יש לי כמה שאלות...

Torian

New member
יש לי כמה שאלות...

מישהו אמר לי שהסולן של הלהקה במקור ממדינה ערבית או שהוא קשור למדינה ערבית איכשהוא. האם זה נכון? אהה, ואתם יכולים בבקשה לענות לי לפני שתסקלו אותי באבנים? כי אני לא שואל את זה מגזענות אם זה מה שחשבתם. סתם מסקרנות... ואיך נקרא האלבום החדש שלהם? ראיתי שכתבו פה את שמו בעברית אבל אני רוצה לדעת את שמו באנגלית אם אפשר. אני חושב אולי לקנות דיסק בקרוב ואני רוצה לדעת בבקשה מה לדעתכם האלבום הכי טוב שהיה להם עד כה! תודה מראש!

מאשו

New member
הנה לך כמה תשובות:

בקשר לסולן אין לי מושג לא שמעתי על דבר שכזה... הדיסק החדש הוא : Mezmerize... שהוא בעצם הדיסק השני שלהם, הראשון הוא : Toxicity... בניהם, אני אישית אהבתי יותר את החדש... בקרוב, [לא יודע מתי בדיוק] יצא המשך לדיסק החדש.. מקווה שעזרתי =]

מאשו

New member
אופס טעות..

=\ הדיסק החדש הוא הרביעי.. =\ הנה הם לפי הסדר.. הראשון עד האחרון.. SystemOfADown Toxicity StealThisAlbum Mezmerize התכוונתי להגיד שיש לי את השני [Toxicity] ואת הרביעי [Mezmerize] וחשבתי על משהו אחר באותו זמן.. יצא מה שיצא =\

shihab 3

New member
הסולם (סרג' טנקיאן) נולד בלבנון

וכמוהו גם המתופף, ג'ון דאלמיאן.

shihab 3

New member
למה?

משום שאני מאמין שה' נוצר בצלם האדם, ולא להיפך. לדעתי, בני האדם יצרו את אלוהים כרשת ביטחון, כדבר שיהיה ניתן לבטוח בו בכל מקרה של חוסר ביטחון, פחד, כאב וכתשובה לכל דבר שלא ניתן לתת עליו הסבר מדעי. לפיכך, אם תיקח אדם שיכיל את כל המרכיבים הללו, אדם המאמין בכל רמ"ח איבריו בצדקת דרכו, מחשבותיו ומעשיו (ועם קצת כריזמה) הוא יוכל להפוך לאלוהים של ממש ולהשפיע על אנשים, כמו כל אל בכל דת שתבחר. קצת מזעזע, אבל קח את היטלר בתור דוגמה. מליוני אנשים הלכו, ועדיין הולכים אחריו באמונה שלמה, אם זה מתוך אמונה בדרכו ומתן מענה לצרכיהם, או אם זה פחד ללכת נגד הזרם וסטייה מהמקובל. אני יכול לפתח את זה למאמר שלם, אבל חלילה לי מלזהם את הפורום הקדוש הזה בהגיגיי הפרטיים. (מקווה שלא הכעסתי אף אחד
)

KaRnAf ReShAtOt

New member
מה גורם לך לחשוב

שכך זה קרה? איך אתה חושב שבני האדם יכלו ליצור את האלוהים? מנין לך שהוא קיים?

KaRnAf ReShAtOt

New member
עכשיו הבנתי למה אתה מתכוון.

חשבתי שהתכוונת שהוא קיים כפי שטוענים שהוא קיים, כאל, אבל שבני האדם יצרו אותו. הבנתי. טענה מעניינת.

SimchoN

New member
איזה שטויות!!!!

לסיסטם יש 13-12 אלבומים!!! החדש יהיה ה13 או ה14!!!! חוצמזה, כל חברה הלהקה הם ארמנים, וחלקם נולדו בלבנון....

SimchoN

New member
אני יודע שזה נשמע לא הגיוני

אבל בתכלס יש להם 7 אלבומים, 3 לא פורסמו, וכל השאר זה אלבומי קובר שלא ראו אור שמש..... יש להם דיסק של חידוש שירים של עצמם....

מאשו

New member
מדובר כאן..

על אלבומים שכן פורסמו.. ואמרת בעצמך: יש להם 7 אלבומים, 3 לא פורסמו.. 7-3=4 =] ה-4 שרשמתי בהודעה שלי...

למעלה