יש לי כמה בעיות..

balkanyi

New member
יש לי כמה בעיות..

שחלקן קשורות לפורום הזה וחלקם לא בטוח . הראשונה מבניהם היא העבודה,אני עובד כבר שנה ברשת מכוני רנטגן כטכנאי רנטגן.ברעיון העבודה שקיים איתי המנכ"ל הוא שיבח את אישיותי ואמר שהוא מפחד להעסיק אותי מכיוון שהוא חש שאני לא ימצה את עצמי בעבודה וירצה להתקדם מהר ואם לא תתפנה משרה שתקדם את מעמדי אתפטר,עד כאן הכל היה מצויין יחסית לחצי שנה של חיפוש עבודה מפרך ומתסכל. יצאתי מהרעיון עם בטחון עצמי בשמים והתחלתי את ההתלמדות,הכל הלך חלק,ותוך חודש תפקדתי כותיק ונשלחתי לסניפים של הרשת בכדי לסגור פינות ולהחליף עובדים הדבר לא הפריע לי כי כל מה שרציתי זה בסה"כ להרוויח כסף הבעיה התעוררה לפני מס' חודשים שהתצטרפו מספר עובדים חדשים אשר הוצבו במכונים קבועים עם שעות קבועות ונוחות ואילו אני ממשיך לתמרן בין סניפים.קיבלתי את רוע הגזירה וכל מה שעיניין אותי היה חשבון הבנק. לפני כחודשיים נקראתי למילואים וזאת היתה הפעם הראשונה בשנה האחרונה שהיה לי שבועיים חופש מהעבודה ואז התחלתי לחשוב על עתידי בחברה ובכלל וחשבתי לעזוב ולהתחיל ללמוד(הבעיה שאני לא יודע מה אני באת רוצה לעשות בחיים וזאת הבעיה השניה בעצם)ואז יום לפני השחרור קיבלתי טלפון מהמנכ"ל שהודיע לי על מאין קידום בעבודה וביקש שאני יגיע למשרדו ברגע שאני במרכז.הגעתי אליו והוא נתן לי משימת שיווק הוא הציג את זה בצורה מאד רצינית ואמר שבמידה ותיהיה הענות הוא יחשוב לפתוח סניף שאני ינהל אותו באזור מגוריי...נרתמתי למשימה אך מהר מאד הבנתי שאף אחד לא מנהל מעקב אחרי תוצאות השיווק למרות הפצרותיי למנכ"ל ,והבנתי שבעצם הכל היה כנראה בלוף אחד גדול שהוא בעצם חיפש כנראה מישהו שיחלק בשבילו הפניות באזור מגוריי ואני הייתי השם הראשון שעלה לו בראש (כנראה בגלל שזה מקום מגוריי ואני מכיר כל פינה שם)בכל אופן אני מרגיש באמת שאני ראוי לקידום וזה לא קורה ,ואני לא יודע מה לעשות כי בסה"כ בניתי על התוכניות שלו,ובעצם אני ממשיך לסגור לו פינות בכל המכונים ברשת(חופשות לידה וכאלה )ואני מרגיש שאני יכול יותר.מה לעשות? חשבתי לדבר איתו אבל אני לא יודע מה להגיד לו.אני מפחד להישאר סוגר פינות מאחר ואני גם לא יודע מה אני רוצה ללמוד ז"א יש הרבה תחומים(שלא קשורים אחד לשני)שמעניינים אותי מקולנוע ועד מינהל עסקים אני ממש מתוסכל...HELP ME . תודה .

רגע

לפני הבעיות בוא נדבר על הכוחות. אתה יכול לספר קצת על מה יש עבורך בעיסוק בחיפושיות ? לא מה אתה עושה אלא מה אתה יודע על עצמך כתוצאה מהעיסוק הזה ? אני ברור ? נחזור אחר כך לעשות סדר בתמונה שהעלת אמיר

balkanyi

New member
לא היה לי מחשב בסופ"ש

לא הבנתי על מה אתה מדבר. סורי. תסביר את עצמך בבקשה.

סורי בורי

אתה מתחיל ומפרט מצבי עבודה מסובכים, תקשורת לא בהירה עם מנהל, התלבטויות שונות בינך לבין עצמך. תהיות לגבי לימודים ואני רציתי לומר : "רגע ! עצור !" "פוס" כמו שילדים אומרים באמצע משחק כי משהו אחר פתאום עלה, חשוב יותר. ראיתי בכרטיס האישי שלך שאתה פריק של חיפושיות ישנות. לא כל אחד מגיע לעסוק בזן הזה של התחביבים וסקרן אותי מה יש מאחורי זה, בבסיס של העיסוק הזה. מה הקשר בין זה לשאלות שלך ? אלוהים גדול, צלול ונגלה יחד. כאילו - דה !!! מה כבר שאלתי ? סע !

למעלה