יש לי כמה שאלות...

gs1234

New member
יש לי כמה שאלות...

למה קוראים לפורום "צמחונות וטבעונות"?

אולי צריך לשנות את השם של הפורום?

רגע, לאן נעלם פורום זכויות בעלי חיים?

אולי נעשה שרשור היכרות?

ולאן נעלם אישעם?

Gidi Shemer

New member
תשובות

1. אתה? אתה מספיק ותיק פה ומכיר את עשרות הפעמים שדנו בעניין (או שזה היה בסרקזם שחלף מעל ראשי).

2. לא

3. קיים, אך גווע לו לאיטו עם הזמן

4. נעים מאד. גידי שמר.

5.

vegetalien

New member

אישעם יצא לחופשה (אהמ... כפויה) בפייסבוק. אבל הוא מאוד נהנה שם, אז נראה שכמו רוב הטבעונים הוא שכח מבית ההורים של תפוז!

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
אישם - הוא אחד האנשים שטבען אותי בפורום.

הוא הסביר לי יפה מאוד את סבל הפרה החולבת ואת סבל התרנגולת המטילה ואת גריסת האפרוחים הזכרייים.

איך אתה מכניס את הסבל , כאשר חצי מהפרות בתעשית הבשר

רועות במרעה חופשי?

באם יבטלו את הסבל בתעשיות הללו, אז לא תהייה טבעוני?

קרנף לבן 1

Well-known member
מנהל
אני פשוט לא מוכן לאכול פגרים- גם קודם הייתי צמחוני

הרבה מאוד שנים

vegetalien

New member
גידי, תגיד לי שזה לא נכון!

אתה רוצה לומר לי שבעת חגיגות היובל נתפוגג ממך חוש הסרקזם?

RSPA

New member
רק בגלל האייקון
ששמת אני מרשה לעצמי להתערב

תקשיב לשיר הבא ובמיוחד לבית האחרון.
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=AOVvDQ7aoxA[/URL]

לשם נוחיות מצרף לך את המילים:
How does it feel to be fifty, Coming apart as it seems. How does it feel to be fifty, Laxitives in your dreams. How does it feel, How's it feel to be fifty.
How does it feel to be fifty, Drying all up like a prume. How does it feel to be fifty, Eating your mush with a spoon. How does it feel, How's it feel to be fifty.
How does it feel to be fifty, Little white streaks in your hair. How does it feel to be fifty, Always looking for the nearest chair. How does it feel, How's it feel to be fifty.
How does it feel to be fifty, Having your mind slip away. How does it feel to be fifty, Boys scouts looking your way. How does it feel, How's it feel to be fifty.
How does it feel to be fifty, Squinting at all that you reek. How does it feel to be fifty, Driving at sub-standard speed. How does it feel, How's it feel to be fifty.
But even now you're fifty let it always be known, that we love you! Even though you're getting old. Man, are you getting old. Old, olllld.

1. כי טבעונים וצמחונים נוטים לא לרצות לאכול בשר

( טוב למרות שיש צמחונים שאוכלים דגים שלדעתי זה כן בשר אבל לא נפתח על זה דיון).

2. למה לשנות יש מקום גם לצמחונים וגם לטבעונים וגם המון פעמים טבעונים מתחילים מצמחונות.

3. אין לי מושג

4. נעים מאוד אתה יכול לקרוא לי סנופי

5. מי זה?

למעלה