יש לי יש לי יש לי

EA 4real

New member
יש לי יש לי יש לי

כרטיס לפיינל 4 מכירת הכרטיסים החלה אתמול (21\5\05) ויש לי כרטיס לפיינל 4 וד"א יום חמישי יש לי יומולדת. ויום שני יש לי בגרות במתמטיקה.

איש

מזל טוב. נפתח לך שרשור. בהצלחה בברות במתמטקה. היה לי היום באנגלית אגב. גם אני רציתי להשיג כרטיס אבל מה לעשות שבימות נותנים רק למנויים. טוב, נקווה להשיג איכשהו.

EA 4real

New member
יואב ../images/Emo24.gif

קודם כל תודה. איך הלך בבגרות? ותבדוק בצ'ה וכאלה יש כאלה שמוחרים כרטיסים ובמחירים לא מופקעים.

אתה נאיבי...

בכל מקרה, כבר נשבר לי היין מכל ההתנהלות הזאת סביב הכרטיסים לפני כל משחק חשוב בנוקיהו. בימות מוכרים כרטיסים רק למנויים, וגם אם הם היו נותנים גם ללא מנויים אז צריך לנסוע עד לשם כדי לקחת כרטיס. בכלל בכל משרדי הכרטיסים פה הגישה היא כזאת: אם אין לך מנוי, לא מגיע לך להיות במשחקים הכי חשובים של הקבוצה שלך. זה כבר נמאס כל הזמן אותו הדבר. אולי לפחות אני אוכל להתנחם בעובדה שאני לא אצטרך לחזור מיד אליהו אחרי עוד הפסד אכזרי למכבי.

Pure M

New member
ואם ננצח?

אתה סתם תפסיד את האירוע מספר 1 אי פעם

אם..

חוץ מזה, מה לעשות שהתנהלות הכרטיסים לא מאפשרת לאוהדי הקבוצה שאין להם מנויים להיות שם. הקטע שזה לא רק אצלנו. בכך גם האפשרות להשיג כרטיס היא לא דרך בימות.

Pure M

New member
כה,

זה ממש מעצבן אותי, אין לי מנוי אז אני לא אוהד?

בדיוק. אני לא מבין את הטיפשות

למה לאוהד שיש מנוי מגיע להיות במשחק הכי חשוב של הקבוצה יותר מאשר אוהד שאין לו מנוי? תחשוב גם שהמשחק הוא ביד אליהו וכעקרון לא אמור להיות קשר בין המשחק הזה למנוי.

bobas

New member
אוי נו אינכם מבינים את ההיגיון???

זה איזו שהיא מחויבות של המועדון לאוהדים שרכשו מנוי. הצעה שלי : תהיו בבימות בבוקר של יום 30 עם צעיף ותתפללו שנותרו כרטיסים

בוא נירגע

התקשרתי לבימות ואמרו לי בפירוש שלא יהיו כרטיסים ללא מנויים. ההתנהלות הזאת מוציאה את החשק. מחויבות? אז תעשו להם הנחה או משהו לא יודע. אבל למה רק הם יוכלו לבוא למשחק? בגלל שהם גרים 2 דק' מהאולם והם יכולים לקנות מנוי ולהבטיח שרק אירוע מסוים בשעה של המשחק ימנע מהם להגיע למשחק בית?

bobas

New member
הממ...

ואם בעלי מנויים לא יקנו עד 30.5.2006 ,אז הם יוציאו את תכרטיסים למכירה . לא??? הנה אני מרים כפפה שלא זרקו אליי... אבדוק לך. :)

AmiTutiT14

New member
שתי סיבות הגיוניות:

1. מעין מחויבות כלפי אלה שקנו מנוי כמו שכתב bobas. אתם הוצאת הרבה כסף על מנוי? נדאג לתת לכם הטבות. קניית מנוי זה בערך כמו "חברי מועדון" כאלה. 2. כדי להבטיח שאת רוב הכרטיסים שמוקצים לאוהדי הפועל בירושלים יקנו רק אוהדי הפועל, ולא כל מני ירושלמים מכביסטים. כאלה שיש להם מנוי זה רק אוהדי הפועל, אף אוהד מכבי לא יקנה מנוי רק כדי לקנות כרטיס לפיינל פור בירושלים..

למעלה