותמיד גם אומרת אותו.
עם זאת, את צריכה לקרוא סימנים של התנהגות מהצד השני.
כשברור שזה לא הקצב שלו, אז כן - את צריכה גם אם קשה להוריד הילוך קצת ולהתאים את עצמך אליו, לא כולם יודעים לקבל או להסתדר עם רגשות בשלב מוקדם.

אז הבחור פשוט לא מתאים לך..

אם את מרגישה שאת לא מצליחה להאט, והוא בקצב איטי מדי, אז הוא לא מתאים לך...

לפעמים אומרת...

או שאני מהירה מידי , ומגזימה ולפעמים אומרת זה משאני ואני מנסה אבל זה אני.
לא יודעת אם זה אני או הם:)

אבל זה לא ממש משנה

גם אם זו את או שזה הם, בשורה התחתונה את לא מסתדרת עם זה שהקצב איטי, אז פשוט את צריכה מישהו שהוא באותו ראש .

כן את יודעת

לא מצאתי אף אחד עד עכשיו שבקצב שלי, או אותם עקרונות., או ציפיות, או הסתכלות על זוגיות באותו דבר.
או שיש לי דרישות גבוהות או שבאמת לא מצאתי את האחד :)

זה לאו דווקא האחד

כמו שאמרתי אני גם כמוך, אצלי הרגש רץ קדימה, ומעולם לא היתה לי בעיה עם זה כ"כ.
אם תצאי עם בחורים רגישים, תראי שהם שותפים לקצב שלך ............................................

:)

שחה שלא היחידה שהרגש אצלי ככה.
לא פגשתי עוד בחור ממש רגיש לפחות לא כמוני או מתקרב.
תודה על העיצות:)

אני פשוט לא מצליחה לתקשר עם מי שהוא לא ..

כזה.
אז אני בגלל זה לא הייתי בסיטואציה בה הקצב לא תאם, מההתחלה הרי רואים את צורת המחשבה של הצד השני.

לא לאבד תקוות !

למעלה