יש לי יום הולדת!!! :]

יש לי יום הולדת!!! :]

אוף
לא רציתי לפתוח טוב אני רוצה צומי! ^__________________^

DanaDuck

New member
../images/Emo65.gif !Mazel Tof! ../images/Emo41.gif

שתהיה לך יומהולדת נהדרת! (או נהדר)
אפשר לדעת בת כמה את היום?

DanaDuck

New member
../images/Emo140.gif שיר בשבילך ../images/Emo79.gif

גם אני הרגשתי גדולה כשהגעתי לגיל 15. אפילו כתבתי על זה שיר בזמנו... "הכל עבר כל-כך מהר שאפילו לא היה לי זמן להתבגר. אני עדיין מסתכלת על עצמי ולא מאמינה חוזרת ואומרת לעצמי שוב ושוב "את בת 15!" והתת מודע מסרב להאמין, מסרב לתפוס שכבר עברו 15 שנה." יש עוד אבל אני אחסוך את זה ממך.

BaBy AnImE

New member
שאיההההה מזל טווווווווווב!!!

שיהיו לך עוד הרבה שנים לחיות ^-^ בת כמה את???

שאיהההההההההההההההה!!!

לשאיה הקטנה והחמודה והמתוקה והפלאי שלי יש יומולדת!?!?!! בלעט איפה התזמורת?!?!?!!?!?!?! פם פם פם פם פם...... האפי בירפדיי!!!

טניההההההההההההההההההההההה

כן ^^ לי לי לי יש יומולדת הו, אניר וצה מפגשפורום סאקורה ^^ שאני אוכל לפגוש אותך ואת אופיר ואת נעה ואת כולם
! ואני עוד שנייה עפה ביי ^^

Devil Jade

New member
את גם פה?! O:

אמרתי לך כבר שיהיה לך שם יפה?
מזל טוב, עד מתי שאת רוצה ^__^; ושלא תפסיקי להיות עם שמחת חיים D: אל תחליפי את השם שלך לעולםםםם!!! מזל טוב שאיה ^^

Devil Jade

New member
שכחתי- ../images/Emo115.gif../images/Emo79.gif עוד-../images/Emo115.gif../images/Emo79.gif

*מכה את עצמי*

Houndour

New member
מזל טוב! ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo79.gif

לא "לא לפתוח" פשוט "לא *אני*"

כי אני צומי ורוצה שזה יהיה "הפתעה" XD לא חשוב
אופיררררררררררררר
תודע!

מצטערת על האיחור

אבל לא התחברתי אתמול ^^ מ-ז-ל ט-ו-ב ע-ד 1-2-0!!!
ויש לך כל סיבה להרגיש גדולה, גיל 15 הוא גיל גדול ומכובד בהחלט!! (למרות שאני לא כתבתי עליו שיר ^^)

סאקו

New member
מזל טוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

סליחה על האיחור אבל בכל זאת ריספקט! מזל טוב חמודההההה..!!!!!!!!!!!!!!!!! עד 120 תצליחי בכל מעשייך! אוהבת המונים מור!!!!!!!

למעלה