יש לי כמה שאלות....

karish patish

New member
יש לי כמה שאלות....

1) איך ברולי יגיע לכדור הארץ? ומה הוא ירצה מגוקו? ובכלל מה ברולי בשביל גוקו? 2) איך ברולי שרד את הפיצוץ של כוכב וג`יטה? 3) איך טראנקס יקבל את חרב ה-z אם היא נהרסה ? 4) האם טראנקס יהיה בעלה של פאן? 5) עד איזה סופר סאייה יגיע ברולי? 6) איך מקיטה הפך לסופר סאייה 4 ? תודהג€ג€

Brolly

New member
תשובות

1) ברולי לא יגיע לכדוה"א, אבא שלו יגיע לכדוה"א ויגרום לוג'יטה לבוא לכוכב שלו גוקו הוא היריב של ברולי מלידה(סיפור ארוך ומסורבל על קטע של הפחדה כשתינוקות וכו', תראה פשוט את סרט 8) ברולי בשביל גוקו זה מישהו שפשוט היה בעריסה לידו, חוץ מזה כלום 2) ברולי נולד עם רמת כח 10 אלף, אחרי שניסו להרוג אותו ואת אבא שלו זרקו אותם למזבלה של הכוכב, קצת לפני שהכוכב התפוצץ ברולי התעורר והרים את אבא שלו ועשה כח מגן מסביב לשניהם וטס מחוץ לכוכב(שוב פעם, סרט 8) 3) כל הקטע הזה בכלל לא מובן בשום מקום, בעיקרון בעתיד הוא מקבל את החרב מגוהאן, בהווה הוא מקבל את זה מטאפיון(סרט 13), בכל מקרה כשהוא חוזר מהעתיד אין לו כבר חרב(נראה לי) 4) לא... 5) ברולי בעיקרון מגיע לאולטימייט סופר סאיין, אבל לא כמו אצל וג'יטה וטראנקס, הוא לא נעשה איטי יותר בצורה הזאת 6) וג'יטה יהפוך לסופר סאיין 4 בעזרת מכונה שמדמה קרני ירח שצריך על מנת להפוך לאוזארו או גולדן אוזארו, וכשנמצאים במצב גולדן אוזארו ומשתלטים על המצב אז הופכים לסופר סאיין 4, ככה הוא הפך לסופר סאיין 4

כשטראנקס חזר מהעתיד

ברור שהייתה לו את החרב- הוא השתמש בה כדי לחתוך את פריזה לחתיכות...

gokussj2

New member
שכחת להגיד לו גם...

שהחרב של טראנקס היא לא חרב הזי כמו שהוא חשב אלא סתם חרב שהוא קיבל אין קשר בין השניים

FireZeroX

New member
סתם חרב?! קשור איזה...

פיוצ'ר טראנקס (השולט) קיבל את החרב (סתם חרב) מגוהאן (פיוצ'ר גוהאן). טראנקס של ההווה קיבל את החרב (ממש לא סתם חרב) מטאפיון. זהו.

gokussj2

New member
קיצור חרב הזי זאת לא החרב של טראנקס

לא יודע מאיפה חושבים על השטויות האלה

Brolly

New member
שתי החרבות הן לא חרב הזי

היחיד שהשתמש בחרב הזי זה גוהאן... -_-

gokussj2

New member
למה אתה אומר לי את זה?

אני אמרתי שהחרב של טראנקס זאת לא חרב הזי , הכוונה היא לטראנקס מהעתיד וטראנקס מההווה

למעלה