יש לי כמה שאלות.....

c o l e

New member
יש לי כמה שאלות.....

1) למה גוטן לא נולד עם זנב? או שהוא כן...? 2) יש איזה משחק שכחתי את השם שלו עכשיו..... אבל אתה יכול לבחור שם כמה שחקנים כמו וג'יטה גוהן טראנק פיקולו גוקו אנדרואיד 18 פריזה (חלקם ברמות שונות) אני חושב שזה משחק חדש יחסית.... רציתי לדעת איך אפשר להשיג את שאר השחקנים ואת שאר הרמות של השחקנים.... וגם רציתי לדעת אם אתם יועים איך לעשות את המתקפות המיוחדות של השחקנים כמו למשל קה מאה מאה או הקרן הזאתי של פיקולו (משהו עם השטן... נו אתם יודעים זאת שהרגה את גוקו ואת אח שלו....) ועוד..... אתם יודעים? 3) רציתי לדעת אם אתם יודעים איפה אפשר להשיג "אגדתו של גוקו 2" אני לא מצליח למצוא..... כלומר מצאתי אבל אי אפשר להוריד....

ssj38

New member
תשובה לשאלה ה3

צריך אמולטור עם אתה רוצה לשחק במחשב עם לא אתה צריך את גיימבוי אדוונס אבל מילא יצא זעמו של בוו שזה אגדתו של גוקו 3

ashkeloni

New member
14.9

זה תאריך היציאה, ולא קוראים למשחק LEGACY OF GOKU3 זה פשוט דרגון בול זי- זעמו של בוו

c o l e

New member
אני יודע....

יש לי אימולטור והכל..... אבל אני רוצה לשחק קודם בשתיים כי ל איצא לי לשחק בו..... שיחקתי רק בראשון.... ומה עם שאר השאלות? יודעים משהו?

c o l e

New member
וואי תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אגב.... על המחשק ההוא שאמרתי.... הצלחתי להבין איך משיגים שחקנים.... אתה אמור לעשות את האתגר (יעני להילחם בשחקנים) ואז אתה מרוויח נקודות ועם הנקודות אתה יכול "לקנות" את השחקנים בכל מיני רמות....

nobody21

New member
שאלה.....

לגבי המשחק.... אני ביער.... אני צריך להרוס 3 גנרטורים.... הרסתי 2 ואני לא מוצא את השלישית!!! יעני נכנסתי למקום של פיקולו (שהוא צריך להיות ברמה 30) ושל גוהן (שהוא צריך להיות ברמה 25) ואין שם כלום!! אתם יודעים איפה זה

למעלה