יש לי כמה שאלות...

יש לי כמה שאלות...

1. אני מחפשת צללית שהיא בצבע זהב כזה מבריק משהו כמו שבתמונה בערך של איזה חברה טובה יש וכמה עולה בערך? וביכלל על צלליות של איזה חברות אתם ממליצים? 2. ליוסי... אתה יכול להסביר לי איך איפרת את הכלה עם הורוד צהוב ושחור? זה מהמםםםםםם ואני מתה על שילובים כאלה!!! ושל מי הצלליות גם..? 3. כשאני שמה את המייפלס אני שמה כמובן מייקאפ פודרה ואז מפזרת על הפנים עם מברשת את מייפלס עכשיו יש לי שאלה.. סומק ורדרד מתאים לזה?.. למראה שזוף הכוונה? או שזה מתאים למראה הבהיר של הפנים? 4. השימר הזהב יכול לשמש כצללית?.?

מירבאר

New member
צללית זהב מדהימה

יש של ג'יג'י צללית אבקתית מהממת, האפקט שלה הוא ממש חזק ונוצץ - מדהימה והיא עולה משהו כמו 48 ש"ח, מוצרים של ג'יג'י ניתן להשיג רק אצל קוסמטיקאיות או מאפרות.

yottami

New member
צללית אבקה GOLD DUST של איל

מקיאג'...לגבי ג'יד...הצלליות אבקה שלהם מחרידות...

yottami

New member
לMהזריקה Mזרחית...כנסי

לגבי השימר הזהב.... הוא לא יכול לשמש כצללית הוא לא נועד לכך...את כן יכולה לשים ממנו טיפה על עצם הגבה זה פצצה לערב וגם נותן אשליה כאילו היה צללית....לגבי המייפלס...תראי כשרוצים להשיג שיזוף יפה בשילוב איפור ברונזי בדרך כלל מה שמתאים לפנים זה סמקים בגוונים חומים או כתמתמים.....אם את יותר מדי חומה כלומר המראה הכללי שלך מאד חום וחסר צבע...אז את בהחלט יכולה להשתמש בסמקים ורדרדים כדי לשבור מעט את החומיות והצהבהבות על הפנים.....בכל מקרה שהסומק לא יהיה ורוד מדי...בעיקרון אפשרי להשתמש בסמקים ורדרדים ומעליהם את המייפל....תנסי ותראי אם זה מסתדר לך...אני חושב שזה שילוב פצצה...בהצלחה

yottami

New member
לגבי האיפור הסגול....כנסי

תראי כשאיפרתי עירבתי צלליות אני לא ממש זוכר מה שמתי...אבל בכלליות אני יכול לומר לך שהרוב זה איל מקיאג' ומייקאפ פוראוור.....הורודה של איל מקיאג' הצהובה של איל מקיאג והסגול כהה של איל מקיאג'' ככה שבעצם הכל איל מקיאג' ....אבל יש גם עיפרון שחור בתוך העין ומסקרה......לגבי איך עשיתי את זה....אין לי הרבה מה לומר לך לגבי זה כי זה קשה להסברה באופן מילולי בעיקרון הגדול הסגול הכהה משוך החוצה ומטושטש כלפי מעלה באמצע יש את הצללית המבריקה הורודה ובפנים העין את הזהב הצהוב....וזה הכל בכלליות......מקווה שעזרתי

אני את המייפלס מפזרת ממש בעדינות ול

ולא הרבה על כל הפנים... זה קצת נותן להם צבע כי אני קצת בהירה שזה מראה חיוור... ואז זה נותן מראה שזוף כאילו לכל הפנים... השאלה אם סומק ורוד בובה על תפוחי הלחיים מתאים כשיש את המייפלס על כל הפנים..? האמת ניסיתי פעם וזה היה חמוד אבל כשחזרתי הביתה לאחר כמה שעות הסומק הורוד הפך למן אדום או ורוד כהה כזה חחח יכול להיות מאוד שזה ביגלל המייפלס לא?

yottami

New member
תראי זה רק בגלל המייפלס...כנסי

מה שאני מציע זה כך.......שימי את המייפלס על כל הפנים כרגיל חוץ מהאיזור שבו את שמה את הסומק הורוד....תנסי ותעדכני אותי בתוצאה...

caro20

New member
יש צלליות בגוון זהוב ב...

באתר www.e-poor.co.il שלחתי להם תמונה לתחרות איפור ... :) שנייה אני אחפש לך את הלינקים למה שראיתי...! המממ.... הנה: 1. http://www.e-poor.co.il/Product.asp?productid=209&catcode=57 2. http://www.e-poor.co.il/Product.asp?productid=13&catcode=13 יש שם עוד נראה לי... את יכולה לראות שם לפי הצבעים... :) הן עולות 44 או 45. מקווה שעזרתי :)

little bony

New member
המפ.. לא הן לא!!

קניתי שחורה וכסופה.. והן נורא מתפוררות ומגעילות כאלה.. ואני יודעת שלפעמים אומרים שזה כי אני לא יודעת להשתמש אבל זה קורה רק איתם.. לא מומלץ! לרבלון יש כמה צבעים מהממים אבל לא באבקה

אני הבנתי מהדיילת שכדי למנוע שהם

יתפוררו וישבו יפה על העין , צריכים קודם לשים את האבקה על היד ואז למרוח כך זה מתפזר בצורה יפה ושווה בעין.

yottami

New member
אני לא אוהב אבקות של ג'יד...כנסו

תראו הן לא רעות מה שלא טוב בהן....זה שהן חסרות פגמנט והאבקה הופכת למן כדורים קטנים כאלה ומעצבנים שמקשים על העבודה...אבל תראי...אם יש לך אפשרות לכי על מייקאפ פוראוור...הצלליות אבקה שלהן מושלמות.....הן מאד מרוכזות בצבע צללית אחת תספיק לך למיליון זמן והיא לא עולה פחות מ-80 שח....אבל שווה שווה שווה.....

למעלה