יש לי יש לי יש לי

gilbola

New member
יש לי יש לי יש לי

ק.ט.מ סופרמוטו דיוק 640 2001. אין לי ספק שיש פה חבר'ה שמכירים אותו..אחרי שנה שאני מפנטז על התחום הזה,אחרי שניסיתי שטח וכביש אני הכי מאושר לבדוק את תחום הסופרמוטו. עכשיו צריך רק דיסק קידמי..מה עדיף? מקורי?חלופי? וגם רפידות ברקס אחוריות..עם מה אתם רוכבים? רק באהבה. גלבוע

shayvilk

New member
מזל טוב ילד...

יאללה גאזים בשישי... שלח מסר לאח בלוז לכניסה לקומונה ופרטים נוספים

yoman321

New member
../images/Emo207.gif

יש עדיין אימוני מגרש בראשון? יש היום?

Le Duke

New member
רוצה דיסק EBC צף חדש + רפידות?

יש זמין במלאי. פרטים במסרים.

כנס חביבי ותתחדש

ושלח מסר שנדע לצרף אותך. פנה את ימי שישי בבקשה. ותעשה כביסה. וכלים. וחלונות. אח"כ תצורף אוטומטית.

gilbola

New member
תודה. רשמים ראשונים מהאופנוע.

אחרי כמעט שנתיים עם באנדיט 1200, אני עולה על אופנוע צר וגבוה. הנסיעה מהוד השרון לת"א,לאסוף את חברה שלי(ולהשוויץ) ובראש שלי אני חושב איך ארכיב אותה כשאני בקושי מגיע לקרקע.. יורד לכביש 5 ופתאום אני קולט משהו מוזר מאוד-מכוניות עוקפות אותי(!). תחושת הביטחון שלי ברכיבה בכבישים הסתמכה הרבה על כך שאני מהיר יותר משאר הרכבים והגיעה בגז של הבאנדיט שולחת אותי לאיזור חיוג אחר. אך לכל מטבע שלושה צדדים ואהבתי את ההרגשה שאני כן יכול לרכב לאט-מה שלא כל כך הצליח לי עם הבאנדיט.ההרגשה שיש לך כל כך הרבה כוח בידיים גרמה לי תמיד לרכב במהירויות גבוהות(מחוץ לעיר). רטט רטט רטט רטט רטט בזזזזזזזזזזזזזזזזזזז.. העיקצוצים ברגליים הזכירו לי את הספות המרגיזות האלה שמבטיחות לך מסאג' מפנק. המחשבה הראשונה שלי הייתה שאני חייב להחליף לנעליים עם סולייה עבה יותר על מנת לרכך את הוויברציה. המרפקים בגובה האוזן תמיד גורמים לי לחייך. חייכתי כל הדרך הבייתה ואני עדיין מחייך למראה האופנוע החדש שלי. ניסיתי להסביר למשפחה מה זה סופר מוטו אך בסופו של דבר הבנתי שלומר לאנשים שזה אופנוע שטח חוסך המון זמן.. רק באהבה.

thedarkslide

New member
טוב אז בשורות טובות לרטט מיתרגלים

אני במשך שבועיים הייתי בטוח שהאופנוע שלי לא תקין אבל בסוף מיתרגלים ולא מרגישים את זה יותר . אבל האופנוע כן מרגיש לכן כול בורג סוגרים עים לוקטייט אים אין לך תקבל בקבוק יחד עם המגפים ובכללי שים לב לברגים ובקשר לדיסק הקידמי יש לי את המקורי של האופנוע אבל כמו כול הדיסקים האלו הוא סודק את עצמו ברדיוס החיצוני משהו עדין וקטן אבל קיים. רוב החברה רוכבים איתם ככה אני הייתי עדיין קונה דיסק צף חדש ואם הדיסק שלך גמור תבוא נרכיב לך את זה עד שתחליט או תזמין (עיין ערך ניר שפריר ארה"ב)אבל אם יש למר LE DUKE אחד כבר בארץ יחסוך לך כאב ראש נמצאה זמן נעשה בדיקה כללית וישור קו לכול המערכות של הבהמה תיתחדש ותהנה חוויה "מרטיטה" הבהמה

Super Max

New member
אני משער שגם חברה שלך תהנה

אמנם המושב צר קשה וגבוה אמנם אין מיגון רוח אמנם המורכב מרגיש אחרי רכיבה כאילו העבירו אותו בסד עינויים (האמת, גם הרוכב), אבל יש אחלה ויברציות, בדיוק בתדר הנכון
. SM

45degrees

New member
אם מכוניות עוקפות אותך יש לך יחס העברה קצר

או שאתה מרחם על המנוע. אז תרגיע: 1. המנועים האלה אוהבים התעללוליות קשות אם מקבלים תחזוקה נאותה ושמן מנוע איכותי. אם האופנוע נשמר ותוחזק על ידי הבעלים הקודם - אתה יכול לתת בגז בשקט. 2. עם יחסי ההעברה המקוריים (17:38) וקצת אגזוזים פתוחים הדיוק 2 צריך לדגדג את ה 200 מלמטה. כך שגם כאן לא סביר שמכוניות רגילות יעקפו אותך בתנועה. תהנה.

kangal

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שובב../images/Emo70.gif תתחדש../images/Emo77.gif....

גמני גמני גמני גמני גמני רוצה
יאללה
הסבת סופרמוטו ל XF.....
יבוא יום , הוא מתקרב....

enigo

New member
XF?!

את השטות עם הבולדרים שהעלאת בפורום שטח עשית עם XF??! תהיה לי בריא... 100 מטר על שביל לאורך הכביש עם ב"ש הספיקו כדי להבהיר לי שזה לא ממש בשבילו, אז בולדרים?

kangal

New member
../images/Emo46.gif הבולדרים תקפו אותי../images/Emo70.gif הם התחילו

תשמע,שבילים קלים וקצת באמפים אין לו בעיה,העליה שתקפה אותי (לא ממש בולדרים ואם היה לי קצת יותר אומץ ונסיון גם לא הייתי מביא אותה בשווינג... גם בירידה...
), איש איש ושריטתו הוא. אם תשאל את אלו שמכירים אותי,תבין...

למעלה