יש לי כמה שאלות....

Skaat Girl

New member
יש לי כמה שאלות....

1.האם זה שמשחק את אדם הוא המנחה החדש בערוץ הילדים??? 2.האם השחקנים לפעמיים נכנסים וכותבים בפורום??? 3.מישהו כבר פגש את אחד מהם???(ואם כן שימו תמונות) זהו אלה כל השאלות שלי... תודה למי שעונה...

Mrs Coulter

New member
תשובות../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

1.האם זה שמשחק את אדם הוא המנחה החדש בערוץ הילדים??? כן - מיכאל אלוני 2.האם השחקנים לפעמיים נכנסים וכותבים בפורום??? אני יודעת רק על מאיה קורן (רותם) שנכנסת לפעמים 3.מישהו כבר פגש את אחד מהם???(ואם כן שימו תמונות) אני פגשתי את לירון לב
אבל עוד אין לי תמונות

Skaat Girl

New member
כנסי...

קודם כל תודה על התשובות.... איפה אפשר לקרוא את מה שמאיה כתבה???(אם היא כתבה) וגם אני פגשתי פעם אחת את לירון... הוא פשוט נשמה טובה!!!!!!!!אני לא יישכח את מה שהוא עשה בשבילי ובשביל חברה שלי!!!! אין הוא פשוט חמוד....

Mrs Coulter

New member
נכוןןן../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

הוא מושלם
בקשר למה שמאיה כתבה אתה יכול לכתוב בחיפוש המתקדם את הכינוי שלה "מאיה קורן השמינייה" וזה ימצא לך את ההודעות שלה

עונה על כמה תשובות ../images/Emo185.gif

1.האם זה שמשחק את אדם הוא המנחה החדש בערוץ הילדים??? כן 2.האם השחקנים לפעמיים נכנסים וכותבים בפורום??? רק רותם,אחותו של אדם נכנסת לפה מדי פעם,כי היא גלשה פה כבר מקודם..אבל עכשיו אתר ערוץ הילדים הכריח אותה לעבור לפורום שם,כי זה הפורום "הרשמי" 3.מישהו כבר פגש את אחד מהם???(ואם כן שימו תמונות) אני בכל אופן לא,יש פה כאלה שאמרו שראו אותם..אבל מרחוק..

בהתחלה בכינוי שלה ../images/Emo185.gif

לפני שהתחילה הסדרה,הכינוי היה M A Y A או MAYA ועוד איזשהוא מספר אחרי..לא זוכר..אחרי זה שינו לה את הכינוי ל"רותם מהשמינייה" והאדימו אותה.

למעלה