יש לי כמה שאלות..

53925392

New member
יש לי כמה שאלות..

מישהו יודע למה אי אפשר לעשות דברים בלילה? כמה זמן לוקח עד שיוצא סינגל? איך קונים ומוכרים שירים? וזהו.. בהצלחה לכולם, ניפגש באמסטרדם.

תשובות

א. חברי הלהקה ישנים ב. נראה לי ששעה ב. בדף של השירים והאלבומים יש "לוח קניה ומכירת שירים" כדי לקנות אתה פשוט מחכה שיש משהו לקנייה ולוחץ לקניה, למכור אתה ה ולך לפרטים של השיר ורשום לך למכור אותו, אתה לוחץ והוא מופיע בלוח

ברק סגל1

New member
תשובות

1. לא יודע למה יא אפשאר לעשות דברים בלילה 2.סינגל לוקח שעה לצאת, אתה יכול ליראות ב"לוח פעילות" 3.אחרי שאתה מכין שיר אתה לא מוציא אותו לסינגל אתה עושה מעל הסינגל "מכור" ואז משהוא יקנה מימך, וליקנות שיר זה ב"יצירת שיר" "לוח מכירה וקנייה שירים" ואז צריך לחכות שמשהוא ירצה לימכור את השיר שלו ואז זה יופיע שם שיר שמישהוא מכר.

היי יש לי תשובות בשבילך....../images/Emo189.gif

זהו, הבעיה היא הלילה אין שם 00:00 והשאר... רק אם אתה עושה הופעה למשל ב-11 אז זה ממשיך לך ל 12 אבל הבעיה היא שאין באפשרויות כמו חופשות יותר מהשעה 12 חבל .. גם אותי זה מעצבן וגם אני ניסיתי לעשות כל מיני פעילויות ללהקה בשעות האלה
אם אתה מוציא סינגל זה של הלהקה שלך כבר ואתה לא יכול למכור אותו אם אתה רוצה למכור אותו אז אל תשחרר אותו כסינגל
איך לקנות שירים
וואי אתה ממש לא מתמצא במשחק... ואני פה גם לא ממזמן
קונים שירים בפנל מכירת שירים איפה שאתה לוחץ בשביל לעשות שיר חדש ברור
בהצלחה גם לך........

izikj1

New member
יש משהו אחד שניתן לעשות בלילה

אפשר לכתוב שיר

53925392

New member
חשבתי שקונים מקניית שירים..

אבל אף פעם לא ראיתי שם שיר.. עד שמכרתי בטעות שיר שלי ואז קניתי אותו מחדש..

53925392

New member
../images/Emo207.gif יש לי עוד שאלה

מישהו אמר שאם את יוצא לחופשה ולא רוצה שהלהקה תתמוטט תתכנן לוח זמנים. אז תכננתי 3 חזרות להיום בערב ואחריהם רציתי לשים הופעה וזה לא נתן לי, זה אמר שצריך לפחות 3 חזרות.

עושים את זה משום שאנשים יכולים

לקבוע חזרות, לקבוע הופעה, ואז לבטל את החזרה. אתה צריךם שכל שלוש השעות של החזרה תעבורנה, ורק אז לקבוע הופעה.

למעלה