יש לי כמה שאלות:

לימלי

New member
יש לי כמה שאלות:

אמבר וריק התגרשו, אז מתי הופיעה שילה ורצחה את טיילור? ומה קרה בין ריק לאמבר אח"כ?

לינה18

New member
כמה תשובות

שילה חזרה לסידרה אחרי העלילה שבה אמבר קיבלה קו משלה בפורסטר בשם "אמברוז'ה". בעקבות זה שהיא עבדה יותר מדיי, היא איבדה את הילד שלה מריק. בדיוק אז היא היתמכרה למשככי כאבים, שעזרו לה להיתגבר על הכאב הנפשי שבאיבוד ילד שני. היא קנתה את הכדורים מאחד בשם זיגי. ובמיקרה, הזיגי הזה גם שכר דירה לאריקה, שהיא הבת של שילה וג'יימס מרי שחזרה לסידרה ולעיר בתור דמות בוגרת שמעריצה את אמבר. במהרה היתגלה שהיא בכלל מעוניינת בריק. גם שילה אימה חזרה לסידרה באותה תקופה וניסתה להזיז את אמבר מדרכה של אריקה כדי שהיא תוכל להצליח איפה ששילה לא הצליחה-להיתחן עם בן פורסטר(ריק). שילה עשתה כל מיני דברים נוראים לאמבר, כמו זה שהיא שמה לה כדורים בכוס בזמן מסיבה ואמבר מצאה את עצמה בבוקר במיטה של איזה מישהו ששכרה שילה(אבל לא קרה ביניהם כלום). ריק נורא היתעצבן על אמברואמבר עזבה את הבית מרצונה. היא עברה לגור עם ריג' וטיילור. זאת היתה טיילור שהזמינה אותה. לריג' לא היה מושג, הוא גם לא היה מאשר את זה אלו ידע(בגלל שהוא די תמיד שנא את אמבר), אבל בדיוק אז הוא היה מחוץ לעיר. ובהמשך כשאמבר חקרה בקשר למי עושה לה את כל הדברים הנוראים האלה(שאת רובם אני לא זוכרת), היא פרצה לבית של אריקה. אבל השוטרים מצאו אותה והיא היתנגדה למעצר, אז שמו אותה בסוף במעצר בית. והיא היתה בבית של ריג' וטיילור. באחד מהלילות שילה החליטה שהגיע הזמן להיפטר מאמבר באופן סופי ובאה כדי לחטוף אותה. היא הביאה אותה לביקתה נטושה כדי להרוג אותה. כולם האמינו בזה שאמבר ברחה(ממעצר הבית), חוץ מטיילור, שהיתה היחידה בכל העלילה הזאת שתמכה בה(וזאת לדעתי נקודה גדולה לזכותה). היא אפילו היתווכחה עם ריג' בגלל זה(מה שגרם לו ללכת לחפש כמובן תמיכה אצל ברוק, שהיתה בדיוק אחרי פרידה מ"בעלה" וויפ, אבל ברוק שלחה אותו הביתה לטיילור
). באותה התקופה בדיוק, היה לשילה איזה רומן קצרצר עם מסימו, שבדיוק אז היתאכזב מסטפני שבחרה באריק. מסימו לא ידע שזאת שילה שסטפני סיפרה לו עליה, כי היא מעולם לא נקטה בשמה לפניו. אבל כשהיא היתקשרה אליו באחת הפעמים, בדיוק אז סטפני באה לבקר אותו, אז היא זיהתה את הקול של שילה. והבינה שאמבר וטיילור צדקו בזה שהאשימו מישהו במה שקורה לאמבר. היא הבינה ששילה חטפה אותה ויחד עם מסימו הם נסעו לחלץ את אמבר. הם הגיעו בזמן. שילה ברחה. ולאן אם לא לבית בעלה לשעבר אריק? לפתע היא התחילה להגיד לו שהיא עדיין אוהבת אותו וכל הזמן הזה המשיכה לאהוב אותו(וזאת בזמן שהיא מחזיקה מולו אקדח). אריק המופתע והמזועזע לראות מישהי שלא ידע אפילו שחזרה לעיר, ניסה להרגיע אותה בלא הצלחה מרובה. אני לא זוכרת למה, אבל טיילור בדיוק הגיעה לביתם של אריק וסטפני וראתה את שילה. גם היא נידהמה ואז ניסתה להרגיע אותה(בגלל האקדח). באותה תקופה ברוק ילדה את הופ ובגלל שוויפ עזב, סטפני הציעה לה לעבור לגור בבית האורחים שלה ושל אריק, כדי שהיא תעזור לה בגידול הילדה. באותה תקופה, ועד למות טיילור(וההיתקרבות של ברוק וריג' בעקבות זאת) הן היו ביחסים נורא טובים. טובים עד כדי כך שברוק בפרוש אמרה לאריק, אחרי שהוא נישק אותה, שמקומו לצד סטפני.
סטפני מעולם לא גילתה על הנשיקה הזאת. אז בקיצור, נחזור לתמונה הבאה-שילה מכוונת אקדח לעבר אריק וטיילור שבדיוק הגיעה. ואז באה ברוק כדי למלא את הבקבוק שממנו האכילה את הופ. וכשהיא רואה את שילה עם אקדח, הבקבוק נישמט לה מבין הידיים. שילה מבחינה בברוק, ניכנסת לפניקה, ויורה. טיילורנעמדת מול שילה וחוסמת את ברוק בגופה.(
) הכדור פוגע בה ובברוק, אבל טיילור ניפגעת יותר. אחרי כשבוע בבי"ח היא ניפטרת. לאחר המון זמן אחרי הסיפור הזה מיתרחש כל העניין שהפריד בין ריק לאמבר, שאותו תארתי בצורה מפורטת באחד מהשירשורים למעלה בתשובתי לשירן 2.

Shiri from the block

Active member
וואי וואי איזה זיכרון../images/Emo12.gif משום מה את מפליאה אותי כל פעם מחדש!! אני שכחתי לגמרי את כל ההתחלה שכתבת לה, ועוד אני התכוונתי לענות לה../images/Emo3.gif מזל שלא עניתי לה חחח כי גם טעיתי, וגם בכל מקרה הסתבכתי עם ההסבר../images/Emo6.gif

iloveainslie

New member
שוב הוכחה שהכותבים איבדו את זכרונם

כאילו אימברוז'ה הייתה כ"כ מצליחה זה היה קו להיט ומה קרה לו? נעלם כאילו אמבר מעולם לא עיצבה בגדים עכשיו היא גרה בחור וכולם שוב שונאים אותה אחרי שכבר ראו שהיא כזאת מצליחה והתגברה על המכשולים מעצבן כאילו אימברוז'ה מעולם לא היה... לא אמור להיות לה כסף מהקו הזה???

SoldieRonit

New member
../images/Emo62.gif אפרופו-זיגי-דירה עלובה-אמבר

אני היחידה שיש לה דה ז'ה ןן לאור הפרק של יום חמישי

למעלה