יש לי יומולדת,

יש לי יומולדת,

בת שש-עשרה,גובה 1.45 אני לא רוצה לעבור ליד בנות 12 שנראות גדולות ובוגרות ממני לא רוצה להיכנס לחנויות בגדים של נשים ושיגידו לי בזלזול "לכי לחנויות ילדים, אין לך מה לחפש פה!" לא רוצה להכנס לחנויות ילדים ולבדוק שאף אחד לא רואה אותי. לא רוצה להכנס לפארמים לבקש עזרה ושיגידו לי- "חכי שתגדלי קצת..." לא רוצה להתחלק עם אחותי בת ה-11 בבגדים ובנעלים. לא רוצה להיות בגובה של החיים שלי (11,12) לא רוצה שישאלו אותי- "את הקטנה במשפחה? איך גדלת..." לא רוצה שבנות בגובה 1.57 יגידו "כמה טוב לדעת שיש יותר נמוכות ממני!" אני רוצה להגיע ל-1.55 (-זה הכל) רוצה לדעת שאני אצליח להתחתן... יומולדת שמח לעצמי...

Big Guy

New member
היי לך ילדה בת 16....

קןדם כל מזל טוב ענקי ענקי... יומולדת יש רק פעם בחיים.... יום מיוחד מיוחד.... ואת צריכה להיות נורא שמחה בו.... יש רק יום אחד כזה בשנה... אז מה שאת 1.45? זה עושה אותך מוזרה או משהו ? את בן אדם... בן אדם שצריך להיות שמח ולא עצוב.... כל אחד מאיתנו נולד שונה באיזשהי צורה... אחד שמן, אחד רזה, אחד עם אף ישר, אחד עם אף עקום, אחד נמוך, אחד גבוה... אבל כל אחד ואחד מהם, חי את החיים שלו ומוצא לו מישהו שיהיה איתו... כל אחד ואחד.. כולל אותך... תקבלי את עצמך כמו שאת - תאהבי את עצמך כמו שאת... זה הכי חשוב... אל תשימי על החברה - נכון שקל להגיד את זה וקשה לקיים, אבל תאמיני לי שאם רק תקבלי את עצמך כמו שאת - תאהבי את עצמך כמו שאת, לא יהיה אכפת לך מכלום.... ואני מבטיח לך שתצליחי להתחתן כמו גדולה... כמו גדולה!!! אל תהיי עצובה... תחייכי... תהיי שמחה.. יומודלת יש לך....

מזל טוב

גם אני נמוכה יחסית ומרגישה עם זה גרוע אבל אין מה לעשות גובה זה גובה תהי אופטימית נפש

pushpu

New member
רק שתדעי...:)

כן, גם אני לא גבוהה במיוחד... ויש לי חבר...שאמר לי בסוד..{אבל אני אגלה לך אותו..} שבחורים אוהבים בנות קטנות.. הרבה יותר כיף להיות בחורה קטנה מאשר איזה מישהי ענקית, את לא חושבת?! בר

JudyWn

New member
את לא עלובת נפש ../images/Emo140.gif

ורק זה שאת קוראת לעצמך ככה כבר אומר שאת לא מעריכה את עצמך מספיק. גובה זה הכל בחיים? זה מה שיפריע לך להתחתן? אני מבטיחה לך שלא. לכל אחת יש את הקטע שלה - זאת לא אוהבת את האף שלה, אחרת חושבת שהיא שמנה, אחת מרגישה שיש לה רגליים ענקיות ומישהי אחרת שונאת את התלתלים. ודרך אגב, מהצד השני של המשוואה - אני לפעמים חושבת שאולי היה עדיף אם הייתי נמוכה יותר - ככה לא הייתי נראה כמו האמא של הבנים שאני יוצאת איתם. אני מכירה בחורה ששוקלת כמעט 100 קילו ותאמיני לי שהיא יותר סקסית מהדוגמניות של פלייבוי - כי זה לא איך שאת נראית זה איך את מרגישה כלפי עצמך ומה שאת משדרת. ואם תשדרי לסביבה שאת 1.45 בגובה אבל 1.80 בעוצמה - זה מה שהעולם יראה.

תודה לכולכן!

לא אכפת לי יותר! אני אוהבת את עצמי נמוכה! חיים נפלאים! ושוב תודה..

למעלה