יש לי כמה שאלות:

יש לי כמה שאלות:

1. מאיפה בא מורפ? הוא לא נמצא בסרטים וגם לא באבולושן 2. מי זה אנג'ל? היחיד שנשמע לי מוכר זה אחד שהיה בסדרה המקורית ועוד אחד (בעצם אותו אחד) באבולושן אבל בשניהם הוא היה טוב לא רע.

ועוד שאלה....

למה הרבה מההודעות שרשמתי בשרשורים יותר נמוכים לא מקפיצות את השרשורים לראש העמוד?

dor307

New member
אז ככה

מורפ בא מן הסתם מהוקמיקס. (ולפי הסדרה המקורית) שכחו אותו בקרב אחד נגד הרובטים (שחכתי את שמם). ואינג'ל הוא מוטציה,הם שונים בשתי הסדרות משום שהסדר קות לא מתבססות על אותו סוג של קומיקס (כולם על אקסמן אבל יש כמה סוגים)

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהם לא שכחו אותו.....

הם נסגו...וחשבו שהוא מת אז כדי שגם הם לא ימותו הם ברחו....סתם עוד מידע לא חיוני על מורף הוא בערך הבנאדם היחיד שוולברין חיבב ושבכלל היה איכפת לו ממנו (הוא אשקרה חיפש אותו אחרי שהוא גילה שהוא חיי) אאה כן וגם אני לא זוכר איך קוראים לרובוטים.....

rangerman

New member
עוד כמה דברים לפי הסידרה

אם אני לא טועה, הוא דווקא כן הופיע בפרק אחד באבולושיין, כשהראו אותו במלחמת העולם לצידו של וולברין. אני לא זוכר איך אבל הוא חזר לחיים ועבד נראה לי עבור סיניסטר. זה מה שאני זוכר.

קרייטון

New member
לא.

קודם כל היי :] מזמן לא דיברנו. ולאף מורף הוא המצאה של הסדרה המצויירת. אנג'ל הוא אחד מהאקסמנים המקוריים. הייתה תקופה שהןא עבד עם אפוקליפס.

MNCD

New member
זה לא שהוא עבד אצל אפוקליפס מרצון..

הוא היה אחד מה-HorseMen(משהו כזה) שנשלטו ע"י אפוקליפס.

למעלה