יש לי כמה שאלות...

motihg

New member
יש לי כמה שאלות...

1.תגידו מי יותר חזק גוהן או גוטן ? 2.אותה שאלה רק בין גוהן לטראנקס.... ואיך זה שגוטן וטרנאקס לא הפכו הרבו יותר חזקים האבות שלהם הרי גוטן הפך לסופר סאייאה בגיל נורא קטן לעומת גוקו...ולגוטן וגוהן היה הרבה יותר עוצמה מלשאר הלוחמים כאשר היו בגילם אז איך הם פשוט עם השנים לא הפכו לחזקים ביותר?!

OFIRB9

New member
אממ....

אני לא יודעת... אבל נראה לי שגוהן יותר חזק מטראנקס הוא הרי לימד אותו הכל, ונראה לי שגוהן גם יותר חזק מגוטן כי אחרי הכל גוטן הוא האח הקטן אבל היי...הכל אפשרי לא...?לדעתי אפילו פאן תעבור אותם בכוח! ^^;;;

motihg

New member
כן אבל רגע.... אני לא מבין משהו..

גוטן היה עם הרבה יותר עוצמה מגוקו כאשר גוקו היה בגילו אז איך גוטן עם השנים לא הפך לחזק יותר מגוקו?!

vegeta2

New member
תשובות...

1.גוהן יותר חזק מגוטן. 2. גוהן יותר חזק מטראנקס. 3. גוטן וגוהן יותר חזקים מאבא שלהם שהיה בגילם בגלל שהוא אימן אותם, והוא יותר חזק מרושי שאימן אותו, אני לא יודע כל כך איך להסביר את זה אבל זה בגלל מי שאימן אותם...

motihg

New member
אבל בכול מיקרה אחי...

גוטן היה סופר סאיין בגיל 6 וטרנאקס בגיל 7 בלי להיתאמץ אז איך עם השנים הם לא הפכו לחזקים ביותר גם בזכות מי שאימן אותם...

motihg

New member
אבל בכול מיקרה אחי...

גוטן היה סופר סאיין בגיל 6 וטרנאקס בגיל 7 בלי להיתאמץ אז איך עם השנים הם לא הפכו לחזקים ביותר גם בזכות מי שאימן אותם...

ashkeloni

New member
בגלל שככה היא הסידרה...

אתה יכול לקחת דוגמא מאוד טובה מכל עניין האינטרנט נגיד לדוגמא מישהו למד להישתמש באינטרנט בגיל 30 ואז הבן שלו למד להישתמש באינטרנט בגיל 15 האם זה אומר שמתישהו הבן יבין באופן יותר טוב על פעילות האינטרנט? לא.

למעלה