יש לי כמה שאלות....

liatyaniv

New member
יש לי כמה שאלות....

אני די מתביישת לשאול,אבל מאוד מעניין אותי לדעת.. בתור גאים אתם נאמנים אחד לשני?(בתוך מערכת יחסים) אין בכלל סיכוי שתמשכו לבחורה ?או שתביאו עם מישהי ילד? אתם לא חייבים לענות... אבל תודה על ההתייחסות! ליאת

היי, הנה תשובות

האם אנחנו נאמנים אחד לשני? כמו אצל סטרייטים, יש כאלה שכן ויש כאלה שלא. להימשך לבחורה? מבחינה מינית אני אף פעם לא נמשכתי לבחורה, אבל יש לי חברה אפלטונית (אוהבים אחד את השני אבל אין משיכה מינית). להביא עם מישהי ילד? אני ארצה להביא לעולם ילד, או לזוג לסביות, או שאקים משפחה, אבל קודם צריך למצוא בעל

liatyaniv

New member
היי

וניסית להיות עם מישהי? יש לך אפשרות לדעת אם בחור מסויים לא סטרייט? ותודה על התשובות!!

גלעד יא

New member
שלום ליאת

כמו יוני, גם אני לא שכבתי עם אשה. אני נמשך לגברים ואני לא צריך לשכב עם אשה כדי לדעת את זה. ידידה סטרייטית שלי שאלה אותי פעם את אותה שאלה, אם הייתי פעם אשה. התשובה שלי היתה "ואת שכבת עם אשה?" היא ענתה שלא. שאלתי למה והיא אמרה "כי זה לא מושך אותי" ואני עניתי "גם אותי לא". יש אפשרות לדעת אם בחור הומו - פשוט לשאול אותו. כמובן שיש מטפיינים אחרים שחלקם עונים על הסטיגמות של עדיני נפש ונשיים וחלקם לא. ישנם בחורים שתשבעי שהם סטרייטים אבל הם לא. עכשיו לי יש שאלה אליך - למה את שואלת את כל השאלות האלה? האם את מעוניינת בבחור מסויים ולא יודעת לאן "נשובת הרוח"? ברוכה באה

liatyaniv

New member
../images/Emo51.gif לך

זה מאוד מסקרן אותי.. איך המערכות היחסים שלכם,איך אתם חיים... אני ממש לא חיה בבועה אבל זה בטח קשה שלא תמיד יש לכם את החופשיות לעשות את הדברים הפשוטים ביותר בציבור.הסביבה לא תומכת-רוב האנשים די אטומים. לא היה לי את מי לשאול ופניתי אליכם ותודה על הקבלה והנכונות לענות לי.. היה (אם מישהו ראה)בתוכנית שנקראת 'מישהו לאהוב' קטע באמת יפה על בחור שהכיר מישהו,היה איתו ואחר כך הכיר מישהו חדש ובגד בו.אחרי זה הוא התקשר וסיפר לו הכל והוא כמעט בכה.זה ממש ריגש אותי...זה לא משהו שמראים בדר"כ בטלויזיה.לא? ואם הייתי מעוניינת בבחור מסויים-אני לא חושבת שהייתי שואלת אותו אבל הייתי דווקא מאושרת לגלות שהוא הומו! ואגב,למרות שאני סטרייטית-לא הייתי פוסלת את האפשרות לשכב עם אישה.

liatyaniv

New member
עוד משהו...

עשיתי כרגע את המבחן באנגלית שלכם... יצא לי 43% !!! והיה כתוב שיש לי ראש פתוח במיטה... מה שכן אני חייבת להודות שעל שתי שאלות עניתי כניחוש כי לא הבנתי על מה השאלה... זה אומר משהו?

לירונר

New member
אני גם אנסה לענות...

תמיד יש סיכוי להמשך לבחורה, השאלה היא כמה הוא גבוה... יש כאלה שהם דו מיניים, שנמשכים במידה זו או אחרת לנשים. אני למשל לא רואה את עצמי כדו מיני. למרות שאני מסוגל לעשות הכל עם בחורה אני לא מסוגל לשכב איתה. לא מושך אותי. להביא ילד - זו אופציה שזוגות גייז רבים (לא יודע אם רבים כל כך בארץ) דווקא כן עושים. הם מוצאים לסביות / פונדקאיות / מאמצים. אני למשל מברך על האימוץ, כי גם אם הילד לא שלך אתה נותן לו (בתקווה) חיים טובים יותר, מאשר שהוא היה חי בזמן שלך היה ילד משלך.

liatyaniv

New member
זה יפה../images/Emo20.gif

שאתה חושב שתרצה להעניק גם לילד שהוא לא שלך תנאים לחיות טוב יותר. לא כל אחד יכול לומר את זה. אם אתה מסוגל לעשות הכל עם מישהי אז למה לא לשכב איתה? אתה לא נמשך או שזה ממש מגעיל אותך? יש לך חברים סטרייטים?

לירונר

New member
למה לא לשכב איתה../images/Emo35.gif

בואי נגיד שאין התרגשות גופנית גדולה... חברים סטרייטים לא חסרים לי, אני עדיין בתוך העולם הסטרייטי כי אני לא ממש מחוץ לארון למשפחה.

liatyaniv

New member
אז אף אחד לא יודע...

למה לא? ואף אחד לא חושד? אגב,מה זה 'ורסטילי'? שמעתי פעם שיש לכל אחד מהמינים אפשרות/איזשהי תחושה לדעת אם מישהו/י דו מיני או משהו כזה...

לירונר

New member
החברים שלי יודעים...

וגם אחותי. ההורים כנראה יודעים, אבל זה לא ממש הגיע ממני. טוב, לא קשה לראות עלי
ורסטילי זה אחד שהוא גם אקטיבי והוא גם פאסיבי (חודר ונחדר ביחד). ואומרים שכל בנאדם הוא דו מיני באופן מסויים, כי לכולם יש משיכה לשני המינים. השאלה היא למי יותר, למי פחות ולמי הרבה יותר והרבה פחות

למעלה