יש לי יום הולדת?

אחר

New member
יש לי יום הולדת?

עכשיו תורי להצטרף להתלבטות: משפחה וחברים, מאי עדיף? מבחינת המשפחה שלי, ברגעים אלו ממש, לפני כ"ו שנים, באתי לאויר העולם. מבחינת החברים, כל עוד התאריך הנקוב בתעודת הזהות (12/04 למניינם) לא הגיע עוד לא מלאו לי שנותיי הנ"ל. ואני? מה אני מרגיש? אני חושב שאני אאמץ את הגישה הסלקטיבית. כאשר התאריך העברי מוקדם יותר אני אנקוט בלועזי, וכנ"ל ההיפך. מבחינתי, עדיין לא הגיע הזמן למשבר גיל ה 26 (יש משבר כזה?) נ.ב. מעניין אם אמא שלי תזכור להתקשר להגיד מזל טוב. < אחר מוכן תמיד לקבל מתנות >

שחף -בת

New member
אחר יקר

קבל את צרור ברכות הפורום ליומולדת
אמממממ בקשר לתאריכים: אני חגגתי עכשיו בקרב מקורבי הדתיים ואני אחגוג בלעז עם החברה הכופרים (יותר כיף)
אז המוני ימים של אושר ואנרגיות חיוביות!!!!! <שחף גם לא שונאת מתנות>

יומולדת ? מה זה ?

אחי, אז מתי נולדת ? בתאריך העברי או הלועזי ? אבל מה יש לך בכלל מימי הולדת, הרי אצלנו במשפוֹחה לא שמים קצוץ על יום הולדת. אנחנו מתעסקים בדברים החשובים באמת: יאַרציַיַט, חגי ישראל, יום הצלה (אם אתה סאַטמערער) עוד כהנה. מי מתעסק בימי הולדת, זה הרי עסק לילדים או לפֿרענקים ולתינוקות שנישבו שעושים קולולולולולולו בשמחות שלהם... נו, השכנים מלמעלה שהשחורים האלה שפעם עשו הכנסת ספר-תורה ליַזדים. הממממ, מה יש לספרדים באמת עם "הכנסת ספר-תורה" ? כל הזמן הם מכניסים איזה ספר-תורה לאיזה מקום. כל הזמן... "אבל זה כבר מסיפור אחר"

MAYA20

New member
יחיו הלועזים!!../images/Emo157.gif

אילו לא המציאו את הגלגל דיינו אילו לא המציאו את הכתב דיינו אילו לא המציאו אמצעי תקשורת המוניים דיינו אילו לא המציאו את העבדות דיינו (אחרת מה הקטע לצאת ממצרים ) וכולם די דייינו די דיינו די דייינו דיינו דיינו דיינו

מטאור38

New member
לאחי הקטן ממני בארבעה ימים.

אחי שלי אני חוגג אולי 17 ימי הולדת בשנה עברי, לועי, כנעזי צ´רקסי.מוסלמי...(וחוזר חלילה) לפי הסינים למשל נולדתי בשנת החתול מיווווו..ולפי ההינדים נולדתי בשנת הציפור ציף ציף..ויש אנשים(במיוחד השכנה מלמעלה) שמסרבים להודות שבכלל נולדתי מתי שהוא. אבל מה זה חשוב אח שלי,העיקר שאתה פה איתנו עכשיו. וע"פ מה שאמרו חז"לנו "יום הולדת חגיגה נחמדת מה נעים ומה נחמד שכל בן וכל בת לא נולדו ביום אחד רק ביום הולדת,רק ביום הולדת." לעניות דעתי הקובעת נראה שכל המרבה הרי זה משובח. אז מזל טוב בריבוע.

לידול

New member
../images/Emo125.gif ליום ההולדת ../images/Emo44.gif

שחף ואחר, תסתדרו ביניכם מי יקח איזה מתנה.

למעלה