יש לי כמה שאלות...

יש לי כמה שאלות...

א. אתמול (רביעי) היה לי טסט...שביעי חח תתנחמו תתנחמו..אגב אם מישהו לומד נהיגה בעכו נהריה...שיגיד לי...אני יגיד לו לאיזה מורה לא(!!) כדאי לו ללכת... בכל אופן רוב הטסטים שלי ניכשלתי כי בלמו אותי טסטרים כי לא נתתי זכות קדימה..פשוט תמיד המכונית ממש רחוקה...ונראה לי מצחיק לתת זכות קדימה למכונית שהיא מאה מטר ממני...בכל אופן לפי דעתי הייתי אמור לעבור כבר בטסט שני...קיצר אתמול היה לי טסט די מצחיק...אולי הכי גרועה שהיה לי...איך שהטסט התחיל הוא אמר לי לפנות שמאלה...ופניתי ימינה..:| אז הוא נגע לי בהגה וסיבב אותו שמאלה..לא חשבתי שבגלל זה הוא יכשיל אותי..בכל אופן המשכתי את הטסט הגעתי לכיכר...ושוב הוא בלמו אותי..בגלל מכונית שאפילו עוד לא נכנסה לכיכר..פה ממש התעצבנתי והתכלתי לצעוק עליו שהמכונית רחוקה חח...קיצר מפה התחילו לרוץ לי טעויות...הוא התחיל לצעוק לי שאני נוסע בימין הכביש...ובכביש מהיר הוא הכניס לי את הגז..חח ואפילו חניה הוא לא עשה לי כל הטסט...כן, לא נולדתי עם הגה ביד :\ קיצר די לחפירות...השאלה...התשובות בד"כ מגיעות ב4..והמורה שלי התקשר אליי ב4 ואמר שהטופס שלי לא במשרד הרישוי (מה שלטענתו אומר שעברתי) אבל הוא אמר לי לא לפתח תקוות ושנחכה שישלחו את הרישיון..כי אולי לא באמת עברתי...יש מצב שעברתי???? חוץ מלדרוס מישהו עשיתי הכל..נפלו לי השיערות מהגבות מהלחץ.. ב. מה אני אמור לעשות בישביל רישיון על אופנוע? אחרי שאני יעשה על רכב..כמה שיעורים וכל זה? תודה רבה אנשים..וסליחה על החפירות..פשוט זה לא שאני מחכה ל"תוצאות" עד הרבה..אני מחכה להם עד יום שלישי :S

אהה חח שכחתי לציין חחח

רוב הטסט הוא גם הזכיר לי לאותת חח פשוט כבר לא היה לי חשק לנהוג..הייתי בטוח שאני נכשל... אז או שהיה לו ממש ממש יום טוב או שפשוט לא עברתי

Wing Chan

New member
עברת אחרי כול זה?? ../images/Emo12.gif

וואי וואי מזל טוב

למעלה