יש לי כמה שאלות

hatamim

New member
יש לי כמה שאלות

אולי כנשים תוכלו לענות לי ולהסביר לי... בחורה בתולה - איך תראה הפעם הראושנה - זה יכאב לה? יהיה דם? אני ארגיש "שנקרע" לה קרום הבתולין? תודה לעונות...

אז ככה

יכאב לה? כנראה. באיזה עצמה? זה משתנה מאחת לשניה. לי לדוגמא כאב אבל לא בצורה רצינית מידי. שמעתי מעוד בנות שלא כל כך כאב ומאחת שכאב מאד. ירד דם? יכול להיות שכן ויכול להיות שלא. לי ירד רק אחר כך כשניגבתי בשרותים, ממש ממש טיפה. ואת השאלה השלישית לדעתי תפנה לגברים..

שלום לך ../images/Emo13.gif

כמו כמעט כל דבר בעולמנו הנפלא, גם הנושא הזה נחווה שונה אצל כל אישה. יש כאלה שחוות כאב, תחושה של קריעה ויש כאלה שלא מרגישות דבר. יש כאלה שמדממות ויש כאלה שלא. יש כאלה שבאופן טבעי קרום הבתולין שלהן מאד דק או פתוח ויש כאלה שממש זקוקות לטיפול כדי לאפשר את החדירה הראשונה. ובכן, הפעם הראשונה תהיה נפלאה אם הבחורה תהיה מגורה, חרמנית, תתענג על המגע שלך, תרגיש בטוח איתך, תקבל את הפינוקים שלך באהבה, תהיה פתוחה איתך ועם הגוף שלך ותרגיש ראויה ליהנות מכל אלה. בהצלחה!

אצלי אישית

לא כאב לי ולא ירד לי דם, אני חושבת שהבן זוג שלי היה יותר מבוהל מזה שלא קרה כלום ... העיקר להיות רגועה, תסמכי על הבן זוג שלך והכל יהיה טוב.

rongostar

New member
ומהנסיון שלי...

לי כאב וירד דם, אבל זה לא היה נורא. דרך אגב, גם בפעם השניה והשלישית יכול עוד לכאוב. חוץ מזה, כל מה שענו לך פה נכון, אבל אני רוצה להוסיף משהו לגביך - חשוב שתהיה רגיש וקשוב אליה, ותתמוך בה. סביר שבשבילה זה דבר גדול וגם מפחיד, גם אם זה לא כואב. לצערי אני מדברת מנסיון אישי - פיזית לא כאב לי כל כך כמו שהיה לי כואב לשמוע אותו אומר "בכנות, לא ממש אכפת לי שכואב לך". (לא לדאוג, אני וחבר שלי כבר הוצאנו לו את האוויר מהגלגלים בשבוע שעבר
)

talushy

New member
אני לעומת זאת...

כאב לי בצורות מטורפות. כ"כ כאב לי שבכיתי. פשוט באמצע בכיתי לו. אז הוא הפסיק והרגיע אותי. בנוסף, ירד לי מלא דם. כל המיטה שלו הייתה מלאה דם. אבל הוא היה כפרה, נרגע ואז הוא הרגיע אותי. שאני הייתי בטירוף, פשוט סבלתי. אבל הפעמים הבאות, היו הרבה יותר קלות. ועכשיו אני נהנת...

כמו שאמרו - כל אחת זה משהו אחר

אני מאמינה שכל עוד הפעם הראשונה נעשית באהבה, בהתחשבות מירבית של בן הזוג, מתוך תשוקה של שני המשתתפים - יהיה מינימום של כאב. אצלי למשל, לא היה כאב כלל, קרום הבתולין נקרע למעשה רק בפעם הניה - וגם אז לא כאב כמעט.

התחושה

שגבתי עם שתי בתולות לאורך חיי, בשני המקרים לא חשתי דבר בעת קריעת הקרום, כל מה שחשתי היה התכווצות הגוף שלה בזמן הכאב.

אצלי...

לא כאב לי בכלל בפעם הראשונה, אבל נראה לי שזה בגלל שהוא "חימם" את המקום... כי בפעמים האחרות קצת כאב לי אבל רק בהתחלה. אחרי כמה שניות כבר לא כאב לי ונהינתי! דם לא ירד לי אף פעם... ממש חשוב שהגבר יהיה רגיש, סבלני ואכפתי!! גם אם בפעם הראשונה כואב לה, תנסו לאט לאט, כל פעם עוד קצת ועוד קצת... בסוף תהנו!!! בהצלחה!

למעלה