יש לי כמה שאלות

shlomit03

New member
יש לי כמה שאלות

דבר ראשון, עד איזה תאריך אפשר להרשם למדעי המחשב בבר אילן? (לשנה הבאה) מדעי המחשב הוא דו חוגי? (אני צריכה ללמוד ביחד עם זה גם מתמטיקה או משהו אחר?) וזה נכון שבבר אילן הלימודים של מדעי המחשב יותר קלים? התקבלתי כבר לעברית, וזו הסיבה היחידה שאני חושבת ללכת לבר אילן. דבר שני- מכללת הדסה נחשב כמקום טוב ללימודי עיצוב גרפי? (כשמחפשים עבודה אח"כ). ואיזה עוד מקומות טובים יש ללמוד את זה? סליחה על מבול השאלות, אבל זה מאוד חשוב לי לדעת.

SShirly

New member
בקשר לעיצוב גרפי

תראי, אני מוכנה להודות שביררתי המון בקשר ללימודים בשנה הבאה ובעיקר בכל הקשור בעיצוב וגרפיקה. ומכל ההמלצות שקיבלתי, בצלאל ומכללת הדסה עומדות בראש (באיזור ירושלים). כך שאני הבנתי שזה מקום מצויין ללימודים של עיצוב גרפי ובכלל.

shlomit03

New member
שאלה על מכללת הדסה

זה נחשב טוב למרות שמכללת הדסה זה רק שנתיים ובלי תואר? ולא באזור ירושלים, זה עדיין נחשב טוב?

SShirly

New member
אמממ

לא הבנתי על סמך מה השאלה... במכללת הדסה כן מוציאים תואר, וזה במרכז ירושלים. אני לא יודעת אם יש שם עיצוב גרפי. אני יודעת שיש עיצוב תעשייתי לדוגמה וזה שנתיים וחצי ומסיימים בתואר הנדסאי. אולי עדיף שתתקשרי לברר... טלפון: 1700701414

עיצוב גרפי

עיצוב גרפי לתואר ניתן ללמוד במקומות אלה בלבד: תקשורת חזותית. תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 02/5893313 ת.ד.24046 הר הצופים 91240 בצלאל, אקדמיה לאמנות ועיצוב, ירושלים תשס"ד המחלקה לעיצוב תקשורת חזותית. תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 03/5026555 ת.ד.305 גולומב 52 58102 מכון אקדמי טכנולוגי, חולון פרטי מסלול תשס"ד עיצוב גרפי בתחום התקשורת החזותית. טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה לקראת תואר B.Ed. מידע נוסף ראו הוראה - אמנויות העיצוב. לבנות דתיות. בהליך לקראת תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי או מבחן סף או מצרף 02/6733767 ת.ד.10290 דרך בית לחם 104 91102 מכללת אמונה, ירושלים/דתי לבנות מידע נוסף במוסד תשס"ד המחלקה לעיצוב גרפי, תקשורת חזותית ודיגיטלית. טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה לקראת תואר ראשון B.ED "בוגר בהוראה". בהליך לקראת תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי או מבחן סף או מצרף 04/8562555 ת.ד.9034 רח' הגנים 21 31090 מכללת ויצו לעיצוב ולהכשרת מורים, חיפה פרטי מסלול תשס"ד עיצוב גרפי: מגמות - תקשורת חזותית, איור, עיצוב למדיה אינטראקטיבית. טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה לקראת תואר B.DES. בהליך לקראת תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 03/7521133 אנה פרנק 12 52526 שנקר, בי"ס גבוה להנדסה ולעיצוב, רמת גן

מדעי המחשב

מדעי המחשב ניתן ללמוד בבר אילן במסלול מורחב, ראשי, דו-ראשי, משני. במילים אחרות ניתן ללמוד אותו כחד או דו חוגי.אני נמנע מלהביע דעה על מוסדות לימוד, אבל לא הייתי בוחר במקומך במקום לימוד רק על בסיס שמועה שמקום אחד "קל" מן השני.

shlomit03

New member
תודה!:- אבל רציתי לשאול עוד משהו...

אז אתה אומר שהשמועה הזו לא נכונה? (זה נראה לי דווקא הגיוני מאוד ללכת למקום יותר קל אם מקבלים בסופו של דבר את אותו תואר). חוץ מזה, האם בשביל לעבוד בעיצוב גרפי נדרש תואר? כלומר, התואר מוסיף? ומה בקשר למכללת הדסה- זה נחשב מקום טוב בשביל ללמוד עיצוב גרפי?

קשה, קשה...../images/Emo13.gif

קשה לדבר על אוניברסיטה בה הלימודים קשים יותר. הלימודים מורכבים מאוסף של קורסים שמעבירים אותם מרצים. מרצה לקורס א' בבר אילן יכול להיות תובעני ממרצה באותו חוג בעברית, ולעומת זאת מרצה בעברית בקורס ב' תובעני יותר ממרצה מקביל בבר אילן.המרצים אינם מלמדים באותם קורסים בכל שנה והסך הכל יכול לזוז לכאן או לכאן. אני נמנע מהבעת דעה על מוסדות בכלל. כדאי לך לבקר במוסדות, לשוחח עם סטודנטים, וכך לשמוע ממקור ראשון על הדברים.

למעלה