יש לי מה לומר לכם! אני עוברת דירה מחר!!!!
1 1Shir New member 28/10/05 #2 המון בהצלחה!!! ../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif ושיהיה במזל טוב ברכותי על הכניסה לדירה החדשה אני בטוחה שהיא תהיה מקסימה כמוך.. נ.ב. רק אל תעשני בתוך הבית!!!
המון בהצלחה!!! ../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif ושיהיה במזל טוב ברכותי על הכניסה לדירה החדשה אני בטוחה שהיא תהיה מקסימה כמוך.. נ.ב. רק אל תעשני בתוך הבית!!!
ה האוקינוס השקט New member 28/10/05 #3 אבל למה חשבת שאני עוברת דירה אם לא בשביל להתחיל לעשן בתוך הבית?????????? ותודה.
1 1Shir New member 28/10/05 #7 אוי ואבוי.. לא ידעתי.. ../images/Emo6.gif מקווה שהכל בסדר בדירה- מחשב יש? וידאו יש?.. -ושלא יותר מדי אפוף עשן...
אוי ואבוי.. לא ידעתי.. ../images/Emo6.gif מקווה שהכל בסדר בדירה- מחשב יש? וידאו יש?.. -ושלא יותר מדי אפוף עשן...
O orityemini New member 28/10/05 #4 ברכותיי!!! ../images/Emo140.gif שיהיה לך את המעבר הכי חלק שאפשר...
G Gilliana New member 28/10/05 #6 בהצלחה! ../images/Emo24.gif מעבר קל ונעים וגם תחילת שנת לימודים מוצלחת כמובן, אני מבינה שהיא מתחילה ביום ראשון?
בהצלחה! ../images/Emo24.gif מעבר קל ונעים וגם תחילת שנת לימודים מוצלחת כמובן, אני מבינה שהיא מתחילה ביום ראשון?
S skooby New member 29/10/05 #8 ../images/Emo49.gif ו../images/Emo50.gif ../images/Emo140.gif לכניסת לב ך החדש ו בלימודייך !!!!!