יש לי יומלדת.

אחר

New member
../images/Emo23.gifמזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

את כל האיחולים שבעולם ביום הזה (במלאת לך X חורפים) אני מאחל לך והמון המון אושר והצלחה בהכל את הכי הכי

ברכות ../images/Emo39.gif

דבר ראשון, טוב שהזכרת את היומולדת שלך, וטוב שאת מדייקת ומפרטת בדיוק מה את רוצה! כלחי! איחולים: שתהיי טפשה אבל לא מידי שתהיי חכמה אבל לא מידי שתהיי בריאה שתמיד תהיה לך עבודה פורדוקטיבית שתהיה משוחררת שתמיד יהיה לך אמון בעצמך שתמיד יהיה לך חבר אחד לפחות שתמיד תמצאי את המקום הנכון לך שתהיה לך החרות להיכשל שתמיד יהיה לך מעניין שתהיי מיוחדת שתראי נוכחה שתבחיני ביופי שתהיי אמפתית שתנצרי את כל קרוביך שדברים טובים תמיד יהיו מעורכים בעיניך שתחברי רק לאנשים טובים שתוכלי לקיים את כל הבטחותיך שתוכלי לנחם את המיואשים שתמצאי את המקצוע המתאים לאישיותך שלא תצטרכי להוכיח את עצמך בפני אף אחד שתחיי תמיד על מי מנוחות אלה איחולים בניגוד למה שאת לא רוצה להיות (שירשור 'שלא עשני' שם. שם). אבל מה שאני מאחלת לי - שתמיד תראי את עצמך כמו שאני רואה אותך ותשארי מושא אהבתי. >ספל חמאה לא זוכרת ימי הולדת<

בן הרב

New member
משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת

משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת געת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת געת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת געת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת משוגעת

Le Fay

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo49.gif../images/Emo79.gif../images/Emo65.gif../images/Emo28.gif../images/Emo20.gif

המון מזל והצלחה לבחורה קסומה ונפלאה! יותר מזה ממש קשה לאחל כי כבר עכשיו את חכמה, ישרה, טובה, חרוצה, יפה, מתוקה ו...מצחיקה בטירוף
ממישהי שממש-ממש רוצה שתשיגי כל מה שמתחשק לך, ואז עוד קצת, גם כי מגיע לך וגם כי מתה עלֶך
נ.ב. קסססאמק, עד שהצלחתי להיכנס להגיב בכלל... מאד מקווה שדאגו לך בינתיים לעוגה ע-נ-ק-י-ת ופרחים ובלונים והמון פינוקים

לילית3

New member
שכחת אותי האאא???. ../images/Emo46.gif אז לא תקבלי

תגובה.
ממילא את יושבת אצלי בבית עכשיו.

למעלה