יש לי כמה שאלות

• פותח הנושא NTL
  • פורסם בתאריך

NTL

New member
יש לי כמה שאלות

וזה כבר לא בקשר לזנב של פיצי... כי אין יותר זנב בכלל... בכל אופן פיצי נורא אוהבת את עצמה במראה ועוד יותר אותה עלי מול המראה. והיא מתחילה לשרוק ולזמר את כל המנגינות שהיא מכירה וגם כאלה שהיא ממציאה או מחברת בין כל מיני שריקות. אבל אם אני רוצה ללטף לה את הראש היא נושכת אותי... לא חזק כי לא נראה לי שהיא מספיק חזקה כדי להכאיב. אבל היא לא מוכנה בשום פנים ואופן שאני אגע בא כשהיא עלי מול המראה. ככה סתם אם היא על הכתף שלי אז חופשי אני נוגעת לה בראש. למה זה? ועכשיו השאלה השניה! היא אוהבת רק כשאני נוגעת לה בראש ולא בשום מקום אחר. למה? ומה אני עושה עם זה. אני יודעת שהיא אוהבת אותי וקשורה אלי ואפילו בוטחת בי כי כשמשעמם לה כבר מהכלוב היא יורדת למראה הגדולה בחדר ומזמרת לעצמה וכשזה נמאס לה אז היא מגיעה אלי למחשב ומתפסת עלי שעות עד שהיא מגיעה לכתף ואז היא מתחילה לזמר לי על הכתף... ולהוציא לי נקודות חן.... אה אה אה ומגיע לה מזל טוב מתחיל להיות לה ירוק בפרצוף...

OZ MASTER

New member
חחחחחחח איזה מותק!

כן... יש להם התנהגות מוזרה מול המראה! שלי כל הזמן תוקף אותה. והתוכי של חבר שלי השתגע מהמראה שלו... חחח אני לא שם לא מראה יותר זה סתם מעצבן אותו... וכן תוכים מאד אוהבים שמלתפים להם את הראש, הצוואר והלחיים. בשאר המקומות זה סתם מציק להם.

למעלה