יש לי כמה שאלות....

Light woman

New member
יש לי כמה שאלות....

1. למה וג´י זועף בבולמה? 2. מתי זה קרה? באיזה פרק? 3. למה פואר שם? אם יאמצ´ה היה שם וג´י לא ירצח אותו? 4. וג´יטה ובולמה כבר התחתנו בפרק הזה? טראנקס היה קיים? 5. ממתי בולמה הולכת עם אפרו???????????????????????????? אה, ושמתם לב, שלפני שוג´יטה ובולמה כמעט נפגשים תמיד יש משהו שמונע מהם להיפגש? בולמה קורין קאמה סאנין וצ´יצ´י נוחתים 5 שניות אחרי שוג´י הולך, ובנאמק הם גם לא נפגשים, למרות שאין דבר שמונע מהם! נא לענות :) ככל יכולתכם...

ash 1

New member
תשובה ל-1

1- למה שהוא לא יהיה זועף? אחריי הכל אנחנו מדברים על וג´י

king kazabubu

New member
תשובות

1. וג´יטה כועס על פואר כי הוא אומר משהו, אם אני זוכר נכון זה על החולצה שלו. 2. בפרק 104 3. לא. וג´יטה לא רוצה לרצוח שם אף אחד עקרונית... 4.לא. 5. לא. בפרק הזה הוא מופיע לראשונה. 6. מאז שהם חזרו מנאמק.

Light woman

New member
אממ... לא ממש הבנתי...

בפרק הזה טראנקס מופיע לראשונה? או תסרוקת האפרו של בולמה? מה זה 6? מאז שהם חזרו מנאמק....?

king kazabubu

New member
זה מה ששואלים כשלא רואים לפי הסדר

כן. טראנקס מופיע לראשונה בפרק 104. ושם גם רואים את בולמה עם האפרו הזה אם אני זוכר נכון. אבל התסרוקת היא בערך מאז שהם חזרו מנאמק.

Gohan

New member
טראנקס הופיע בפרק הזה?

מיראי טראנקס, לא? כי התינוק הופיע רק אח"כ..אחרי 3 שנים.

SaidinsTaint

New member
מה זה מיראי?

בעקרון בפרק הזה מופיע הMysterious youth - טראנקס מהעתיד

nute kram

New member
הנה התשובות

כי ראיתי את זה לא מזמן... מקיטה צועק על בורמה כי היא אמרה משהו טיפשי וכי היא באה איתם לחכות לפריזה כשהוא יבוא. יאמצ´ה שם ומקיטה עוד לא חבר של בורמה, בפרק הזה טראנקס מופיע לראשונה.

nute kram

New member
לא נכון ולא נכון...

ככה גם קוראים לו בגרסא המקורית. ואפילו יש לי הוכחה - כשאנדרואיד 20 בודק מידע על כל אחד מהם כדי לדעת את מי לתקוף ראשון, הצג שלו עובר על מקיטה וכתוב שם באנגלית makita, ואותו דבר בנוגע לפיקרו, טין צ´ן וכל אחד אחר. וזהו.

לא כתוב מקיטה!

כתוב או וגיטה או בגיטה לא ממש זוכר(בגיטה זה השם היפני המקורי שלו) אתה רואה דברים או שאתה לא יודע לקרוא אם ראית מקיטה

king kazabubu

New member
מה פתאום?!?!?!??!?!?

וג´יטה!!! ביפנית קוראים לו בג´יטה. ויש לי מליון הוכחות לזה!! ראיתי את כל ג´י טי ואת הסרטים ביפנית והם קוראים לו וג´יטה. מקיטה זה המצאה מטומטמת של ערוץ שש!!!

General Zod

New member
תקראו להם בשמות שקוראים להם

בסדרה בדיבוב לאנגלית כי ביפנית זה מבלבל!

למעלה