כך או כך, אני מאוהבת בה
J Jezebel Woman New member 18/5/03 #1 יש לי כרטיסים ל... פרל ג'אם - מאדיסון סקוור גארדן- ניו-יורק. 8 ביולי. שורות ראשונות. ואולי גם ניו-ג'רסי ב- 14 ליולי. ואולי לולה-פאלוזה... אני יודעת שעכשיו יבואו מכתבי נאצה ושאני אתחרט שכתבתי את זה. אבל הגיע הזמן שאני אכתוב את האמת המרה ...
יש לי כרטיסים ל... פרל ג'אם - מאדיסון סקוור גארדן- ניו-יורק. 8 ביולי. שורות ראשונות. ואולי גם ניו-ג'רסי ב- 14 ליולי. ואולי לולה-פאלוזה... אני יודעת שעכשיו יבואו מכתבי נאצה ושאני אתחרט שכתבתי את זה. אבל הגיע הזמן שאני אכתוב את האמת המרה ...
H Hairspray Queen New member 18/5/03 #2 אהההההההההההההההההההה גם אני רוצההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
D Down in a hole New member 18/5/03 #3 YOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! i want 2 enjoy babe for all of us and take pic's@@@@@@@@@
R Rooster New member 18/5/03 #5 מה יותר טוב מלראות את אדי והחבורה שרים את ג`רמי ועומדים מטרים ספורים ממך? אני מקנאה...!!!
L life style New member 19/5/03 #14 תהני... גם אני רוצה... ד"א אפשר לומר שאני חדשה למרות שטכנית כבר הייתי פה - הלכתי וחזרתי