יש לי כמה שאלות לשאול אותכם

יש לי כמה שאלות לשאול אותכם

אז אני עושה סקר: 1.האם אתם נוטלים ידיים לפני אכילת לחם? ומברכים ברכת המזון בסוף? 2.שמים כיפה כל הזמן? 3.שמים ציצית? 4.לבנות, האם אתן מתלבשות צנועה יחסית? או שאתם מתלבשות כמו רוב הנערות החילוניות? 5.האם תקיימו יחסי מין לפני החתונה? 6.האם אתם גולשים באתרי סקס? 7.האם אתם שופכים זרע לבטלה חופשי? או שאתם מנסים להתגבר? 8.האם אתם חושבים שבעתיד אתם תתחזקו? 9. האם אתם הולכים למועדונים? 10. האם בחו"ל אתם תאכלו בשר, שעבר שחיטה לא כשרה?

avivbarnoy

New member
אוו, שאלות קשות

לא רק בשבת לא 'לא רלוונטי' כן לפעמים (
) כן, לא ממש אלוהים גדול- מי יודע מה יהיה בעתיד כן ממש לא!

avivbarnoy

New member
מסורתי זה באמונה ובגישה

זה לא רק המעשים. חוץ מזה שאלה המצוות הבסיסיות והמוכרות לכולם- אתה לא יודע מה אני כן ולא עושה חוץ מזה... אני לא חושב שרוב העם מסורתי כיוון שמסורתי זה ממש לא במעשים, זה בגישה לחיים, באמונה, בהרגשה ובעיקר באיך אתה מגדיר את עצמך!

avivbarnoy

New member
אני אישית

עד הגדרתי את עצמי לגמרי... אני בטוח שההגדרה שלך היא לא ההגדרה שאני הייתי נותן לעצמי. אני דתי לשעבר, ויש לי מאבק יומי בין האמונה לבין האנטי שנוצר אמלי בגלל הכפייה הדתית שחוויתי בילדותי.

lior02010201

New member
אז ככה":

1. לרוב לא 2. לא כל הזמן אבל יש זמנים שכן 3. לא 5. בע"ה 6. כן 7. שופך, לא מנסה 8. בע"ה 9. כן 10. לא יודע... כל הפעמיים שהייתי עד עכשיו אכלתי...

שבוע טוב. ../images/Emo104.gif

1. לא נוטל ולא מברך. 2. כיפה כל הזמן. 3. עד לפני חצי שנה הייתי שם ציצית. 4. אני לא בת.
[
] 5. איזה חתונה? אני הומו.
6. נופ. 7. שופך ומנסה. 8. בעז"ה אתחזק. 9. לא הולך למועדנים. 10. אין מצב. כשרות זה יהרוג ובל יעבור בשבילי. שבוע טוב, כמו שאמרתי.

מתוך הרגל, כנראה.

אני לא רואה בכיפה את האלוהים. אני מרגיש בו בלב וזה מה שחשוב. יומנעים.

avivbarnoy

New member
האם קורה שאתה עושה דברים

שאולי היו אסורים על פי הדת, עם כיפה עליך, בפומבי? יש הרבה מסורתיים שלא מסתובבים עם כיפה כי אז זה נראה לאנשים כמו צביעות אם הם ל שומרים את כל המצוות- כיפה אצל הרוב נתפס כסממן לדתיות. קורה לך שאתה בדילמות כאלה.

תשובות....

רק בארוחת שישי וחג רק לבית הכנסת בשבת וחג לא גבר חושב שכן מדי פעם משתדל שלא מנסה להתגבר חושב שכן אבל לא חרדי אלא מסורתי רק יותר ממה שאני היום לא לא אוכל בשר-צמחוני

aphrodita19

New member
כמה תשובות בתור חילונית/מסורתית...

1. אני לא נוטלת ידיים, לא מברכת אחרי אבל כן מברכת לפני (זה הרגל שאני כבר לא שמה לב אליו! אין לי מושג איך הוא הוטמע בי)
2. אני בחורה, כך שאין לי צורך לשים כיפה..
3. אותו כנ"ל לגבי ציצית
4. כן, אני מתלבשת צנוע יחסית, אלא אם כן יש סיבה למסיבה.. לא בגלל הדת.
5. המממ כן.
6. לא (באמת שלא!)
7. ?! ושוב - אני בחורה.
8. אתחזק as in אהפך ליותר דתייה? לא.
9. כן, אני הולכת למועדונים. (מה הקשר?)
10. אני צמחונית!!!

lady h

New member
נמחקו כאן מס' הודעות../images/Emo18.gif

שעברו על תקנון הפורום, הסבר לגולשים נשלח במסר. אין מטרת הפורום לחנך, להטיף לגולשים או להביא להתנצחויות. כמו כן, המנעו מריבים והעלבות וכבדו את דעותיו של האחר.

למעלה