יש לי כמה שאלות

blaa34

New member
יש לי כמה שאלות

1. על איזה נתונים צריכים להסתכל כדי לדעת אם החלוץ סקורר או לא? 2. איך אני יכול לעשות התקפה דרך אגפים? 3. מה ההבדל בין PLAYMAKER ו TARGETMAN? ואיך אני יודע מי מתאים לאן? תודה רבה!!

דנוך86

New member
כעקרון

1. finishing אבל יש עוד נתונים שצריך לבדוק 2. פשוט תציב שחקנים באגפים ותן להם הוראות משחק 3. PLAYMAKER מתאים לקשרים וTARGETMAN לחלוצים...ההבדל הוא שאחד זה שחקן שמנהל את ההתקפה, והשני הוא שחקן מטרה (שהמטרה היא שהכדור יגיע אליו)

X Slider

New member
שהכדור יגיע אליו, ויבקיע גול ../images/Emo13.gif

גולים בכדורגל זה חשוב

Megaslash

New member
תשובה לשאלה הראשונה

Pace, Acceleration, Dribbling, Technique, Finishing, Off the Ball, Jumping, Heading, Strength

just do ti

New member
תשובות

1. קיבלת תתשובה 2. כדי לשחק דרך האגפים יש אופציה בהוראות הטקטיות של הקבוצה למקד מסירות ותבחר לשני האגפים. 3. ענו לך. 4. פלימיקר-קשר מרכזי או קדמי עם ראית משחק, מסירות, טכניקה, באלאנס(הוא מרכז המשחק שישמור על יכולת), קבלת החלטות גבוהה זה מאד חשוב ורצוי עבודה קבוצתית גבוהה. שחקן מטרה-חלוץ חזק, עדיף גבוה יחסית, משחק ראש טוב, קבלת החלטות טובה ומיקום טוב-חשוב מאוד.

just do ti

New member
תשובות

1. קיבלת תתשובה 2. כדי לשחק דרך האגפים יש אופציה בהוראות הטקטיות של הקבוצה למקד מסירות ותבחר לשני האגפים. 3. ענו לך. 4. פלימיקר-קשר מרכזי או קדמי עם ראית משחק, מסירות, טכניקה, באלאנס(הוא מרכז המשחק שישמור על יכולת), קבלת החלטות גבוהה זה מאד חשוב ורצוי עבודה קבוצתית גבוהה. שחקן מטרה-חלוץ חזק, עדיף גבוה יחסית, משחק ראש טוב, קבלת החלטות טובה ומיקום טוב-חשוב מאוד.

just do ti

New member
אבל...

משחק דרך האגפים ופלימיקר בדרך כלל לא הולכים יחד. פלימיקר אמור לקבל המון כדורים והוא ישחק במרכז הקישור ואם הכדורים ילכו לצדדים הוא לא באמת ינהל תמשחק.. הוא זה שאמור להחליט איך תבנה התקפה- מהירה איטית אגפים מרכז ולמסור כדורים דרך ההגנה להתקפה. בשביל זה הוא צריך תכדור...

X Slider

New member
הולך

אני שיחקתי עם מסי כפלימר באגף שמאל הלך מצוין. למרות שפליימקר שמשחק במרכז המגרש הולך גם טוב.

למעלה