יש לי , יש לי , יש לי .

sensor

New member
יש לי , יש לי , יש לי .

ועתה שער בנפשך כי איבדת את ``כל שיש לך ואינך רוצה`` : ברי סחרוף , החברים של נטאשה , עמיר בניון , דיויד בואי , ניל יאנג , סרטי מאפיה איטלקית , הנסיכה הקסומה , מכסח הדשא , פצ`ינו , דה נירו, סיינפלד,חמישיה קאמרית , ג`ק ניקולסון , אביגדור סוסנה , דן מרידור , אלי גןלדשמיט , גבריאל גרסיה מרקס , ריצ`ארד באך , הרמן הסה , אתגר קרת , פו הדוב , ג`ונתן לווינגסטון , הנסיך הקטן , פיטרפן וטינקרבל , נירג , לאה , מרסל המשפחה שלך (אבא , אמא , שלי,ניר,מעיין,מייקי ,במבי, צ`יטה,גוטי ולירון) וגם את יאיר לפיד (ששכחת) . ונשארת עם: עמוס לוזון (הלא מוכר) וחבר מרעיו , הפועל ת``א (``ללא קשטן וגרשון - שהוכיח שוב אמש כי כל הנאמר עליו ועל בני משפחתו - אמת לאמיתה) מונופולים כמו בזק,בזק,בזק,ובזק-ואת הרשויות המקומיות וקופ``ח שכחת? עצלנים , שקרנים , תחמנים , פרזיטים , קומוניסטים , פאשיסטים , עסקנים דתיים,ישראלים ברמזורים,בחו``ל,בפיקניקים ,ימניים מידי , שמאלנים מידי , מתחסדים,בוגדים ,ידיעות אחרונות , עופר נמרודי, נחום מנבר,גולדשטיין , עראפת , אחמד טיבי וגם עם כל אלו ששכחת : יגאל עמיר (כיצד שכחת?) מוניקה לוינסקי (כי למה דווקא היא ????) דליה איציק (ככה!) יוסי ביילין (כי יוסי ביילין) ורדה רזיאל ז`קונט(כי היא שכחה את ה``ו`` אחרי ה``ט`` מט(ו)פלת. זעפרני (כי אני יודעת מי יכול לעצבן אותך) ג. יפית (כי היא שורדת ומה פתאום שנפרגן?) עורכי דין (מחשש אין טיעון) ועוד ועוד ועוד ועתה , חכם חנוכה - חכם גדול - חסר ליטוש : האם ``אינך רוצה את שיש לך?????``

tvguy

New member
מסכים עם התוספות למעט..

מוניקה - לי לא בא על pinki bill ג.יפית - אם זה נקרא לשרוד, אז אני לא רוצה לחיות. קופת חולים - אני לא שם, מיום שחרורי בבקום עת עטו עלי כל מיני מוכרנים חלקלקי לשון - ואני במכבי. עמוס לוזון - הצ`חצ`ח של מכבי פ``ת. מי זאת פאקינג זעפרני?????

טלויזיה

New member
טבעו של האדם

כרוניקה ידועה מראש...זה טבעי לנו כל כך שאת מה שיש לנו אנחנו כבר לא רוצים, חכם הוא זה שיודע להעריך את מה שיש לו בזמן שיש לו, זוהי הדרך הישירה אל האושר שחבוי בנו ולא באף מקום אחר. ולכן, טיוי וסנסור יקיריי הויכוח שלכם רק מחדד את הנקודה שאכן צריך ללכת אחרי החלומות שלנו, אבל אף פעם לא לזרוק את הדברים שאנו אוהבים שקיימים אצלנו כבר.

למעלה