יש לי כמה שאלות?

יש לי כמה שאלות?

אני גרה בארה"ב והרבה מונחים שאתם משתמשים בהם אני לא מבינה. אני נורא רוצה לפבל בעוגות ואני עדיין בשלבי התחלה? מה זה הבצק CMC? איך זה נקרא באנגלית? מה יהיה הבצק הכי טוב שממנו אפשר לפסל? למה הכוונה "בצק סוכר" האם זה fondant? לגבי ציור על העוגות, הבנתי שמשתמשים בעפרון B6? משהו יודע אם יש בארה"ב כזה דבר? או יותר נכון האם זה המונח הנכון? איך מעבירים ציור על הבצק? הבנתי שעושים את זה בעזרת עפרון. אבל מה הטכניקה שמשתמשים בה? כן יש לי הרבה שאלות. אני נורא אוהבת לאפות. אשמח לקבל תשובות תודה

מירבלי

New member
רונית נתתי לך תשובה וגם קישור

בשירשור השני כנסי ותביני המון

תודה על האמייל עזרת לי מאוד אבל

אני עדיין לא מבינה איך מעתיקים או מעבירים ציור על העוגה. אני מכירה את החנות של מייקלס וכל מה שיש להם זה fondant וכאן בפורום קראת לפחות על שלושה סוגים כולל הג'קסון שאין לי מושג מה זה. לגבי העפרון, יש במייקלס עפרון או יותר נכון טושים צבעוניים שמציירים איתם על icing. האם זה העפרון שעליו מדברים בפורום????

brownie65

New member
לגבי העפרון

העפרון הוא עפרון רגיל עם סוג עופרת b6. זה צריך להיות רשום על העפרון עצמו, תבקשי בחנות כלי כתיבה. הטושים הם טושים של צבעי מאכל המיועדים לציור על בצק סוכר. וג'קסון הוא שם נוסף לבצק סוכר של יצרן אחר.

brownie65

New member
כמה תשובות

בצק סוכר נקרא באנגלית sugar paste או rolled fondant. cmc זוהי אבקה שמוסיפים לבצק סוכר על מנת להפוך אותו לגמיש יותר וקל יותר לפיסולים עדינים. באנגלית קוראים לו גם vegetable gum או gum tragacanth. עפרון b6 - אין שום בעיה למצוא בארה"ב בכל חנות לכלי כתיבה (הכוונה לסוג העופרת של העפרון).

מירבלי

New member
רונית מעבר לכך אם לא בא לך להתעסק

בהכנת הרוייאל אייסינג במייקלס הם מוכרים זאת מוכן ויש גם בכל הצבעים אני קניתי זאת גם במחיר של 2-3$ לשקית של רוייאל אייסינג צבוע ומוכן
תהני

נירית1

New member
כמה זמן מחזיק רויאל אייסינג מוכן?

האם שווה לבקש אותו מארה"ב?

מירבלי

New member
אם הוא סגור ועדיין לא ניפתח אז שנים

אין בעיה בעניין אך לאחר שניפתח מומלץ לשומרו בהקפאה וגם כאן הזמן דיי ארוך

למעלה