יש לי כמה שאלות...

מדיט

New member
יש לי כמה שאלות...

1. מאיפה בא הכינוי סלים שיידי? 2. כמה זמן אמינם וקים כבר לא ביחד? 3. בת כמה היילי? 4. מי זו לייני? סתם מתעניינת... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...

Magi¢ Girl

New member
ורוני זה הדוד של אמינם

שהיה בעצם הקרוב משפחה היחיד שהוא היה איתו בקשר ממש טוב אבל הוא התאבד.... [רוני]

odikel

New member
רוני הוא גם זה שדרכו אמ הכיר את

עולם הראפ וההיפ הופ. החלום של רוני היה להיות ראפר וכשהוא התאבד אמ לקח את המשימה על עצמו.

Magi¢ Girl

New member
אני עונה על מה שאני יודעת.....

אני חושבת שסלים שיידי לא בא מאיזשהו רקע כאילו קראו לו ככה הוא משהו..... זה פשוט כאילו "צל כחוש/רזה"... זה מה שזה אומר. אין לי מושג כמה זמן אמינם וקים כבר לא ביחד... |סילחה| היילי בת 10 (!)... ולייני זאת הבת של אחות של אמינם והיא בת 10...

odikel

New member
תשובות

הכינוי סלים שיידי עלה לאמ בשירותים (כך הוא אומר) והוא השם של האלטר אגו שלו (דמות שניה של אמ) אמ וקים כרגע ביחד. גרים יחד מאז שהשתחררה מהכלא. היילי חגגה יוםהולדת 10 לפני חודשים לייני היא הבת של קים, מגבר אחר כשהיא בגדה במארשל. (מה בת אחותו? איפה שמעתם את זה?)

odikel

New member
אז ככה:

קים נעצרה על אחזקת סמים. קוקאין. היא נעצרה ברכב שלה כשערכו בדיקות שיגרתיות. השתחררה לפני בערך 4 חודשים ומאז הם גרים ביחד. אמ לא הודה שהם שוב ביחד במדיה אלא שזה רק למען השיקום שלה, אבל השמועות אומרות שהם חזרו. ושהפעם אמ מתכוון להשאר קרוב לבית כדי שזה יצליח. מזל שיש לו דודים וסבתא פטפטנית אחרת לא הינו יודעים כלום... הם גרים כרגע יחד. אמ וקים. כולל כמובן היילי, לייני וניט אח שלו.

galileho

New member
וואו .. כמה ידע...

ממש חידשת לי (ברצינות) תודה ! ונחמד לדעת שלייני זאת בעצם גם ילדה שלו יעאנו אבא חורג שלה ... נ.ב. מאיפה כל הידע ?

ק ר ח

New member
יש לי כמה תשובות...

1.צדק מי שאמר פה שהכינוי בא לאמינם בשירותים,"סלים שיידי" שבאנגלית זה בעצם- SLIM=רזה SHADY=אפל "הרזה האפל" אם להיות מדויקים שזה בעצם ה"אלטר אגו" של אמינם,זה כמו פיצול אישיות,כאילו דמות בתוך דמות,אגב סלים שיידי לפי אמינם זה משהו שיש בכולנו כלומר אפילו לבנאד'ם שהוא מורה וכביכול מתנהג לפי חוקי החברה נפלטת לפעמים איזה קללה למשל שהוא נוסע באוטו ומישהו חותך אותו יכול לצאת לו "כוסאמק ארס מי נתן רישיון לבנזונה הזה?" אז סלים שיידי זה כל החרא שבתוך אמינם במעין דמות כזאת שעושה ראפ ולא דופקת חשבון לכל העולם,מקווה שהסברתי טוב... 2.אין לי מושג בדיוק כמה זמן וזה גם לא הכי מעניין אותי אבל אני יודע שלפחות מהתקליט הקודם כלומר מהזמן שהתקליט הקודם יצא(THE EMINEM SHOW) הם לא ביחד,לא זוכר מתי 3.ואללה לא יודע,קטנה,:),נראה לי 9,10 4.לא לייני,לני ! לני היא אחיינית של אמינם שהוא בעצם גם אפורורורורוטוטוטוטופוס (אין לי מושג איך כותבים את זה) שלה כלומר יש לו משמורת חוקית עליה בכיף שאת מתעניינת,מקווה שעזרתי לך שיהיה לך חיים טובים ק.ר.ח.

ק ר ח

New member
אה שכחתי אבל ענו לך על זה אבל אני

יענה בכל זאת.... רוני זה בן דודו של אמינם שאיתו אמינם עשה ת'הרכב הראשון שלו כשהוא היה קטן,רוני בעצם הכיר לו את עולם ותרבות ההיפהופ והוא התאבד,דבר שהשפיע מאד על אמינם

רעות 85

New member
ובהמשך לתשובה מס' 1

שימו לב שבכל השירים כמו without me, just lose it, the real slim shady השירים שנכתבו כדי להצחיק אותנו ולרדת על כמה אומללים.. יש בהתחלה מין guess who's back... shady's back... או תזכורת שמדובר בשיידי ולא באמ.. סתם משהו ששמתי לב אליו באחת החרישות שלי על אחד הדיסקים, להנאתכם.

למעלה