יש לי יומולדת!!!!!!!!!!!!!!

krumer18

New member
יש לי יומולדת!!!!!!!!!!!!!!

happy birth day to me!!!!!!!!!! היה לי אחלה יומולדת ונחשו עם מי ביליתי את רוב היום? עם חניכים שלי!! סיוט כזה...מילאו אותי בביצים...אבל לא נורא... קיצר אחלה יומולדת שבעולם (חח)

../images/Emo124.gifניר! מזל טוב!!../images/Emo65.gif

אני זכרתי! באמת!! חשבתי על לפתוח לך שירשור.. אבל אתה בקושי פה בפורום.. ככה שאני לא בטוחה אם אנשים מכירים אותך.. או אם בכלל תראה את השירשור.. אבל אתה פה! :) אז דבר ראשון שיהיה לך המוני מטוסים זעירים ללא טייס!
שיהיה לך טוב בחיים! אל תסבול יותר מדיי.. תחייך/תצחק מתי שאפשר! כי כשמדובר בחיוכים.. אין דבר כזה יותר מדיי!! :) חוץ מזה שזה כייף.. עושה שרירים בבטן וכל זה..
ותזכור.. sweet sixteen.. תנצל אותה.. חחח כי היא לא תחזור.. בכלופן אני שמחה שנהנית בפעולה היום.. חחחחח בבצפר אני משערת שלא עשו לך את הטקס הזה עם הביצים.. למה?! כי אסור כמובן.. ומי כמונו יודע.. :) אבל לפחות עשו לך אותו - החניכים!! אז אין לך סיבה להרגיש מקופח! :) אגב! אני לא יודעת אםן קיבלת.. אבל שלחתי לך הודעה היום.. בסוף היום.. קיבלת?! =\ אז הנה עוד פעם - מזט לוב! וזהו! :) עדי!

krumer18

New member
תודה

כן עדי קיבלתי...זה היה חמוד מאוד.. ולכולם תודה רבה... may god bless u all! Jחח

../images/Emo9.gif

אז אומרים טודא לפחות! חוצפן!! הילדים של היום.. בור ועם הארץ! *אני אישית ממך נעלבתי!*

kedeman

New member
מזל טוב!!!

אתה האיש שהכינוי שלו באייסיקיו מורכב מהרבה סימנים מוזרים נכון??? :) ראיתי את היומולדת שלך... הרבה מזל"טים

למעלה