יש לי כמה שאלות

Sakura4

New member
יש לי כמה שאלות

1) נכון בפרק שהיה אתמול (בהצגה 'היפייפיה הנירדמת'), אז סאורן דחף את סאקורה לפני שהיא נתנה לו נשיקה מפני שהוא הרגיש קלף קלאו? או מפני שהוא לא רצה שהיא תיתן לו נשקה? 2) בפרק שהיה קלאו החלום- מיילין לא חלמה על משהו שמתם
? או שאני טועה? 3)האם קרו יודע שגברת מיזוקי היא בעלת כוחות?

Sakura4

New member
שאךה נוספת- כמה פרקים יש לצובסה

כרוניקל בעונה השניה? ותיהייה עוד עונה?

Ayelet chan

New member
תשובות:

1. בגלל שהוא הרגיש קלף קלו. 2. אני לא זוכרת כבר X: אבל זה לא קשור לעלילה כי היא דמות פילרית. היא לא באמת מופיעה כ"כ הרבה במאנגה. 3. הוא יודע, הוא מרגיש. העונה השנייה של טסובאסה משודרת בימים אלו, חרא סדרה, מלאת פילרים, תעברי למאנגה! D:

Titush Black

New member
מה?

טסובאסה משודרת עכשיו?? איפה?? זה לא אמור להיות אחרי שהפרקים של סאקורה יגמרו?
תיתה

Fay Wood

New member
הממ.. ../images/Emo168.gif

בינתיים, לטסובאסה יש 41 פרקים, מתוכם 15 של העונה השניה (26 של הראשונה). עוד עונה? אה, קודם שתיגמר העונה הנוכחית (שניה), ואז נראה לגבי עוד עונה.
אבל אני בהחלט לא אהמר על זה שקלאמפ יימשכו את טסובאסה ליותר מ-20 ווליומים, מה שאומר שזה יספיק לעוד חצי עונה שלישית מקסימום. וכל השאר פילרים. x____x; תקראו את המאנגה, ארג. ;;

Titush Black

New member
היא כן חלמה...

היא ראתה את השמלה של הכלה וחלמה עליה ועל סאיורן מתחתנים. תיתוש

Mor L

New member
לא...

זה היה חלום בהקיץ סאקורה ושאורן חלמו באמת בגלל קלף החלום

Mor L

New member
ובכן

טומויו לסבית וזה כבר הבנו פתאום אני לא זוכרת למה היא התחילה לחלום... אני חושבת שזה כי היא התרגשה לראות את סאקורה פתאום עוש משה... אוףףף לא זוכרת!!

0Onegaineko0

New member
אני אענה על כולם...

1. קלאו + מובכות. תאמיני לי שהוא רצה לנשק אותה XD 2. מיילין היא דמות פילרית שלא הופיעה במאנגה. למי איכפת מה היא חולמת. שתעוף ותעזוב כבר את שאורן! 3. קרו-צ'אן עסוק בעבודות חשובות של שינה ואכילת ממתקים. חוץ מזה, במאנגה בזמן ההצגה והפך להיות חשוך, מיזוקי סנסיי הלכה לחפש את קרו-צ'אן. היא מצאה אותו והם קיברו הרבה עד שסאקורה הצליחה (בגלל שמיזוקי סנסיי יש לה את כוח הירח אז היא לא נשאבה למימד אחר, כל עוד היא תהיה עם כוח השמש. השתקפות וכזה.)

Titush Black

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

מזל שהיא עזבה כבר. ובמנגה הכל שונה
... אבל עדיין מיילין כן חלמה. היא ראתה את השמלת כלה ואז הראו אותה בתור מישהי גדולה ואת סיורן והם התחבקו.. תיתה

Sakura4

New member
לדעתי זה לא היה סאורן, כי קרו אמר

שקלאו החלום מראה את העתיד, (ולפי ההבטחה של מיילין וסאורן, סאורן אמר לה שהוא אוהב מישהי אחרת... ), אז זה אומר שמיילין בחלום שלה לא הייתה עם סאורן, לא? וו

Titush Black

New member
אבל עדיין זה לא משנה את העובדה

שהיא חלמה. ככה שזה לךא יכול להיות רק מי שיש לו כוחות קסם. תיתה

Mor L

New member
זה לא היה חלום!

זה היה משאלת לב תקווה לעתיד - משהו שכל אדם עושה מדי פעם - זה לא קשור לוחות קסם!

0Onegaineko0

New member
מיילין לא חלמה! O_<

זה היה בזמן שיר... זה כמו לקחת ברצינות שירי פתיחה! או קליפים, במקרה הזה. ואלוהים, אנשים! לשאורן בסינית קוראים סיאורן וביפנית, שזה השפה שאכפת לנו ממנה, השם שלו מתורגם לשאורן! לא סאיורן ולא סאורן >_< as in Siyaoran

Hinamori

New member
מה קשור סינית י.י../images/Emo181.gif

זה בגלל שSY ביפנית = SH. כמו שמבטאים Sukisyo סוקישו. וכותבים את השם שלו Syaoran, לא Siyaoran. ם.ם

0Onegaineko0

New member
אמ.... לא >.>

יש קאנג'י מסוים שהופך את SY לSH אבל מה שיש לשאורן בשם זה לא זה. זה פשוט אומר שזה השם שלו בסינית..... יש גם איזשהו פרק בCCS שסאקורה מנסה להבין איך קוראים לו "רגע... סיייייאאאאאא..... ששש....." "זה שאורן!!" (זה היה בבועות קטנות בצד, לא באנימה, במאנגה)

למעלה