יש לי כמה שאלות

LIL G1

New member
יש לי כמה שאלות

האם לקתרין בל יש ילדים???????? מישהו יכול לשלוח לי תמונה של בעלה אדם ביסון???????? בת כמה היא????????

cjharm

New member
לקתרין

יש ילד... בן שנה בערך.... שאני מאוד שמחה בשבילה...אבל בגללו (בגלל ההריון) לא קרה משהו בין הארם ומאק בעונה ה8... בקשר לשניים האחרים אני הולכת לחפש...וברוך הבא!!!

cjharm

New member
מנצלשת.....

דיויד גיימס אליוט פשוט מדהים!!!!!!!!!!! אני רואה עכשיו "פסיכולוגיה בגרוש" - קורטני קוקס משחקת את עצמה.... ברגע שDJE הופיע לא הצלחתי להפסיק לחייך..... יש לי ילדה בת 8 בחדר אז אני לא יכולה לצרוח עכשיו... אבל הוא כל כך חמוד.....

cjharm

New member
תגידו לי שהיא בחורת בדיויד הנכון!!!

הוא לא משחק את הארם!!!!! אני כל כך גאה בו!!! כי היא משחקת את מוניקה - פחות או יותר, נירוטית, מוזרה.... הוא כל כך חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לו יכולת הבעה מדהימה!!! ~~~~ למי שלא הבין, זה שרשור על כמה מקסים DJE, כי אף אחד לא מוכן לשמוע אותי מדברת יותר, וגם יש להרוים+אופק אורחים~~~~~

shipper heart

New member
אני יודעת!!! ואני הולכת לראות עכשיו

LL....איך בנאדם יכול להיות כזה יפה?! וחמוד?! ומתוק ו....גאד זה פשוט עבירה לתת לבנאדם כזה להיות בFS וDW חחחח אבל שיהיו הרבה עבירות כאלה

cjharm

New member
זה היה אמור להראות כך....

טוב זה היה אמור להיות לב.... אני מנסה לעבוד על זה.... DJE בלי חולצה ייפי!!!

cjharm

New member
לב משעמום

/DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ /DJE/ משעמם לי....מאוד!

cjharm

New member
הוא כל כך שונה מהארם!!!!!!!!!!!

ואני מתה על זה!!!! אולי עם הארם היה קצת אגרסיבי לא היות שיפרים כעסים בעולם!!!! DJE בלי חולצה.. "האמה...האמה.." והיא בחרה בדיויד הלא נכון!!!!!!!!!!!!

cjharm

New member
כן ... בדיוק נגמר..

אבל הסרט עצמו באמת לא משהו... ואת כל מה שהיה לי להגיד על דיויד(היפה מבינהם) כבר אמרתי!

shipper heart

New member
זה לא "האמה האמה"! זה האמינה האמינה

חחחחחחחחחחחחחחח כמו שמוניקה אומרת על מארק...חחחח

למעלה