יש לי כמה שאלות

tipaKtana

New member
יש לי כמה שאלות

שלום! כמו שראיתם יש לי הרבה שאלות בבקשה תענו לי עליהן כי זה מאוד חשוב לי. *הדירה שלנו היא דרום מערבית. 1) הורים שלי רוצים לקנות אמבטיה חדשה (את האמבטיה עצמה ואת הברזים) הקירות שנו בצבע תכלת אפור, האמבטיה העכשווית היא באפור וכך גם הכיור. חשבתי לעצמי: זה הרי אלמנט מים, אבל יש שם רק אלמנט של מים.. לא אמור להיות שילוב של אלמנטים בכל חדר? ובאיזה צבע כדאי לקנות את האמבטיה החדשה? (חדר האמבטיה והשירותים הוא צפוני, האמבטיה היא בקיר הצפון מערבי.) 2) אותו דבר לגבי הסלון, טאני רואה בו רק אלמנט של עץ (המזנון-מעץ, הרהיאטים-חומים, על המזנון-עציצים, השלוחן מעץ אבל עם זכוכית באמצע, וגם המנורה היא בצבע חום מזכוכית ויש מלא תמונות עם מסגרות של עץ) זה בסדר שיש אלמנט אחד ששולט בכ-ל החדר? או שצריך לשלב עוד אלמנטים? (הסלון הוא דרום מערבי יחסית לדירה) 3)אני- אלמנט מים, אני מטורפת על נרות, וראיתי שאש מזיקה למים, היו לי הרבה מאוד נרות בחדר,ההוצאתי אותם והשארתי רק נר אחד קטן, הנרות באמת משנים משהו? ושוב הקטע עם האלמנטים- יש לי פשוט מ-ל-א עץ, הספריה, השידה המיטה, הכל מעץ!!! מה לעשות?? איך להפוך את זה למקום "מיימי" יותר? מה להוסיף, איך ואיפה? אני רוצה לחזק את הכיוון הבריאותי, מה לעשות? (החדר שלי הוא צפון מערבי ביחס לדירה) 4)יש להורים שלי בחדר 8 מדפי ספרים עמוסים בספרים, קראתי שזה לא הכי טוב שיש ספרים בחדר שינה, למרות שאין לי מושג איך זה משפיע (איך זה משפיע?) מה אפשר לעשות? להוציא אותם? לשים ספרים מיוחדים? להוסיף משהו נגד הספרים? יש להם בחדר תמונה (מצויירת של אמא שלי,לבד) בקיר הדרומי קראתי שזה לא הכי טוב לזוגיות שיש תמונות של נשים לבד, חשבתי להציע לה להוריד את התמונה, ולשיםבמקום משהו עם זוג, מה תגידו? צודקת או לא? (החדר שלהם הוא צפון מזרחי ביחד לדירה) 5)אני רוצה לבצוע קיר וחצי בחדר שלי הקיר הגדול הוא הצפוני, והחצי הוא צפון מזרחי, כל שאר הקירות לבנים, לאיזה צבע כדאי לי לצבוע? אני רוצה משהו רגוע, שלא ימאס מהר ושיתאים לי. 6) תאריכי לידה של כל מי שגר בבית: אמא: 30.4.62 אבא: 10.12.63 סבתא: 16.11.39 סבא: 8.11.38 אני:3.5.87 אח:17.9.95 אחות:17.9.95 תודה מראש!!

רגע, רגע, רגע....ובוקר טוב! ../images/Emo42.gif

הדבר שהכי לא מומלץ לעשות, ולא רק בפאנג שואי, הוא, לחשוב שהבנו את הקצה של הקצה, ולחשוב שזהו..אנחנו כבר יודעים הכל. האם שאלת את בני המשפחה שלך אם הם רוצים לעשות פאנג שואי? בבקשה, שימרי על הדרך שלך, השתדלי לא להסתכל על הסביבה שלך עכשיו ולפסול כל מה שנמצא בה. זה בדיוק ההיפך מפאנג שואי! אל תעשי שום דבר קיצוני, חד משמעי, רק כי כתוב בספר, או שאני או מישהו אחר אמר. וגם... השתדלי לשמור על הגבולות שלך, תני לכל אדם להחליט מה טוב עבורו גם אם זה לא נראה לך נכון.... זהו נושא עמוק ומורכב, פאנג שואי עוסק באנשים ויחסי הגומלין שלהם עם הסביבה... רק זכרי, אנשים אינם חפצים... בואי נסכם, שאת שואלת, אני עונה, לגבי החדר שלך. לגבי המשפחה, או כל הבית, זה כבר שייך לבעלי הבית. הם המחליטים. אפשר להציע, להגיד שכדאי לדעתך, אבל... אינך יכולה להכריח.זיכרי את זה, זהו שיעור לכל החיים עכשיו לשאלות שלך, אומר לך רק מעט לגבי האמבטיה והסלון. ולא יותר. אי אפשר לתת עיצות לגבי כל הבית, דרך האינטרנט, זה ממש לא זה! לאמבטיה - צבע ירוק/לבן, לגדל בה צמחים אם אפשר, ולהוסיף בה פריטים ממתכת. הסלון - צבעים חומים/צהובים/כתומים ושוב, אלה המלצות התחלתיות בלבד, יש עוד המון דברים לעשות לפני הצבע... בפאנג שואי, לומדים ללכת "בעד" לא "נגד"!... החמצת נקודה חשובה... ואין "צודקת". גם אני לא צודקת. קחי אויר, התמקדי בחדר שלך, עשי את הדברים שאמרתי, אם הם נראים לך, ולגבי כל הבית, סמכי על המשפחה שלך...שיש משהו שהם כן יודעים
... יום שקט ונעים

tipaKtana

New member
תודה, אני מוסיפה כמה פרטים.

בקשר לאנשים בבית שלי, הם כן הסכימו לפאנג שואי, ואני חושבת שבהתחלה אני אייסם אותו על עצמי. תודה :)

למעלה