יש לי כמה שאלות...

greenkid

New member
יש לי כמה שאלות...

ניסתי למצוא פיתרון לשאלות האלה אבל לא הצלחתי מקווה שאתם תצליחו אז ככה: 1.אני לא מבין איך c3po וr2d2 בסרט הרביעי לא זוכרים את טטואין ואת החווה של אוון לארס? (אני חושב שאיכשהו מחקו להם את הזיכרון) בכל מקרה רובוטים הם רק רובוטים אבל אין אובי ואן קנובי לא זיהה את r2d2 כשהוא ראה אותו במדבר הרי הוא חייב לזכור את הרובוט הזה שהציל את החיים שלו כמה פעמים לא? 2.איך דארת' וידר ידע שלוק הוא בנו הרי אובי ואן הסתיר את לוק וליה מאנקין שהם נולדו? 3.איך יכול להיות שבפרק השני מאק וינו אומר שהוא יאסןף את כל הג'דאים וילך להציל את אובי ואן ובקרב היו רק איזה 20 ג'דאים הרי אמורים להיות פוווווול ג'דאים בכל הגלקסיה לא? הג'דאים לא היו אמורים להתחיל להעלם שאנקין עבר לצד האפל ובגד בכולם? מקווה שתצליחו לענות לי

ben kanobi

New member
כמה תשובות

1-אכן מחקו להן את הזיכרון, בקשר לאובי וואו הוא ראה את ארטו ממש רק פעם אחת (באימת הפאנטום, ביינתים) וחוץ מזה דרואידים כאלה מאוד נפוצים (כפי שרואים) ולא לשכוח שעברו עשרים שנה (מינימום) מהפעם האחרונה שהוא ראה אותו 2- כל פעם שלוק היה קרוב אליו הוא חש קרבה אליו וחוץ מזה קוראים לו סקייוקר, זה רמז לא קטן 3-מייס אומר שהוא ייקח רק את הג'דיים שפנויים למשימה מקוה שזה עוזר לך

Lu Tze

New member
בקשר ל-1,

אם אני זוכר נכון (ובאמת עבר קצת זמן מאז שראיתי את פרק 4), ארטו אומר שבן הוא הבעלים שלו, לכן הוא אמר "אני לא זוכר שאי פעם היה לי דרואיד כזה"

לוק

נלקח מויידר/אנאקין אך הוא ידע על קיומו. את קיומה של התאומה של לוק, הרי היא ליה, הסתיר אובי וואן מויידר.

למעלה